Jose Mourinho - Strona 9

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jaki klub poprowadzi Jose Mourinho w przyszłym sezonie?

FC Barcelona
17
40%
Real Madryt
7
16%
Valencia
6
14%
AC Milan
4
9%
żaden z wynienionych
9
21%
Awatar użytkownika
Chiotis
Junior
Junior
Reputacja: 0

Jose Żoze hehehe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chiotis » 21 mar 2005, 17:33

Dobry z niego trner nie ma dwuch zdań. Brakuje mu jedank klasy i wyniki drużyny tego nie zmienią Śmieszny z niego człowiek zwłaszcza gdy zaczyna o sobie opowiadać, "jedynej osoby której się słucham to żona, to jedyna osoba której się boję" ...... Może niedługo powie że od swojej żony dostaje plany taktyczne i programy treningowe śmiechu co niemiara. Pozdrowienia dla kibiców Chelsea ciekawe co będzie gdy Abramowicz ucieknie...... hehe Ligue One

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Re: Jose Żoze hehehe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 21 mar 2005, 20:01

Chiotis pisze:Dobry z niego trner nie ma dwuch zdań. Brakuje mu jedank klasy i wyniki drużyny tego nie zmienią Śmieszny z niego człowiek zwłaszcza gdy zaczyna o sobie opowiadać, "jedynej osoby której się słucham to żona, to jedyna osoba której się boję" ...... Może niedługo powie że od swojej żony dostaje plany taktyczne i programy treningowe śmiechu co niemiara. Pozdrowienia dla kibiców Chelsea ciekawe co będzie gdy Abramowicz ucieknie...... hehe Ligue One
A czym wedlug Ciebie jest klasa ?? Koles sobie po prostu lubi odreagowac w bardzo specyficzny sposób. Taki Janas ma niby klase, ale nic poza tym :D:D:D Kazdy jest taki jakim sie urodzil :D:D:D

Awatar użytkownika
luca
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luca » 21 mar 2005, 20:55

Chiotis pisze: ciekawe co będzie gdy Abramowicz ucieknie...... hehe Ligue One
a co było zanim się pojawił???

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 22 mar 2005, 9:36

Ja zaliczam sie do tej grupy osob ktore lubia Mourinho jako trenera. Jest swietnym trenerem ale jego wypowiedzi zostawiam na boku.

Awatar użytkownika
Bluesiak
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bluesiak » 22 mar 2005, 18:48

Nie widziałem w ostatnich latach bardziej inteligentnego i dobrego na swój wiek menagera. On nie tylko ustawia drużynę do meczu i ich trenuje. On też gra. Gra w grę na słowa i prowokuje rywali. Ale on nie w takich meczach jak z Blackburn czy Crystal Palace. On tylko w wielkich meczach takich jak z Barcą. On jest według mnie znakomity. Karę zapłaci ale zasłużenie. Obraził trochę trenera Katalończyków, tym, że z Friskiem kontaktował się w przerwie meczu i jeszcze ta czerwona kartka miała związek z tym.

Awatar użytkownika
Chiotis
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chiotis » 23 mar 2005, 14:13

luca pisze:

No był to solidny klub nieuzależniony od jednej postaci teraz sytuacja moze sie diametralnie odmienić gdy Abramowich sobie powie np. teraz wsadze kasę w co innego i wyciągam kasę z Chelsea. Sprzeda Terrego(najlepszy obrońca angielski zaraz po Rio) i spółkę a Chelsea będzie w opałach jak Leeds więc nie porównuj tego co było z pzred inwestycjami Abramowicza i tego co może się stać gdy ten odejdzie bo to jest torchę błędne myślenie. Ja tam bym chciał żeby chelsea była jak najdłużej silna bo to jest tak jak z kolarskim peletonem inne drużyny gonią i mam nadzieję że ten pościg bardzo szybko się skończy. :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 31 mar 2005, 17:06

no i po calym skandalu skonczylo sie na karze finansowej dla jose i chelsea, oraz na malym banie dla trenera the bluesa na najblizsze dwa mecze ligi mistrzow :) ogolnie kara wydaje mi sie skromna :twisted:

