M Jak Miłość

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

M Jak Miłość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 12 mar 2005, 8:47

Co sądzicie o serialu "M jak Miłość" ! Mi się podoba i napewno ktos z tego forum sledzi odcinki tego serialu. Także zapraszam do dyskusji.

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 12 mar 2005, 9:53

Najlepszy polski serial :lol:, który zawsze zapoczątkowywuje mój seans tv :D.Czasami aż za często jest tam zmiana akcji, ale ogólnie jest najlepszy.Dobrą robotę robi scenarzystka Ilona... Łepkowska ? :P jakoś tak.Sztefen Muuule rulez :!: .Jeszcze trzeba wkręcić innych z "Ojropa da się lubić".

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 12 mar 2005, 12:38

Dla mnie takze jest na 1-szym miejscu wsrod seriali. Bo "na wspolenej" itp. jakos mnie nie przekonuja :P

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 22 mar 2005, 19:35

Artur zakochany jest w żonie Krzysztofa - Marysii, jednak Marysia mówi, że kocha swojego męża (nie wierzył bym jej). Mnie najbardziej ciekawi jak ułoży się życie Pawła i Madzi... mam nadzieję, że się pogodzą.

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 22 mar 2005, 19:37

jak dla mnie m jak milosc rzadzi i wymiat wsrod polskich seriali

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 22 mar 2005, 19:37

Ten serial to cudo :D Moj najlepszy serial :!: Co do Madzi i Pawla tez mam nadzieje ze sie pogodza :D

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 22 mar 2005, 19:59

mathiasek12 pisze:jak dla mnie m jak milosc rzadzi i wymiat wsrod polskich seriali
Też oglądam M jak Miłość :lol: Podoba mi się nie to co inne serle jak np na wspólnej gdzie aktorzy widać ze grają !!

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 mar 2005, 20:00

Ja M jak Miłość oglądam od dawan. Wszystko przez moją mame, która mnie do niego przyzwyczaiła. W tym serialu nie lubie Marty Mostowiak :/

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 22 mar 2005, 22:12

Też oglądam "M jak miłość" i jest to zdecydowanie najlepszy polski serial. Oglądam juz od 3 lat i jeszcze mi sie nie znudziło a to m.in dlatego ze co jakis czas pojawiają sie nowe wątki :D :D :D

Awatar użytkownika
Bluesiak
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bluesiak » 23 mar 2005, 9:23

Super serial, oglądam go od pojawienia się go. Chciałbym aby Paweł i Madzia się pogodzili. Marta jest w ciąży!!!!Tylko nie wiadomo kim. Ola, wielka koleżanka Pawła, została wyrzucona przez właściciela mieszkania. Paweł chce aby się wprowadziła do nich. Nowicka, matka Ewy trafia do szpitala.

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 23 mar 2005, 14:47

Bluesiak pisze:Super serial, oglądam go od pojawienia się go. Chciałbym aby Paweł i Madzia się pogodzili. Marta jest w ciąży!!!!Tylko nie wiadomo kim. Ola, wielka koleżanka Pawła, została wyrzucona przez właściciela mieszkania. Paweł chce aby się wprowadziła do nich. Nowicka, matka Ewy trafia do szpitala.
Ola to raczej kolezanka Piotrka :twisted:

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 23 mar 2005, 15:20

Bluesiak widac ze go ogladasz od samego pojawienia sie. Szkoda ze myslisz postacie ale coz kazdy moze sie pomylic tym bardziej ze Piotrek i Pawel sa blizniakami :D

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 23 mar 2005, 16:35

Pamietam poczatki jak troche podsmiewalem sie z tego serialu ze to tylko dla starszych ludzi. Ale ku zaskoczeniu sam zaczolem go ogladac a w dodatku jest on moim ulubionym.

Pawel i Madzia na pewno sie pogodza. Nawet jak Pawel sie upil to cos tam majaczyl o Madzi. To tylko kwestia czasu. Powinni wycofac z serialu wiecznie nieszczesliwa Marte Mostowiak. Po prostu nie moge juz na nia patrzec :evil:

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 23 mar 2005, 16:39

serek408 pisze:Pamietam poczatki jak troche podsmiewalem sie z tego serialu ze to tylko dla starszych ludzi. Ale ku zaskoczeniu sam zaczolem go ogladac a w dodatku jest on moim ulubionym.

Pawel i Madzia na pewno sie pogodza. Nawet jak Pawel sie upil to cos tam majaczyl o Madzi. To tylko kwestia czasu. Powinni wycofac z serialu wiecznie nieszczesliwa Marte Mostowiak. Po prostu nie moge juz na nia patrzec :evil:
Zgadzam sie Marta wiecznie jest nieszczesliwa z zycia powinni ja troche rozweselic, napoczatku seriala wydawala sie sympatyczna ale teraz zaczyna mnie wkurzac. Ciekawe jak zareaguje RAFAL jak przyjedzie z Nowej Zelandii, sie chlopaczysko zdziwi ze jego ukochana jest w ciazy (jak czytalem to z norbertem)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 23 mar 2005, 16:43

Wazi z kad wzioles inforamacje ze Marta jest w ciazy?

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”