F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 58

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
kubarca
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kubarca » 23 mar 2005, 9:56

Kuchar pisze:nie rozumiem jednego: po co wypowiadaja sie tutaj kibice madrytu skoro pieprza tylko o tym jaka barca jest slaba?!?!?! chlopaki wyluzujcie troche! jak chcecie cos powiedziec to mowcie cos konkretnego a nie tylko: a bo barca fuksem bramki strzela, a to barca byla slabsza, a to sie im 3 pkt. nie nalezaly, a to znowu niesprawiedliwie wygrali. jak macie tak pieprzyc to dajcie sobie lepiej z tym spokoj...
bo maja kompleksy :lol: nie moga przezyc ze Barca w tym i nastepnych latach bedzie dominowac...
Visca el Barca...

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 23 mar 2005, 17:06

Kuchar pisze:nie rozumiem jednego: po co wypowiadaja sie tutaj kibice madrytu skoro pieprza tylko o tym jaka barca jest slaba?!?!?! chlopaki wyluzujcie troche! jak chcecie cos powiedziec to mowcie cos konkretnego a nie tylko: a bo barca fuksem bramki strzela, a to barca byla slabsza, a to sie im 3 pkt. nie nalezaly, a to znowu niesprawiedliwie wygrali. jak macie tak pieprzyc to dajcie sobie lepiej z tym spokoj...
Popieram calkowicie. Wiedza ze w najblizszych latach real czeka co najwyzej 2 miejsce w lidze bo to Barca zawsze bedzie na 1 miejscu :D
Mam nadzieje ze wyklucza Chelsea z LM i wtedy BARCA bedzie grala z Bayernem :D

mobius
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mobius » 23 mar 2005, 19:46

ja bym tak realu nie skreslal na przyszle sezony na razie graja do dupy ale to sie raczej zmieni (niestety jeszcze nie w tym sezonie)

a co do chelsea to niech graja sobie dalej w lm (tylko zeby nie wygrali czasem); dlaczego? bo jak uefa kaze powtorzyc mecz i znowu chelsea wygra to beda chodzic dumni ze udowodnili ze sa lepsi, a jak wygra barca to beda glosy ze przeszla przy zielonym stoliku. wygramy lige i na ten sezon powinno wystarczyc

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 mar 2005, 19:50

bobi77 pisze:
Popieram calkowicie. Wiedza ze w najblizszych latach real czeka co najwyzej 2 miejsce w lidze bo to Barca zawsze bedzie na 1 miejscu :D
Mam nadzieje ze wyklucza Chelsea z LM i wtedy BARCA bedzie grala z Bayernem :D
Wcale nie jest tak źle jak Kuchar piszesz. Czasem zdarzają się jakieś mało wnoszące, bezsensowne wypowiedzi kibiców Realu ale nie jest ich wcale tak dużo. Zobaczymy po GD co się bedzie działo :wink: :P

Odnośnie postu bobiego77: O ile dominacja Barcy jest powiedzmy prawdopodobna to nie wydaje mi się aby Real grał tak słabo jak w tym seoznie więc emocje tak czy inaczej będą. Barca jeszcze niczego nie wygrała przecież więc nie ma się co podniecać zbytnio. A co do tego wykluczenia Chelsea z LM to ... :lol: Jest to niemożliwe i można sobie to śmiało darować.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 23 mar 2005, 20:37

wykluczenie chelsea jest nierealne! a nawet jakby, to nie chcialbym powtorzenia tego meczu. przegralismy na boisku i szacunek dla rywala sie nalezy. poza tym bylby niezly szum, ze barca po boku zalatwila sobie druga szanse, wygranie ligi mistrzow w takich okolicznosciach smierdzialoby jeszcze przez dlugie lata

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 23 mar 2005, 20:49

podobne w grę wchodzi tylko indywidualna kara dla Mourinho; może on zasiąść na trybunach podczas meczu w CL

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 23 mar 2005, 21:44

Co jak co ale wierzyc w to ze BARCA wroci do LM nikt mi nie zabroni. Wiem ze jest to raczej niemozliwe ale bardzo bym chcial zeby tak sie stalo :!:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 23 mar 2005, 21:52

Ja tez wierze w to że BARCA moze wrócic do LM... Zobaczymy za tydzien sie okaże...

