Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chiotis » 21 mar 2005, 17:33
Chiotis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 21 mar 2005, 20:01
A czym wedlug Ciebie jest klasa ?? Koles sobie po prostu lubi odreagowac w bardzo specyficzny sposób. Taki Janas ma niby klase, ale nic poza tymChiotis pisze:Dobry z niego trner nie ma dwuch zdań. Brakuje mu jedank klasy i wyniki drużyny tego nie zmienią Śmieszny z niego człowiek zwłaszcza gdy zaczyna o sobie opowiadać, "jedynej osoby której się słucham to żona, to jedyna osoba której się boję" ...... Może niedługo powie że od swojej żony dostaje plany taktyczne i programy treningowe śmiechu co niemiara. Pozdrowienia dla kibiców Chelsea ciekawe co będzie gdy Abramowicz ucieknie...... hehe Ligue One
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: luca » 21 mar 2005, 20:55
a co było zanim się pojawił???Chiotis pisze: ciekawe co będzie gdy Abramowicz ucieknie...... hehe Ligue One
luca
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 22 mar 2005, 9:36
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bluesiak » 22 mar 2005, 18:48
Bluesiak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chiotis » 23 mar 2005, 14:13
luca pisze:a co było zanim się pojawił???Chiotis pisze: ciekawe co będzie gdy Abramowicz ucieknie...... hehe Ligue One
Chiotis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 31 mar 2005, 17:06
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 31 mar 2005, 17:12
magus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 31 mar 2005, 17:22
Zarząd cały czas pracuje, oczywiście oprócz tych chwil kiedy podkradają zawodnikówChiotis pisze:luca pisze:a co było zanim się pojawił???Chiotis pisze: ciekawe co będzie gdy Abramowicz ucieknie...... hehe Ligue One
No był to solidny klub nieuzależniony od jednej postaci teraz sytuacja moze sie diametralnie odmienić gdy Abramowich sobie powie np. teraz wsadze kasę w co innego i wyciągam kasę z Chelsea. Sprzeda Terrego(najlepszy obrońca angielski zaraz po Rio) i spółkę a Chelsea będzie w opałach jak Leeds więc nie porównuj tego co było z pzred inwestycjami Abramowicza i tego co może się stać gdy ten odejdzie bo to jest torchę błędne myślenie. Ja tam bym chciał żeby chelsea była jak najdłużej silna bo to jest tak jak z kolarskim peletonem inne drużyny gonią i mam nadzieję że ten pościg bardzo szybko się skończy.![]()
![]()
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 31 mar 2005, 17:25
piwus pisze:Zarząd cały czas pracuje, oczywiście oprócz tych chwil kiedy podkradają zawodnikówChiotis pisze:luca pisze:
a co było zanim się pojawił???
No był to solidny klub nieuzależniony od jednej postaci teraz sytuacja moze sie diametralnie odmienić gdy Abramowich sobie powie np. teraz wsadze kasę w co innego i wyciągam kasę z Chelsea. Sprzeda Terrego(najlepszy obrońca angielski zaraz po Rio) i spółkę a Chelsea będzie w opałach jak Leeds więc nie porównuj tego co było z pzred inwestycjami Abramowicza i tego co może się stać gdy ten odejdzie bo to jest torchę błędne myślenie. Ja tam bym chciał żeby chelsea była jak najdłużej silna bo to jest tak jak z kolarskim peletonem inne drużyny gonią i mam nadzieję że ten pościg bardzo szybko się skończy.![]()
![]()
, nad planem awaryjnym w razie odwrotu kapitału Romka, lub złapania go przez rosyjską skarbówkę
. Nie podam ci przykładów z głowy, nawet Jasnie Kupujący Abramovic, na pokaz zabezpiecza klub przed tym. Zerwał ostatnio umowę z Umbro (?) na rzecz Adiddasa (?), zapłacił za to, ale w kilkuletnim przekroju opłaci się to.
Cięzko mi podać sensowne przykłady na biegu, ale wszyscy sobie zdają sprawę, co by było gdyby Romusiowi się zabawka znudziła i robią wszytko, by chować przed nim niezależny kapitał.
To się nazywa śmieszny klub. Właśni działacze boją się człowieka, dla którego pracują.
A co do kary dla Mourinho, to małe bubu jeśli udowodnią mu kontakty z Cole'm. Nie tylko Cole dostanie bana na pracę w Anglii.
I wtedy Jose wróci do Porto i wszyscy bedą czekać na kolejne potknięcia...
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 31 mar 2005, 17:30
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 31 mar 2005, 17:34
RoRo pisze:Wybacz mi Smitu, ale w galacticos by sie zmarnowal tak samo jak Walter Samuel .... Niestety.
Ten koles byl kiedys gwiazda serieA. Mówili na niego skała i to bylo cos ... teraz tylko sie z niego smieja ...
Ashley Cole tez bylby tylko kolejna gwiazda, ale nie polepszyłby zespolu, konspektu ... tylkko Jode Mourinho i Vicente Del Bosque potrafia zrobic cos z niczego. Zbieranine rozkapryszonych gwiazdek zamienic w dobrze rozumiejaca sie pake. W przypadku Mourinho to mial lepiej bo w Chelsea nie było zadnych awanturnikow, a w Realu to tylko chca pieniedzy i pieniedzy, i wiecej $$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ...
Najlepiej jak druzyna chce cos osiagnac i dazy do tego, a nie tylko napakowac wlasne kieszenie EURO ....![]()
![]()
Pozdro
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 31 mar 2005, 17:37
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 31 mar 2005, 17:38
No to potwierdziles moje slowa. Chec przejscia do historii to chec pokonania wsystkich. Nie dania im zadnych szans, na to pozwoli im geniusz Mourinhonie zgodze sie z tym, w chelsea rzadni sa tez zwyciestw i przejscia do historii !! nei tylko kasa im w glowie, poza tym tam wcale nie graja jakies wielkie gwiazdy
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fabian » 31 mar 2005, 21:06
nie zgodze sie z toba samuel to zawodnik nie majacy zadnej no moze troszke techniki grajacy baaaaaaardzo brutalnie interesuje go tylko wybicie pilki nie wazne czy to kosztem rywala jego zdrowia btw w serie a byl jednym z najostrzej grajcychy zawodnikow dostawal mnowstwo kartek choc powienien jeszcze wiecejRoRo pisze:Wybacz mi Smitu, ale w galacticos by sie zmarnowal tak samo jak Walter Samuel .... Niestety.
Ten koles byl kiedys gwiazda serieA. Mówili na niego skała i to bylo cos ... teraz tylko sie z niego smieja ...
Pozdro
fabian
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio