Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 lut 2010, 16:07
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 21 lut 2010, 16:25
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 21 lut 2010, 16:29
Wszyscy bez wyjątku wiemy że Barca w zeszłym sezonie była najlepsza ale po co te bezsensowne zaczepkimistyk pisze:A ja wam powiem, ze w zeszlym sezonie rzadzil Piquenbauer
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 21 lut 2010, 17:58
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 21 lut 2010, 19:16
Co ty masz z tym mazurem?? Brał udział w tej rozmowie?? Brakuje ci go?? Bo jemu pewnie ciebie nie. Niekażdy może być tak wszechwiedzący jak ty.Wole miec blade pojecie o seria a niz zerowe jak ty kolego mete o premiership. Pewnie jak twoj kolega mazur przeczytam za 2 miesiace ze pisalem cos o drewniaku giorgio i ze jest slaby, a napisalem ze jest gorszy od vidica i rio a nie kuzwa browna.Bo jak czytalem ze niby nie wiem ze nesta juz gra to wiem ze niestety czytanie ze zrozumieniem u dzisiejszej mlodziezy lezy i kiczy
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 21 lut 2010, 19:33
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 21 lut 2010, 19:39
Czy ja coś takiego napisałem? Nie przypisuj mi nie moich słów.a wymienianie mi udine,palemro jako jakis swietnych ofensywnych ekip pokazuje ze ktos premiership oglada od wielkiego dzwonu.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 21 lut 2010, 19:45
Tutaj poprę mete. MGiggs nie wywołuj Mazura z Lasu. Jest spokój i niech tak pozostanie...Co ty masz z tym mazurem??
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 21 lut 2010, 19:46
wybacz, ale nie masz pojęcia jak grają te zespoły, a Sampdoria w zeszłym sezonie miała chyba nawet najgroźniejszy atak w lidze (Cassano-Pazzini to naprawdę doskonały duet). Oczywiście, nie oznacza to, że Sampa jest lepsza od zespołów zajmujących podobne pozycje co ona w lidze Angielskiej, bo w kilku innych elementach Sampa jest poprostu słaba. Ale dla Chielliniego, który jest obrońcą mecz z Sampą mającą takich napastników jakich mają czy z Udine gdzie gra świetny Di Natale, to są bardzo wymagające pojedynki. Porównań do zespołów angielskich nikt tu nawet nie zaczynał.wymienianie mi udine,palemro jako jakis swietnych ofensywnych ekip pokazuje ze ktos premiership oglada od wielkiego dzwonu.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 22 lut 2010, 8:02
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 22 lut 2010, 9:13
Przypominam że nie pisaliśmy o tym jaka drużyna ma lepszą defensywę więc nie próbuj się wymigiwaćKajoFC pisze:Sorry ale dalej nie mogę się przekonać że z Rio taki geniusz jest. Na przestrzeni ostatnich lat wygląda na to że to Chelsea ma lepsza defensywęPorzucam ten wątek bo raczej zdania nie zmienicie i ja raczej też nie każdy chwali swojego.
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 22 lut 2010, 9:45
Warto jeszcze wspomnieć, że za czasów Mourinho, i później zresztą też, Chelsea grała w ogóle bardzo defensywną, charakterystyczną dla portugalskiego trenera, piłkę.KajoFC pisze:Sorry ale dalej nie mogę się przekonać że z Rio taki geniusz jest. Na przestrzeni ostatnich lat wygląda na to że to Chelsea ma lepsza defensywęPorzucam ten wątek bo raczej zdania nie zmienicie i ja raczej też nie każdy chwali swojego.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 22 lut 2010, 12:01
Przed Romanem MU było kilka krotnie lepsze, ale patrząc na obraz tabeli z do 5 lat przed era Romana Chelsea nie dostawała więcej bramek niż LFC czy Arsenal nie raz nawet mieli lepszy bilans. Ogólnie patrząc na ostanie 10 lat Chelsea gra lepiej defensywnie i Rio aka Geniusz raczej tego nie zmieni. Podawałem statystki do 03 bo chyba wtedy dołączyć do was Geniusza.majer13 pisze:Przypominam że nie pisaliśmy o tym jaka drużyna ma lepszą defensywę więc nie próbuj się wymigiwaćKajoFC pisze:Sorry ale dalej nie mogę się przekonać że z Rio taki geniusz jest. Na przestrzeni ostatnich lat wygląda na to że to Chelsea ma lepsza defensywęPorzucam ten wątek bo raczej zdania nie zmienicie i ja raczej też nie każdy chwali swojego.
Poza tym to tylko argument dla Rio ponieważ jeśli ma dookoła siebie słabszych zawodników, a i tak jest wybierany do 11 sezonu to niezły musi być. Co do Terrego to parę osób wyżej Ci napisało jaka jest prawda a te całe statystyki wkleiłeś od czasu Romana jak już ktoś wspomniał ... Pewnie wcześniejsze nie były korzystne dla Twojej teorii
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 22 lut 2010, 13:58
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 22 lut 2010, 16:21
smurano
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio