Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 23 mar 2005, 11:09
player
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 23 mar 2005, 11:32
Alkoholiko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 23 mar 2005, 18:30
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 23 mar 2005, 19:19
Alkoholiko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 23 mar 2005, 19:40
KUBA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 23 mar 2005, 20:13
mimek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 23 mar 2005, 20:41
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 23 mar 2005, 22:18
Niby chciał grać dla Polski jak jeszcze nie śniła mu sie reprezentacja Brazylii. Potem gral dla ich mlodzierzowki i niezle sobie radził i radzi do dzis. Do tej pory nikt sie do niego pewnie z Polski nie odezwałmimek pisze:Moim zdaniem media znowu robia szum wokol osoby ktora ma polskie korzenie a pewnie pilkarz nawet nie deklarowal ze chcialby grac w naszych barwach. To jest wkurzajace ledwo pojawi sie jakis pilkarz zagranica z polskimi korzeniami, to media wywieraja nacisk zeby go sciagnac do nas, a przeciez w Polsce talentow nie brakuje
player
Post Wyświetl pojedynczy post autor: GiNioU » 02 kwie 2005, 14:20
GiNioU
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 02 kwie 2005, 14:28
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 kwie 2005, 14:32
RoRo pisze:Zawsze wydawalo mi sie ze jak ktos juz zagra dla mlodzizowki to nie moze zagrac w doroslej reprezentacji innego kraju....
Wiem ze Rooney gral w U-costam Irlandii, a teraz gra w Anglii, nie wiem czemu tak jest !!! ....
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: GiNioU » 02 kwie 2005, 14:33
RoRo pisze:Zawsze wydawalo mi sie ze jak ktos juz zagra dla mlodzizowki to nie moze zagrac w doroslej reprezentacji innego kraju....
Wiem ze Rooney gral w U-costam Irlandii, a teraz gra w Anglii, nie wiem czemu tak jest !!! ....
GiNioU
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 02 kwie 2005, 14:34
O no to widze, że nie jestem na czasie. Niestety nie studiuje codziennie przepisow pilkarskich to nie jestem zorientowany. W takim razie ten chlopak powienien wybierac, albo Polska albo Brazylia. Ja na jego miejscu wybralbym ojczyzne bo az mi sie lza w oku kreci jak widze Deco przy chymnie Portugalii, on taki speszony jest. A juz w meczu z Brazylia to zrozpaczony .... Chyba sie zgodzicie ??smitu pisze:RoRo pisze:Zawsze wydawalo mi sie ze jak ktos juz zagra dla mlodzizowki to nie moze zagrac w doroslej reprezentacji innego kraju....
zmienily sie przepisy drogi kolego![]()
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 kwie 2005, 14:37
GiNioU pisze:RoRo pisze:Zawsze wydawalo mi sie ze jak ktos juz zagra dla mlodzizowki to nie moze zagrac w doroslej reprezentacji innego kraju....
Kiedyś tak było, ale fifa zmieniła przepisy. A co do Rooneya to on jest typem człowieka dla którego ojczyzna jest ta która więcej płaci( > Pozdrowienia dla Klose, Podolskiego i Wosza !!)
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 02 kwie 2005, 14:39
RoRo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio