Filipe Kasmirski w naszej reprezentacji

Awatar użytkownika
player
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Filipe Kasmirski w naszej reprezentacji

Post autor: player » 23 mar 2005, 11:09

Chodzi o to ze znalezli zdolnego i mlodego Brazylijczyka, ktory gra teraz w Ajaxie (chyba w juniorach). Ma on Polskie korzenie i nawet deklarował że chciałby zagrać dla naszych. Nazywa sie Luis Filipe Kasmirski czy jakos tak :) Deklarował deklarował, a tym czasem zrobił furorę w młodzieżówce Brazylii... Oglądałem Futbol Mundial na PS i mówili tam ze jakis Filipe to potezny talent. Jak usłyszałem ze w przyszłości ma on zmienić Carlosa i gra teraz w Ajaxie to zaraz sqmałem ze o tego niby Polaka biega. Jak z nim gadali to nawijał o reprezentacji Brazylii jak o swoim marzeniu. Mowili tez ze cala Brazylia ostrzy sobie na niego zęby. To mógł być dla nas dobry interes z jakis rok temu (teraz ma 19 lat). Wtedy marzył o grze w jakiejkolwiek reprezentacji, teraz o Polsce morze snic, ale w koszmarach :) Moze i nie wartoby go tu sprowadzac ze wzgledu na to ze nie zna polskiego i ze nigdy go tu nawet nie bylo. A moze nie, bo ma polskie nazwisko (jego dziadek byl Polakiem), czul sie w jakims procencie Polakiem i napewno mialby wiecej wspolnego z Polską niz Olisadebe. Tak czy inaczej stracilismy go i tyle.

Wróć do „Polska”