Wasze prywatne typy - Strona 916

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
nolimitsja
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nolimitsja » 19 lut 2010, 15:01

Hoffenheim vs M'Gladbach 19.02.2010
Gospodarze piątkowej rywalizacji nie mogą zaliczyć rundy wiosennej do udanej. Popularne Wieśniaki, które w poprzednim sezonie robiły furorę, a zacięły się w drugiej części sezonu przeżywają podobny kryzys. Jednak wówczas poważną kontuzję złapał najlepszy strzelec zespołu Vedad Ibisević. Bośniak teraz jest do dyspozycji trenera, jednak jego skuteczność daje wiele do życzenia.

Piątkowy rywal - Borussia Moenchengladbach radzi sobie całkiem dobrze w ostatnich tygodniach. W trzech spotkaniach zdołali wygrać dwukrotnie, ze spadkowiczem Norymbergą i z Werderem Brema.

Dobrą informacją dla ekipy gospodarzy jest powrót Tobiasa Weisa, który od początku sezonu nękany jest kontuzjami. Jednak nie będzie do dyspozycji trenera na najbliższy mecz, rozpoczął dopiero zajęcia indywidualne.

Kadra TSG będzie nieco osłabiona. Zabraknie między innymi Andreasa Becka, który ma problemy z kolanem. Do tego dochodzi brak pomocnika Ibertsbergera, a także Jaissle. Zdecydowanie największym osłabieniem będzie brak pauzujących za kartki - Luiza Gustavo i Sejada Salihovicia - kapitana Wieśniaków. Uraz leczy w dalszym ciągu Chinedu Obasi.

Jeśli chodzi o kadrę gości, prezentuje się ona znacznie lepiej pod względem urazów. W piątkowy wieczór w Hoffenheim nie zagrają Callsen-Bracker, Dorda i Marx.

Zobacz typ:
http://insidery.pl/Temat-Hoffenheim-vs- ... 19-02-2010

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 lut 2010, 13:33

śniło mi się, że United wygrali z Evertonem 2:1. Stawiac ? :think: :lol:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 lut 2010, 14:08

przewrotnosc snow.... czyli 2:1 dla Evertonu

Awatar użytkownika
Czarna Perła
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 20 lut 2010, 15:48

fieldy pisze:śniło mi się, że United wygrali z Evertonem 2:1. Stawiac ? :think: :lol:
Mnie się dzisiaj śniło, jak Javier Zanetti podnosił Puchar Europy na Santiago Bernabeu :D
Od razu dodam - nie jestem fanem Interu.

Sry za offtopic.

Everton na plus po ładnym kursie :jupi:

nolimitsja
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nolimitsja » 20 lut 2010, 16:06

FC Barcelona - Racing De Santander 20.02 20:00
Typ:FC Barcelona(-2)
Kurs:2,37 @ Tobet
Stawka:6/10

Barcelona podrażniona pierwszą porażką w lidze, będzie chciała przed własną publicznością udowodnić, że była to tylko wpadka przy pracy. Do składu wracają Gerard Piqué i Rafa Márquez, na ławce zasiądą już Czyhrynski oraz Touré. W składzie Racingu zabraknie Mohameda Tchite, Gonzalo Colsy, Pedro Munitisa i Tono. Goście ostatni raz na CampNou wygrali 27 lat temu!
Morale graczy Racingu jest nadszarpnięte co spowodowała wysoka porażka w ubiegłej kolejce z Malagą 0:3, dodatkowo ma pewno mają w pamięci pierwszy mecz, w którym zostali rozgromieni 1:4!!!
Uważam, że przyjezdni wyjda na murawę przestraszeni i będą chcieli murować bramkę, gdy tylko Barce strzeli pierwszego gola reszta pójdzie jak z płatka

http://insidery.pl/Temat-FC-Barcelona-R ... 0-02-20-00

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 20 lut 2010, 16:25

Newcastle - Preston 1 1,5
Barcelona - Santander 1 1,2
Dortmund - Hannover 1 1,45
2,61 Interwetten 30 zł

Ilioupoli - Thrasivoulos 1
1,95 Sportingbet 40 zł

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 lut 2010, 22:42

Jutro Lyon gra z Sochaux. Wszystko przemawia za Lyonem, choć jak ostatnio czytałem, Lyon po meczach w LM wygrywa tylko 17% spotkań, jest szansa, ze także tym razem nie wygrają ? Ktoś się zna na Ligue 1 ?

