Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1155

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 16 lut 2010, 21:48

Znajac zycie na druga polowe wyjda bez zmian, faktycznie Momo powinien byc zastapiony. Ech, szkoda teraz takiego De la Reda.

Swoja droga jak to jest, ze Alonso sezon temu na tym samym szczeblu rozgrywek dzielil i rzadzil, grajac w Live z Realem, a teraz nie gra totalnie nic? To jest naprawde fenomen jakis.

Edit: Brawo Pellegrini, Garay na boisku za Marcelo.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 lut 2010, 21:50

Myślę że Mosquera powinien dostać szansę na ostatnie 15 minut.

Ogólnie to jestem spokojny o cały dwumecz

vamos madrid

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 16 lut 2010, 21:52

Que Golazooo Makoun...

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 lut 2010, 21:55

kurcze, żeby nie było powtórki z 2008 kiedy to tez w tube dostalismy w Rzymie i spokojni byliśmy bo rewanż był na Bernabeu
A jak sie skonczylo wszyscy chyba pamietamy ,,,, i ten gol Vucinica w 90 minucie

Strusiek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strusiek » 16 lut 2010, 21:57

[k****] jakby Real zapierdalał tak Jak Lyon to wynik byłby inny ale jak sie wychodzi na 0:0 to nie mam pytań

a Ikera to chyba jebło w głowę

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 16 lut 2010, 22:21

Garay pokazuje że zasługuje na pierwszą jedenastkę bardziej niż każdy inny obrońca.

ogólnie chyba naszym zbytnio nie zależy bo Lyon już wjeżdża w nas jak nóż w masło :/

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 16 lut 2010, 22:29

Powtórka z rozrywki. Nie robię sobie nadziei na rewanż szczerze mówiąc (ile lat można?). Wiem, że można to odrobić, ale no dajcie spokój... Iker też niezłe cyrki odpierdala :lol: Aha i szkoda, że Real nie grał z pazurem od początku, a nie dopiero w ostatnich 10 minutach.

Ide spać :|

cruel
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 16 lut 2010, 22:40

Atak za ponad 200 baniek nie jest w stanie strzelic gola obronie w ktorej bryluje Boumsong. To co bedzie z Terrym i Carvalho? Szkoda gadac, ale mozna sie juz przyzwyczaic do tego. Jedyny plus ze w Madrycie Real gra jednak o klase lepiej, ale wszystko sie moze zdazyc - jak ich u siebie nie pojada, Pelllegrini pewnie poleci.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 lut 2010, 22:41

Mam nadzieje że jak wróci VdV to pogra sobie spokojnie kilka spotkań zamiast KaKi, i wtedy zejdzie z niego presja tych 68 baniek.
Przez ostatnie 10 minut meczu bardziej zależało mi na tym abyśmy nie stracili babola na 2-0 aniżeli na wyrównującej bramce.
W rewanżu trzeba po prostu wygrać. I w żadne remontady po klęsce z Alcorcón już nie wierze. REMONTADA była jedna ... w drugiej połowie sezonu 06/07 po GD na CN.

P0zdr0 !

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 16 lut 2010, 22:41

Czemu nie grał Mosquera? po co ma wchodzić ktoś za będącego pod formą Diarrą?

Dobrze że Xabiego nie będzie w rewanżu bo nie mogłem patrzeć już na jego miny...

Nie chce mi się nawet komentować.

gratuluje zaangażowania chłopakom , oby tak dalej!. Kaka przez 10minut próbował się przedrzeć lewą stroną i oczywiście mu to nie wychodziło a CR9 sobie pograł 30min a później uciekał chyba od piłki.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 16 lut 2010, 22:42

Zgraja mniej lub bardziej anonimowych czarnuchów pokazuje nam jacy jesteśmy cieńcy.

Granero jest może dobry na Xerez czy Almerię, ale czas sobie uczciwie powiedzieć że w meczach z lepszymi przeciwnikami nie potrafi nic wymyśleć. Chaos w ofensywie, chaos w defensywnie nie wiem z kąd się to wzieło tak nagle.

Strusiek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strusiek » 16 lut 2010, 22:45

W Madrycie Lyon zagra tak samo jak dziś. Będą chcieli strzelić gola a jak im sie uda to leżymy. Zero pozytywów dzisiaj. Lyon zaskoczył Real jak zima drogowców. Panowie powinni przemyśleć parę spraw i może porozmawiać z psychologiem. Ze słabym Lyonem w plecy z Milanem tak samo to chyba nie jest przypadek. Inne ekipy się na nas odbudowują i grają mecze życia a powinny zostać zmiecione. Nie ma co robić sobie zbytniej nadziei na awans.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 16 lut 2010, 22:47

Dla mnie Granero był o klasę lepszy od X.Alonso który grał dzisiaj coś nieprawdopodobnego , zresztą wystarczy trochę pobiegać i już cała nasza koncepcja na gre zaczyna się zatracać , niech wrócą już Guti i VDV i zrobią coś ciekawego w środku pola bo z tym co dzisiaj pokazali nasi pomocnicy to nie wiem czy byśmy dali rade w Lidze Europejskiej.

edit : Chyba naszym najlepszym transferem o ile można to nazwać transferem poprzedniego lata jest imo Garay , koleś sobie gra najlepiej z obrońców a oni pewnie będą się starać o Vidica.

cruel
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 16 lut 2010, 22:51

Ciekawe swoja droga, kadrowo jestesmy najlepsi w Europie, a jak przychodzi mecz z silniejszym przeciwnikiem - kaplica. Zmieniaja sie zawodnicy, zmieniaja sie trenerzy, juz nawet Guti i Raul nie graja i nie maja czego psuc - wiec o co chodzi? Ciekawostka. Jedyny chyba plus to powolny powrot do formy Kaki, staral sie szarpal, robil troche wiatru. Przydaloby sie tez zeby Higuain nauczyl sie zmieniac losy waznych meczy - to sam na sam ktore mial spokojnie zmieniloby o 180 stopni sytuacje Realu po tym meczu.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 16 lut 2010, 22:58

W Madrycie bez zmian :lol: Przychodzi 1/8 LM i w naszych nagle wstepuje niemoc. Sa wolni, przewidywalni, latwo daja sie ogrywac rywalom. Historia najnowsza pokazuje, ze w rewanzach rady nie dajemy, dlatego wielkich nadziei nie mam. Tylko Gutierez moze nas uratowac :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”