Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 10 lut 2010, 14:06
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 10 lut 2010, 14:16
jordan20 pisze: geniusza zdolnego jednym rzutem wolnym,nieszablonowym podaniem na nos napastnika rozstrzygnac mecz
No mi się wydaje, że właśnie z takiej paki... A że Kaka jest bez formy, to druga sprawa.jordan20 pisze:i z jakiej paki kaka ma byc/jest nietykalny
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 10 lut 2010, 14:27
tyle,ze w tym wypadku nie chodzi o kake...geniusza zdolnego jednym rzutem wolnym,nieszablonowym podaniem na nos napastnika rozstrzygnac mecz
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 10 lut 2010, 14:43
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 lut 2010, 14:47
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 10 lut 2010, 14:47
nie myslisz chyba o srodkowym obroncy romy?Na lewej obronie pogrywać pewnie będzie Juan
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 lut 2010, 14:56
Juan i Leverkusen i w Brazylii jeszcze za Parreiry i Scolariego grał na lewej stronie defensywy. Oczywiście tylko kiedy niedostępny był Roberto Carlos. Nie wiem jak w Romie, bo specjalnie SerieA nie oglądam.jordan20 pisze:nie myslisz chyba o srodkowym obroncy romy?
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 10 lut 2010, 15:01
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 10 lut 2010, 15:28
W Leverkusen to jak już, to od święta. Tam grał głównie jako środkowy obrońca.Jarzinho pisze:Juan i Leverkusen i w Brazylii jeszcze za Parreiry i Scolariego grał na lewej stronie defensywy.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 12 lut 2010, 19:13
Nie wiem czy oglądasz ligę włoską, a ja nie będę Ci tłumaczył co Kaka znaczył dla Milanu i czemu ten zespół wygrał w 2007 roku LM. Druga sprawa to fakt, że w Milanie Kaka nie wykonał wolnych bo w Milanie strzela je Pirlo. Poza tym nie sądzę, by Ronaldinho regularnie trafiał ze stojącej piłki, do najlepszych w tym aspekcie bym go nie zaliczał. Zgadzam się że na dzień dzisiejszy Ronaldingo > Kaka (mimo, że obaj nie prezentują tego co potrafią) ale po względem talentu i geniuszu to Kaka wcale mu nie ustępuje.jordan20 pisze:boromir -udajesz prawda?
wymien kiedy to kaka strzelil gola z wolnego na przestrzeni 5 ostatnich sezonow - co regularnie w barcelonie czynil dinho
asyst w tym sezonie ma tyle co kot naplakal-sprawdz jak ronaldinho prezentuje sie pod wzgledem w tym sezonie
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 lut 2010, 19:14
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 lut 2010, 19:27
W Milanie również, i to pomimo tego, że od formy z Barcelony dzieli go wciąż wiele.Ronaldinho w formie trafiał z wolnych regularnie.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 lut 2010, 20:07
Ronaldinho bez formy (przynajmniej takiej jakiego się od niego oczekiwało) bił rekord La Liga. Wolne albo potrafisz uderzać, albo nie i nie potrzebna wg. mnie do tego jest forma bo techniki uderzenia się raczej nie zapomina.RealFan pisze:Ronaldinho w formie trafiał z wolnych regularnie.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 lut 2010, 20:11
Techniki nie, ale jak masz formę, to masz pewność siebie, jak masz pewność siebie, to jest większe prawdopodobieństwo, że lepiej uderzysz, bo robisz to na luzie.Jarzinho pisze:Wolne albo potrafisz uderzać, albo nie i nie potrzebna wg. mnie do tego jest forma bo techniki uderzenia się raczej nie zapomina.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 12 lut 2010, 20:12
Ty piszesz-geniusza zdolnego jednym rzutem wolnym,nieszablonowym podaniem na nos napastnika rozstrzygnac mecz
nie podales zadnego argumentu na zbicie mojej tezy,bredzac cos o formie z 2007 rokudla mnie twój opis świetnie charakteryzuje Kake.
jordan20
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio