Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 155

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 sty 2010, 23:55

KajoFC pisze:Najbardziej mnie rozwala że tak jak żona Cole'a lub Terry'ego nie zostawią swoich mężów ,chyba z bardzo prostego powodu ktoś musi płacić rachunki ze sklepu sięgające kilkudziesięciu tysięcy funtów.
ale którego Cole'a ? Bo Cheryl i bez kasy Ashley'a raczej dałaby sobie radę finansowo :)

Awatar użytkownika
SexyBitch
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 30 sty 2010, 0:01

Z mojej strony rowniez krotka pilka - na kiego wała sie interesowac takimi bredniami ?

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 30 sty 2010, 0:14

trzaśnij się wiaderkiem wody bo widać emocję cię poniosły. Tylko wyobraź sobie ile Ronaldo przeleciał czyichś dziewczyn/narzeczonych/żon ale do puki nosił czerwony trykot nie było czym się przejmować nie :)
Jakie emocje? Nazywam tylko rzeczy po imieniu, o nerwach nie ma mowy. Nie wiem zresztą nawet jak wygląda partnerka JT, bo np. jak zobaczyłem jak wygląda żonka Colea to tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że Ash to skończony idiota.
Szczerze mówiąc mało mnie to obchodziło co robi Ronaldo, niech obraca sobie kogo chce. Nikt jednak z niego nie robił wzoru 8)

Awatar użytkownika
Carlos_7
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carlos_7 » 30 sty 2010, 0:21

Nie ważne kogo dmucha ważne że dobrze gra :D

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 sty 2010, 0:29

red85 pisze:Szczerze mówiąc mało mnie to obchodziło co robi Ronaldo, niech obraca sobie kogo chce. Nikt jednak z niego nie robił wzoru
Jose Maria jest poza 500 WAGs wiec nie ma czym sie obecnie pochwalić.
W Anglii naprawde przycisło kluby, nie ma kasy, nie ma transferów to widać nie ma o czym pisać. :?

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 30 sty 2010, 2:14

red85 pisze:
bo np. jak zobaczyłem jak wygląda żonka Colea to tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że Ash to skończony idiota.
Dlaczegoz to?
Cheryl fajna dupa jest i na dodatek z tego co sie orientuje sporo w glowie ma dziewucha, ale red jak zawsze musi sie przyjebac.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 30 sty 2010, 7:04

arek_ahig pisze:
red85 pisze:
bo np. jak zobaczyłem jak wygląda żonka Colea to tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że Ash to skończony idiota.
Dlaczegoz to?
Cheryl fajna dupa jest i na dodatek z tego co sie orientuje sporo w glowie ma dziewucha, ale red jak zawsze musi sie przyjebac.
Jemu chyba właśnie chodziło o to że Ash dał ciała gdy zaczął zdradzać taką laskę jak ona red nie miał nic złego na myśli na jej temat.
Red ma rację jak by zostawiła Asha by sobie dała radę jest piosenkarką w dodatku jurorką w X Factor na pewno by biedy nie klepała.
Małe porównanie :

Cheryl Cole

Obrazek

i dupa z którą zdradził ją Cole było ich kilka chyba ale ta jest jedyna w swoim rodzaju podobno nabity był ...

Obrazek

Wracając do Terry'ego on już jest przyzwyczajony do takich skandali , macocha kradnie w supermarkecie a stary w dilerkę się bawi a dowiedział się o tym dzień przed meczem na SB z MU on jest profesjonalistą i wie że na boisku musi dawać 100% i żeby nie zaprzątał se głowy jakimiś gazetami. Myślę że ta sytuacja może spowodować złą sytuację w szatni angielskiej ekipy i jestem ciekaw jak Fabio to uporządkuję. Nie powołanie Terry'ego wiązało by się z szeroką kontrowersją i byłby to jednoznacznie strzał w stope dla Synów Albionu jeśli by z kolei nie powołał Wayne by uniknąć nieprzyjemnej atmosfery w szatni to by było jak kopanie już leżące trzeba czekać na rozwój wydarzeń. Podobno dzisiaj jeden z tablodiów ma na głównej stronie opisać tą historię z Terrym i dziewczyną Bridge'a.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 30 sty 2010, 8:28

Biedna dziewczyna, nieswiadomie wskoczyła Terry'emu do łożka :lol: Jak dla mnie Terry moze w przeleciec nawet samego Bridga, co nie stanowi o jego klasie sportowej. Strasznymi bredniami sie zajmujecie.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 30 sty 2010, 10:46

arek_ahig pisze:
red85 pisze:
Dlaczegoz to?
Jeśli ktoś tutaj "zawsze musi się przyjebać" to z pewnością nie jestem to ja 8) Kajo o dziwo wszystko wyjaśnił, więc dodawać nic nie muszę 8)
Strasznymi bredniami sie zajmujecie.
Nie są to do końca brednie, bo cała sprawa wiąże się z opaską kapitana reprezy. Całkiem prawdopodobne, że Terry ją straci 8)

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 30 sty 2010, 11:05

red85 pisze:Nie są to do końca brednie, bo cała sprawa wiąże się z opaską kapitana reprezy. Całkiem prawdopodobne, że Terry ją straci 8)
Myślę że nie straci :) Jak by mu ją Fabio odebrał kto by go zastąpił ? Rio który dość często jest kontuzjowany ? Przed samym mundialem zmiana kapitana nie była zbyt korzystna i nie wiadomo jak by to wpłynęło na niego i jego dyspozycja na MŚ ,jest najpewniejszym pkt'em obrony Synów Albionu sam Rooney niedawno powiedział że jak by miał wybrać 1 obrońce wybrał by Johna.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 30 sty 2010, 11:08

red85 pisze:bo np. jak zobaczyłem jak wygląda żonka Colea to tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że Ash to skończony idiota.
w takim razie zgadzam sie w pelnej rozciaglosci z redem. Co za zjeb z tego Cola. Taka fajna zoneczke ma, nawet pomijajac te walory czysto estetyczne. Za duzo kasy i pote na leb pada. :roll:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lut 2010, 19:04

Fatalne wieści [dla kibiców Chelsea]. Ashley Cole rozwalił kostkę i nie zagra przez ok. 3 miesiące.

Jeśli uraz by się przedłużył, to kto wie czy Cole zagra na mundialu. A jakby nie zagrał, to Anglicy będą w dupie, bo na tej akurat pozycji jest Cole i później długo nic.

Co ciekawe - uraz sie odnowił po wejściu [choć z pozoru niegroźnym i zupełnie niezamierzonym] Donovana, czyli rywala Anglików z grupy na MŚ.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 11 lut 2010, 19:24

No niestety ;/ Czemu to nigdy nie może być Ballack :( Mam nadzieję że wróci trochę wcześniej i da radę pojechać na MŚ. Coś ostatnio Carlo mówił że teraz mają wrócić Essien z Bosingwą , na szczęście jest Zhirkov bo jak by go nie było była by wielka (Y) bo byśmy musieli kombinować jak w meczu z Barca a Bosingwa na lewej. Yuri mówił nie dawno w jakimś wywiadzie że chciałby zrobić karierę w Chelsea więc chyba to najlepszy moment by pokazać swoje prawdziwe umiejętności !!

Awatar użytkownika
smudge_90
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smudge_90 » 11 lut 2010, 19:34

fieldy pisze:na tej akurat pozycji jest Cole i później długo nic
Jest przecież Bridge (jeśli nie zakończy przygody z reprezentacją), a do zdrowia wraca ostatnio Joleon Lescott, który podczas gry w Evertonie był jednym z lepszych lewych obrońców w lidze. Jest co prawda nominalnym środkowym, ale myślę, że sprostałby wyzwaniu.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lut 2010, 20:11

Bridge już przed kontuzją prezentował się fatalnie, a teraz dodatkowo seksafera :lol:
Lescott na lewej ? Raczej Baines, jest jeszcze Warnock, ale też aktualnie kontuzjowany.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”