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 31 mar 2005, 17:12

Kara nie jest wysoka, Jose będzie kontaktował się z piłkarzami przez komórkę :D :D :D Na serio to pewnie cały plan z piłkarzami obmówi przed meczem, albo zmiany będzie robił asystent, Clarke.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 31 mar 2005, 17:22

Chiotis pisze:
luca pisze:

No był to solidny klub nieuzależniony od jednej postaci teraz sytuacja moze sie diametralnie odmienić gdy Abramowich sobie powie np. teraz wsadze kasę w co innego i wyciągam kasę z Chelsea. Sprzeda Terrego(najlepszy obrońca angielski zaraz po Rio) i spółkę a Chelsea będzie w opałach jak Leeds więc nie porównuj tego co było z pzred inwestycjami Abramowicza i tego co może się stać gdy ten odejdzie bo to jest torchę błędne myślenie. Ja tam bym chciał żeby chelsea była jak najdłużej silna bo to jest tak jak z kolarskim peletonem inne drużyny gonią i mam nadzieję że ten pościg bardzo szybko się skończy. :evil: :evil: :evil:
Zarząd cały czas pracuje, oczywiście oprócz tych chwil kiedy podkradają zawodników :twisted:, nad planem awaryjnym w razie odwrotu kapitału Romka, lub złapania go przez rosyjską skarbówkę 8). Nie podam ci przykładów z głowy, nawet Jasnie Kupujący Abramovic, na pokaz zabezpiecza klub przed tym. Zerwał ostatnio umowę z Umbro (?) na rzecz Adiddasa (?), zapłacił za to, ale w kilkuletnim przekroju opłaci się to.
Cięzko mi podać sensowne przykłady na biegu, ale wszyscy sobie zdają sprawę, co by było gdyby Romusiowi się zabawka znudziła i robią wszytko, by chować przed nim niezależny kapitał :lol:.
To się nazywa śmieszny klub. Właśni działacze boją się człowieka, dla którego pracują :roll:.

A co do kary dla Mourinho, to małe bubu jeśli udowodnią mu kontakty z Cole'm. Nie tylko Cole dostanie bana na pracę w Anglii.
I wtedy Jose wróci do Porto i wszyscy bedą czekać na kolejne potknięcia :lol: ...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 31 mar 2005, 17:25

piwus pisze:
Chiotis pisze:
luca pisze:

Zarząd cały czas pracuje, oczywiście oprócz tych chwil kiedy podkradają zawodników :twisted:, nad planem awaryjnym w razie odwrotu kapitału Romka, lub złapania go przez rosyjską skarbówkę 8). Nie podam ci przykładów z głowy, nawet Jasnie Kupujący Abramovic, na pokaz zabezpiecza klub przed tym. Zerwał ostatnio umowę z Umbro (?) na rzecz Adiddasa (?), zapłacił za to, ale w kilkuletnim przekroju opłaci się to.
Cięzko mi podać sensowne przykłady na biegu, ale wszyscy sobie zdają sprawę, co by było gdyby Romusiowi się zabawka znudziła i robią wszytko, by chować przed nim niezależny kapitał :lol:.
To się nazywa śmieszny klub. Właśni działacze boją się człowieka, dla którego pracują :roll:.

A co do kary dla Mourinho, to małe bubu jeśli udowodnią mu kontakty z Cole'm. Nie tylko Cole dostanie bana na pracę w Anglii.
I wtedy Jose wróci do Porto i wszyscy bedą czekać na kolejne potknięcia :lol: ...

zaraz to jose tez moze dostac bana ?? myslalem ze tylko zawodnik moze otrzymac takie wynagrodzenia za konszachty z diablem :twisted:

a co do cole'a to nawet dobrze w koncu moze odejdzie z arsenalu np do realu :twisted: :twisted: :wink:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 31 mar 2005, 17:30

Wybacz mi Smitu, ale w galacticos by sie zmarnowal tak samo jak Walter Samuel .... Niestety.

Ten koles byl kiedys gwiazda serieA. Mówili na niego skała i to bylo cos ... teraz tylko sie z niego smieja ...

Ashley Cole tez bylby tylko kolejna gwiazda, ale nie polepszyłby zespolu, konspektu ... tylkko Jode Mourinho i Vicente Del Bosque potrafia zrobic cos z niczego. Zbieranine rozkapryszonych gwiazdek zamienic w dobrze rozumiejaca sie pake. W przypadku Mourinho to mial lepiej bo w Chelsea nie było zadnych awanturnikow, a w Realu to tylko chca pieniedzy i pieniedzy, i wiecej $$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ...

Najlepiej jak druzyna chce cos osiagnac i dazy do tego, a nie tylko napakowac wlasne kieszenie EURO .... :wink: :wink:

Pozdro

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 31 mar 2005, 17:34

RoRo pisze:Wybacz mi Smitu, ale w galacticos by sie zmarnowal tak samo jak Walter Samuel .... Niestety.

Ten koles byl kiedys gwiazda serieA. Mówili na niego skała i to bylo cos ... teraz tylko sie z niego smieja ...

Ashley Cole tez bylby tylko kolejna gwiazda, ale nie polepszyłby zespolu, konspektu ... tylkko Jode Mourinho i Vicente Del Bosque potrafia zrobic cos z niczego. Zbieranine rozkapryszonych gwiazdek zamienic w dobrze rozumiejaca sie pake. W przypadku Mourinho to mial lepiej bo w Chelsea nie było zadnych awanturnikow, a w Realu to tylko chca pieniedzy i pieniedzy, i wiecej $$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ...

Najlepiej jak druzyna chce cos osiagnac i dazy do tego, a nie tylko napakowac wlasne kieszenie EURO .... :wink: :wink:

Pozdro

nie zgodze sie z tym, w chelsea rzadni sa tez zwyciestw i przejscia do historii !! nei tylko kasa im w glowie, poza tym tam wcale nie graja jakies wielkie gwiazdy :roll:

samuel moze byl dobry na catenacio, ale to nie sprawdza sie w hiszpanii, tam potrzebni sa obrony wlasnie tacy jak cole, bardzo ofensywni i finezyjni i watpie by mlody anglik w realu sie zmarnowal, jest to najlepszy lewy obronca swiata, a samuel nie byl wcale uwazany za najlepszego stopera jedynie za solidnego gracza,

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 31 mar 2005, 17:37

Czy Mourinho może dostać zakaz? Tego właściwie nie wiem, sądzę, że jak FA nie ma władzy nad trenerami to UEFA się z przyjemnością tym zainteresuje… Chyba nie sądzisz, że jak udowodnią mu osobisty udział w negocjacjach skonczy się na wykluczeniu z kilku meczy? Nie wydaje misie…
Poza tym jak była afera z Mutu Chelsea nie musiała się go pozbywać, płacić mu przez pół roku to był dla nich pryszcz…

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 31 mar 2005, 17:38

nie zgodze sie z tym, w chelsea rzadni sa tez zwyciestw i przejscia do historii !! nei tylko kasa im w glowie, poza tym tam wcale nie graja jakies wielkie gwiazdy
No to potwierdziles moje slowa. Chec przejscia do historii to chec pokonania wsystkich. Nie dania im zadnych szans, na to pozwoli im geniusz Mourinho :D::D Mourinho ma juz zapewniana podwojna korone, a moze miec potrojna (niestety juz nie bedzie poczwornej :P ), a Real niestety ceintko w tym sezonie. Najgorsze jestt to ze Real mial wszystko i przez zwolnienie Del Bosque wszystko upadlo ....

Mourinho bedziew Cheslea do smierci :P

Awatar użytkownika
fabian
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fabian » 31 mar 2005, 21:06

RoRo pisze:Wybacz mi Smitu, ale w galacticos by sie zmarnowal tak samo jak Walter Samuel .... Niestety.

Pozdro
nie zgodze sie z toba samuel to zawodnik nie majacy zadnej no moze troszke techniki grajacy baaaaaaardzo brutalnie interesuje go tylko wybicie pilki nie wazne czy to kosztem rywala jego zdrowia btw w serie a byl jednym z najostrzej grajcychy zawodnikow dostawal mnowstwo kartek choc powienien jeszcze wiecej

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”