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 23 mar 2005, 21:53

bobi77 pisze:Co jak co ale wierzyc w to ze BARCA wroci do LM nikt mi nie zabroni. Wiem ze jest to raczej niemozliwe ale bardzo bym chcial zeby tak sie stalo :!:
a kto z nas by nie chciał :?: :twisted:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 23 mar 2005, 22:19

qczak pisze:
bobi77 pisze:Co jak co ale wierzyc w to ze BARCA wroci do LM nikt mi nie zabroni. Wiem ze jest to raczej niemozliwe ale bardzo bym chcial zeby tak sie stalo :!:
a kto z nas by nie chciał :?: :twisted:

naprawde byscie chcieli nie zastanawia was to jak by to bylo znow znalezc sie w lidze mistrzo poprzez walkowera oddanego w ten sposob, nie dosc ze dookola by chuczalo ze barca zalatwila sobie awans to jeszcze brrr.... nie chce nawet myslec jakby to wygladalo, wiem tyle ze jakby realowi sie cos takiego przytrafilo to wolalbym zeby nie dostawali w ten sposob 2giej szansy

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 mar 2005, 22:21

zawdi pisze:wykluczenie chelsea jest nierealne! a nawet jakby, to nie chcialbym powtorzenia tego meczu. przegralismy na boisku i szacunek dla rywala sie nalezy. poza tym bylby niezly szum, ze barca po boku zalatwila sobie druga szanse, wygranie ligi mistrzow w takich okolicznosciach smierdzialoby jeszcze przez dlugie lata
Dlaczego mam wrażenie, że niektórzy nie biorą tych słów wogóle pod uwagę. Przecież Zawdi ma rację w tym momencie i ja się z nim zgadzam a niektórzy wciąż podniecają się na samą myśl o powrocie (na szczęście raczej niemożliwym) Barcy do LM. Taki powrót przyniósłby więcej szkód niż pożytku. Czy ta LM jest aż taka ważna dla niektórych aby pchać się do niej na siłę :?: Przecież takie okoloiczności byłyby tylko skazą na historii Barcy według mnie. W dumeczu z Chelsea (zwłaszcza w rewanżu) nie byliśmy drużyną wystarczająco dobrą. Taka gra nie gwarantowała ani nie upoważniała nas do miejsca w ćwierćfinałach. Ja wolę wierzyć w to, że Barca będzie coraz lepsza i wygra LM w normalnych okolicznościach pokazując po prostu, że jest najlepsza. Nie chcę powrotu Barcy do LM i tyle.

mobius
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mobius » 23 mar 2005, 22:21

barca wroci do lm ale za rok...

nie chce zeby ktos zalatwial nam awans przy zielonym stoliku

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 23 mar 2005, 23:11

ja tam bym się cieszył jakby Barca wróciła, ale jak już pisałem tu chodzi o indywidualną karę dla Mourinho, a nie dla całego klubu bo piłkarze nic złego nie zrobili, więc nie ma co gdybać

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 23 mar 2005, 23:12

raczej na 100% Barca nie zagra dalej w lidze mistrzów bo chelsea bedzie dalej grała, najwyzej mourinhio zostanie zdyskwalifikowany na kilka meczów i na tym sie skonczy!!

cieszy mnie fakt ze prawie na 100% w Barcy bedzie grał Van bommel w przyszłym sezonie, fajnie bo jest to bardzo dobry zawodnik i napewno bedzie wzmocnieniem :lol: a słyszałem ze Milito konczy sie kontrakt po tym sezonie to moze tez zagra w Barcy? byłoby nieźle :lol:

teraz czekam na gran derby i zapewnienie mistrza :lol:
Visca el Barca :twisted:

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 24 mar 2005, 7:29

No Van Bomel jak przejdzie to będzie rzeźnia. Nie można, jednak byc pewnym czy Holender przejdzie. Podobnie było z Milito, miał przejść do realu już wszyscy się cieszyli, a tu...nie przeszedł testów medycznych i ostatecznie został w słabym Realu Saragossa.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”