Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miczki » 02 mar 2010, 18:34
Miczki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 02 mar 2010, 18:37
Dobrze pamiętasz.Cris7 pisze: Z tego co pamiętam to wtedy były one...czarne
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 mar 2010, 18:42
W Nottingham ma wolna rękę, przynajmniej tak mówił [widziałem tylko 2 jego mecze], gra za napastnikiem i jak ma okazje to uderza na bramkę, w obronie raczej się nie udziela.Cris7 pisze:Albo tylko Murawski wycofany, bo Majewski walczakiem raczej nie jest. Choć z drugiej strony może poprawił grę w destrukcji w Anglii(nie wiem, nie oglądam, ale skoro gra, to pewnie jest przydatny trenerowi).
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 mar 2010, 18:46
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miczki » 02 mar 2010, 18:51
Miczki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 02 mar 2010, 18:57
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 02 mar 2010, 19:01
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brzycho » 02 mar 2010, 19:37
Miczki pisze:No wiem , ale chodziło mi o ucieknięcia od naszych narodowych barw.
Holendrzy grają w pomarańczowych koszulkach a w ich fladze narodowej próżno szukać takiego koloru.;fMarco_Van_Basten pisze:Stroje mają być w tradycyjnych barwach.
brzycho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 02 mar 2010, 19:41
Zły przykład. Pomarańczowy kolor wprawdzie nie występuje w holenderskiej fladze, ale moje swoje odzwierciedlenie w historii kraju, a konkretnie ma związek z panującą w nim dynastią.brzycho pisze:Holendrzy grają w pomarańczowych koszulkach a w ich fladze narodowej próżno szukać takiego koloru.;f
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 02 mar 2010, 19:42
godło mają pomarańczowe. Ostatni raz w czarnych strojach oglądałem Polaków w meczu z Danią za Janasa albo Bońka. Ja jednak jestem za narodowymi barwami.brzycho pisze:Miczki pisze:No wiem , ale chodziło mi o ucieknięcia od naszych narodowych barw.Holendrzy grają w pomarańczowych koszulkach a w ich fladze narodowej próżno szukać takiego koloru.;fMarco_Van_Basten pisze:Stroje mają być w tradycyjnych barwach.
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 02 mar 2010, 20:13
a wiec drugi.. to jest zenujace.Podczas konferencji prasowej przed towarzyskim meczem piłkarskiej reprezentacji Polski z Bułgarią, zaprezentowano nowe, zaskakujące stroje kadry.
We wtorek pokazano stroje wyjazdowe Biało-Czerwonych. Co ciekawe są one... granatowe z elementami białego i czerwonego. Jak określili projektanci koszulka ma kolor "obsydianu".
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 02 mar 2010, 22:25
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 02 mar 2010, 22:36
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rati » 02 mar 2010, 23:09
Mylisz się, kolory wzięte są z flag rodziny królewskiej. Godło to inna bajka.Diamen23 pisze:godło mają pomarańczowe.
rati

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 03 mar 2010, 3:45
Inna sprawa ze juz byly te niebieskie i czarne, robil wtedy ktos taki krzyk?KSzP (03.03.2010 02:33:30)
OK dali dupy, niech sie tylko przyznaja. Jakis amerykaniec nie zna metalnosci polakow i nie wiedzal ze Polacy to narod konserwatystow. Stroje moga zostaj jako komplet alternatywny czyli trzeci, a w miedzyczasie wprowadzic po cichu drugi komplet koloru czerwonego i tyle, po problemie.
Magnum
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio