Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 26 lut 2010, 21:30
Inferno
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 lut 2010, 15:22
Capdevila to obok Ikera, Xaviego czy Villi najpewniejszy punkt reprezentacji od.... odkąd pamiętam.Inferno pisze:Skład wydaje się być najmocniejszy jaki może być na daną chwilę ale też jest kilka kontrowersji, jak dla mnie powinno być:
GüizaF. Llorente bądź A. Aduriz/Krkic
BusquetsJ. Martinez, (mógłby tez w końcu I. Muniain zaliczyć debiut w dorosłej reprezentacji)
Capdevilaktokolwiek
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 27 lut 2010, 16:16
Inferno
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 lut 2010, 1:58
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 28 lut 2010, 13:11
Inferno
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 lut 2010, 13:58
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rulon » 01 mar 2010, 10:48
rulon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 01 mar 2010, 12:45
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 01 mar 2010, 13:27
jordan20

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 01 mar 2010, 13:37
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 01 mar 2010, 14:43
dobra. a teraz powiedz szczerze, ile widziales meczy z udzialem javi martineza. widziales chociaz 20 pelnych spotkan zeby takie opinie wydawac? ja mam wrazenie ze po prostu znasz to nazwisko bo swego czasu bylo popularne, benitez go chcial do liverpoolu, taka moda: facet wypadnie dobrze w jakims meczu, troche prasa przykoloruje uzywajac slowa: "talent" i juz jest gwiazdeczką. a ze nie jest na cenzurowanym, bo gra w srednim klubie i malo kto ten klub oglada, to wydaje sie przecietnemu kibicowi ze facet zawsze jest w formie. uslyszy "javi martinez" to odrazu kojarzy go ze gdzies kiedys slyszal: "talent". a tymczasem gosc dostaje slabiutkie meczowe noty zarowno w marce jak i w MD.Asteniu pisze:Moim zdaniem taki Javi Martinez jest ogólnie lepszym zawodnikiem od Busquets
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 01 mar 2010, 15:08
Myślę że koło 20 jego meczy widziałem, jeżeli nie 20 to na pewno nie wiele mniej. Kiedyś oglądałem bardzo dużo spotkań i głównie ligę Hiszpańską, teraz (póki co) nie mam już czasu aby tak się poświęcać, a jako kibic Atletico Madryt muszę docenić klasę tego zawodnika, wtajemniczeni będą wiedzieli o co chodzi.miguel indurain pisze:dobra. a teraz powiedz szczerze, ile widziales meczy z udzialem javi martineza. widziales chociaz 20 pelnych spotkan zeby takie opinie wydawac?
Masz złe wrażenie.miguel indurain pisze:ja mam wrazenie ze po prostu znasz to nazwisko bo swego czasu bylo popularne, benitez go chcial do liverpoolu,
A nie jest talentem ? No może już te słowo powoli do niego nie przystoi, ale umiejętności i talent ten zawodnik ma ogromne. Pytanie czy to dobrze wykorzysta.miguel indurain pisze:taka moda: facet wypadnie dobrze w jakims meczu, troche prasa przykoloruje uzywajac slowa: "talent" i juz jest gwiazdeczką.
Oj, nie wypada tak mówić o Athletic Bilbao.miguel indurain pisze:a ze nie jest na cenzurowanym, bo gra w srednim klubie i malo kto ten klub oglada,
Może ty jesteś przeciętnym kibicem, ja nie.miguel indurain pisze:to wydaje sie przecietnemu kibicowi ze facet zawsze jest w formie.
Może go nie lubią ? A może nie oglądają mecz i tak jak ty uważają go za anty talent ?miguel indurain pisze:a tymczasem gosc dostaje slabiutkie meczowe noty zarowno w marce jak i w MD.
Pewnie znowu nie masz racji, bo dwa sezony temu Raul grał już w Atletico i grał dobrze, ale nic ponad to. Nie oznacza to że nie jest on talentem, tyle że przestał się rozwijać. A z dwójki Javi Martinez i Raul Garcia to zawsze ten pierwszy uznawany był za lepszego zawodnika i wróżono mu większą karierę.miguel indurain pisze:ps. to samo pewnie bys pisal 2 lata temu o raulu garcia. kiedy gral w osasunie dostal metke talentu, kazdy go chcial w reprezentacji. kiedy trafil do atletico okazalo sie ze nie jest juz tak latwo milo i przyjemnie. ta łatka talentu momentalnie zostala odklejona.
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 kwie 2010, 1:51
Można z optymizmem patrzeć w przyszłość.Hiszpania U-19 oparta na graczach z Barcelony
Hiszpańska Federacja Piłkarska ogłosiła listę zawodników powołanych na kwalifikacje do Mistrzostw Europy U-20. Turniej finałowy zostanie rozegrany w lipcu tego roku. O awans do niego walczyć będą zawodnicy obecnej reprezentacji U-19. Powołanych zostało siedmiu zawodników reprezentujących różne sekcje młodzieżowe FC Barcelony oraz Barçę Atlètic: Thiago Alcántara (Barça Atlètic, 19), Oriol Romeu (Barça Atlètic /Juvenil A, 18), Marc Bartra (Barça Atlètic, 19), Martín Montoya (Barça Atlètic, 18), Carles Planas (Juvenil A, 18), Rubén Rochina (Juvenil A/ Barça Atlètic, 18) oraz golkiper Alejandro Sánchez (Juvenil A, 19).
Choć powołania cieszą, bo są dowodem na siłę barcelońskiego systemu szkoleniowego, to Luis Enrique powodów do radości już nie ma. Ze względu na powołania nie będzie on mógł skorzystać z kilku kluczowych dla jego zespołu zawodników. Barçę Atlètic będzie musiała się bez nich obyć już w najbliższym pojedynku z zajmującą drugą pozycję w grupie trzeciej Segunda B, ekipą Ontinyent.
Hiszpanie rozpoczną rywalizację 14 kwietnia, meczem przeciwko Norwegii. Następnie zmierzą się oni z rówieśnikami z Turcji oraz Azerbejdżanu. Tylko zwycięstwa grupy eliminacyjnej zapewni sobie awans do Mistrzostwach Europy U-20, które zostaną rozegrane w lipcu, we Francji. Ponadto zwycięzcy eliminacji awansują do finałów Mistrzostw Świata U-20 zaplanowanych na przyszły rok.
Pełna lista powołanych:
Prawdopodobnie lista zostanie jednak zmodyfikowana. Kontuzjowanego, przyszłego zawodnika Realu Madryt, Sergo Canalesa, zastąpi Isco (Valencia).Kod: Zaznacz cały
Athletic Bilbao: Aitor Fernandez Abarisketa Atlético Madryt: Jorge Pulido Mayoral FC Barcelona: Alejandro Sánchez Benítez ‘Alex', Martín Montoya Torralbo, Carles Planas Antolinez, Marc Bartra Aregall, Rubén Rochina Naixes, Oriol Romeu Vidal i Thiago Alcántara Do Nascimiento Espanyol: Cristian Tello Herrera and Oscar Moreno Sielva Herculés: Francisco ‘Kiko' Liverpool: Daniel Pacheco Lobato Real Madryt: Rodrigo Moreno Machado Racing Santander: Sergio Canales Madrazo Real Valladolid: Sergio García Gonten "Keko" Real Zaragoza: Ramiro Mayor Ruiz
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 13 kwie 2010, 12:05
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 kwie 2010, 19:19
kaczy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio