Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1156

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 lut 2010, 22:58

cru pisze:Przydaloby sie tez zeby Higuain nauczyl sie zmieniac losy waznych meczy - to sam na sam ktore mial spokojnie zmieniloby o 180 stopni sytuacje Realu po tym meczu.

Tu nie mogę się z tobą zgodzić cru. Higuain jest akurat takim zawodnikiem który już nie raz odwracał nam losy meczu z o wiele gorszych sytuacji niż ta dzisiejsza z Lyonem.
Gdyby ten rajd był przeprowadzony 5 min. wcześniej to prawdopodobnie został by dłużej na boisku. A tak, zmiana za BEnzeme była juz zaklepana.

W takich sytuacjach zawsze przychodzi Gutierez i ratuje nam tyłki. Mam nadzieje że będzie tak i tym razem. Martwi mnie tylko to że Gutierez nie będzie trwał wiecznie

Guti ale, Guti ale, Forza Guti, Guti ale !

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 16 lut 2010, 22:58

cru pisze:Ciekawe swoja droga, kadrowo jestesmy najlepsi w Europie
a wedlug kogo? wedlug roncero?
bo jak dla mnie, i mysle ze nie tylko, kadrowo silniejsi sie od realu chocbyt dwie ekipy z wysp: united i chelsea. a i rywal zza miedzy w hiszpani tez jest silniejszy.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 lut 2010, 23:00

Widzę, że sporo osób krytykuje Alonso, nie pierwszy raz zresztą. Ciekawi mnie jak w ogóle oceniacie ten transfer i co powiecie na temat gry Xabi'ego w tym sezonie? Pytam, bo oglądałem w tym sezonie jakieś 60 minut w wykonaniu piłkarzy Realu i niestety niewiele mogę powiedzieć na temat gry Hiszpana.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 lut 2010, 23:03

miguel indurain pisze:
.
Wedlug Euro :mrgreen:

Chlopaki cos sie bardzo podlamaliscie. Ja rozumiem ze graliscie slabo ale macie rewanz. A Lyon nie jest lepszy od OM z ktorym graliscie w grupie. Jakos malo wiary w was.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 16 lut 2010, 23:08

Bienias pisze:Jakos malo wiary w was.
Wiara odeszla po czwartym sezonie bez awansu. Pozostal realizm :wink:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 lut 2010, 23:14

Się podłamaliście jakby wynik brzmiał 3-0. Co to 1-0 raz lepiej uderzy Ronaldo i wszystko zaczyna się od początku. W to musicie wierzyć, bo w dobrą grę Realu raczej już nie. Spotkania nie oglądałem, ale z relacji wynika, że to dobry wynik dla Realu.
Macie Sevillę przed rewanżem, więc będzie ciężko wygrać dwa spotkania z mocnym rywalem i o taką stawkę.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 16 lut 2010, 23:24

Spotkania nie oglądałem, ale z relacji wynika, że to dobry wynik dla Realu.

hehe jak nie oglądałeś to nie gadaj. 1:0 dla mnie sprawiedliwe bo nie mieliśmy za dużo klarownych sytuacji.
bo w dobrą grę Realu raczej już nie.
hmm z Valencia i ostatnio Deportivo zagraliśmy dobrze więc nie wiem czemu mamy nie wierzyć w dobrą gre Realu. Dziś zawiodła pomoc a w zasadzie nasz MUSK który pod presją zagrał straszną padake.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 lut 2010, 23:25

Hahaha :P można pisać, wmawiać sobie, ale widzę że ja nie jestem jedyny który tak naprawdę nie wierzy w awans :boruta:
Znaczy sie ja wierze (a może tylko chce wierzyć). Ale patrząc 'Realnie' będziemy czekać w napięciu przez 3 tygodnie a jak w końcu stanie nam przed telewizorem oglądać już nie będzie tak ciekawie.
Za każdym razem wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały nas jako uczestników 1/4, jednak po meczu bylo inaczej.
Real odpadał już w 1/8 finału z Juventusem, Arsenalem, Romą, Bayernem i Liverpoolem, w każdym z tych rewanżowych spotkań byłem optymistą (tak tak, nawet w tym na Anfield) ... i właśnie to mi nie pozwala nim być przed rewanżem z Lyonem. Groteska !

Tak na przypomnienie ;D

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 16 lut 2010, 23:27

kaczy pisze:
cru pisze:Przydaloby sie tez zeby Higuain nauczyl sie zmieniac losy waznych meczy - to sam na sam ktore mial spokojnie zmieniloby o 180 stopni sytuacje Realu po tym meczu.
Tu nie mogę się z tobą zgodzić cru. Higuain jest akurat takim zawodnikiem który już nie raz odwracał nam losy meczu z o wiele gorszych sytuacji niż ta dzisiejsza z Lyonem.
Gdyby ten rajd był przeprowadzony 5 min. wcześniej to prawdopodobnie został by dłużej na boisku. A tak, zmiana za BEnzeme była juz zaklepana.