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2253
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 20 lut 2010, 23:54

Szkoda zachodu na grę.

Sochaux to typowy średniak - wygra z tym kim ma wygrać, przegra z kim ma przegrać.Ja widziałem ostatnio tylko jeden ich mecz u siebie to sromotnie wdupili z PSG po słabej grze.

Gości znacznie częściej oglądam, mimo, że nie grają najlepiej w L1 to starają się gonić Bordo.

Ja nie szukałbym sensacji bo na trzynaście ostatnich spotkań z Lyonie gospodarze nie wygrali ani jednego, a ostatnie 10 przegrali.

Rennes - Lille over2.5 warte uwagi.

nolimitsja
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nolimitsja » 23 lut 2010, 16:40

Manchester Unied - West Ham 23.02 21:00
Typ: Strzelec gola - Wayne Rooney
Kurs: 1.7
Stawka: niska

W West Ham nie wystąpi na pewno 3 obrońców - Hines, Illunga, i Gabbidon, z czego brak dwóch ostatnich jest dość sporym osłabieniem. W Manchesterze...

//ciach ... może starczy tej reklamy ? // fieldy

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 23 lut 2010, 17:35

pełne poparcie fieldy, choć analizę mogłeś zostawić kompletną :)

nie było analizy, wielokropek i link :lol:

aha :lol:
Ostatnio zmieniony 24 lut 2010, 16:51 przez Aker, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 lut 2010, 16:28

- Inter have not scored a single goal in their last four clashes with English opponents in the Champions League
- Didier Drogba has scored 8 goals in his last 10 Champions League games
- Inter Milan have never managed to beat English opposition at San Siro in the Champions League (3 draws, 2 defeats)
- Inter Milan have won none of their last 7 Champions League knockout games (4 defeats, 3 draws)
- During Jose Mourinho's time at Inter, they have won just two of seven matches at home in the Champions League, losing once.
- Chelsea are unbeaten in 14 Champions League matches, currently the longest such run in the competition.

(by opta sports)

Się zastanawiam, czy na Chelsea nie zagrać :think: choć mnie te kłopoty The Blues w obronie trochę martwią.
Co myślicie ?

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 24 lut 2010, 17:00

Jedynym kłopotem jest ta lewa flanka ale myśle że Juliano sobie poradzi w końcu został przekwalifikowany ze środkowego pomocnika na prawego obrońce i tak już został spisując się bardzo dobrze więc myślę że ogarnięcie lewej strony nie powinno mu sprawdzić problemów. W srodku zagrają standardowo Terry - Carvalho a na prawej Ivanovic aka "Człowiek ze stali" :lol:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 24 lut 2010, 17:07

Weź pod uwagę fakt, że Juliano wraca po kontuzji i tak na dobrą sprawę nikt nie wie w jakiej jest teraz dyspozycji. Przy okazji zapytam: Brazylijczyk grał kiedyś na lewej obronie (mam na myśli jakieś pojedyncze spotkania, krótkie epizody)?

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 24 lut 2010, 18:05

Nie ,nie przypominam sobie jak Cole był kontuzjowany to zawsze Ferreira grał tam tylko w meczu z Barca Bosingwa go tam zastępował na 1 spotkanie, teraz A.Cole, Ferreira i Zhirkov nie dostępni są więc Juliano wchodzi do gry. Może w Barcelonie mu się tam zdarzyło zagrać na lewej ale to by było trzeba ich pytać.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 24 lut 2010, 18:15

No więc nie wiem skąd ta Twoja pewność, że sobie poradzi. Rywal trudny, Brazylijczyk wraca po kontuzji i jego forma jest jedną wielką niewiadomą, a w dodatku ma zagrać na pozycji, na której najprawdopodobniej nigdy nie grał. Optymista z Ciebie. Nie zmienia to jednak faktu, że trzymam za niego i za pozostałych Londyńczyków kciuki (mimo, że nie darzę tej drużyny szczególną sympatią).

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”