W takich sytuacjach zawsze przychodzi Gutierez i ratuje nam tyłki. Mam nadzieje że będzie tak i tym razem. Martwi mnie tylko to że Gutierez nie będzie trwał wiecznie

Guti ale, Guti ale, Forza Guti, Guti ale !
Z tym Gutim to zart mam nadzieje, czy serio piszesz? Przeciez przez ostatnie lata W KAZDYM waznym meczu, w ktorym cokolwiek mialo opierac sie na Gutim - bylo jedno wielkie g... Ostatni z waznych rzeczy ktore mu wyszly i pamietam, to chyba GD 3:3, wtedy zagral kosmos. Ale poza tym on nie jest w stanie zagrac nawet dwoch meczy pod rzad na rownym poziomie, jak na nim mamy opierac gre to od razu przestanmy grac w pucharach, bedzie prosciej.
Z higuainem nie sprecyzowalem - mowiac wazne mecze mialem na mysli mecze z silnymi przeciwnikami, czyli glownie puchary. Jest z nim podobnie jak kiedys bylo z CR9 - swietnie gral z ogorkami, nie potrafil wiele pokazac z silniejszymi przeciwnikami. Gonzalo nic nie zrobil z Juventusem, Liverpoolem, z Milanem pokazal niewiele, dzis Lyon kazdy widzial. Ale ma jeszcze czas, zacznie grac co nalezy.
miguel indurain pisze:
bo jak dla mnie, i mysle ze nie tylko, kadrowo silniejsi sie od realu chocbyt dwie ekipy z wysp: united i chelsea. a i rywal zza miedzy w hiszpani tez jest silniejszy.
Chelsea ok, mozna dyskutowac - slabsza bramka i atak, ale cholernie silna pomoc i lepsza obrona. MU w zadnym wypadku - mowimy o tym zespole, w ktorym na skrzydlach bryluja Park i Nani, jedynym AMF jest Scholes, a w ataku nie ma nikogo sensownego poza Rooneyem, bo Berbatova nie ma co liczyc? Ok maja b. mocna obrone, ale i tak prawa strone musza latac mlokosem, bo Neville juz ma swoje lata. Barcelona bylaby kadrowo mocniejsza gdyby jakos zalatala dziure jaka ma na lewym ataku - bo stawianie tam Iniesty i latanie srodka pola Keita jednak troche ogolny poziom obniza.
Tylko ch.. z tym, skoro kazda z tych druzyn przewyzsza Real organizacja i zgraniem o dwie klasy.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 lut 2010, 0:48

90 strat, wolna gra, problemy z wyprowadzeniem piłki, schematyczność, niedokładność, nieradzenie sobie z pressingiem, 45 minut Marcelo w obronie, siebie warci Kaka z Granero, błędy w ustawieniu i asekuracji, strzał życia czarnucha, mało poświęcenia (plus dla Diarry)... zero. Real przegrał z jakimiś lelakami z Francji, których niedawna największa gwiazda siedzi w Realu na ławce. W dodatku obraz gry był tak smutny, że miałem ochotę się wkurwić. Znowu przyszła 1/8 i znowu mają cegły przy butach niezależnie od tego, kto gra w tej białej koszulce.

Po tym co wczoraj zobaczyłem, nie wiem jak chcą wygrać i awansować na Bernabeu, ale mają to [k****] zrobić. Dziękuję.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 lut 2010, 13:42

Niezłe :lol:

edit...
Ostatnio zmieniony 17 lut 2010, 15:02 przez Jarzinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 17 lut 2010, 14:24

Jarzinho pisze:

Niezłe :lol:
naprawdę nieźle :D
This video has been removed due to terms of use violation.
:evil:

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 17 lut 2010, 15:19

wszystko z champions league i premier league jest wywalane z yt

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 17 lut 2010, 16:05

koleś z szalikiem Barcy ma taką samą czapkę jak ja :D a Florentino jak zwykle pokazał klasę ;)

Awatar użytkownika
jordan20
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 19 lut 2010, 11:08

http://www.as.com/futbol/articulo/futbo ... ftb_33/Tes

dziwna sytuacja - higuain grajacy juz drugi bardzo dobry sezon z rzedu ma dostac ochłap w postaci 2,5 mln euro netto rocznego kontraktu(plus bonusy za gole i osiagniete tytuly) a gorzej grajacy od niego benzema ma 5 na czysto
nie dziwie sie.ze argentynczyk czuje sie niedoceniony i raczej nie przystanie na takie warunki kontraktu

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”