Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 02 mar 2010, 16:47
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 02 mar 2010, 17:51
Jakie są kryteria przyznawania takiego tytułu?Daaaamian pisze:Poza tym Torres po raz drugi odebrał nagrodę Osobowości Roku od Liverpool Echo Sports
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 02 mar 2010, 23:28
Osiągnięcia sportowe, jakiekolwiek.emdżej pisze:Jakie są kryteria przyznawania takiego tytułu?
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 04 mar 2010, 22:24
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 mar 2010, 23:01
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 mar 2010, 23:13
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 09 mar 2010, 0:20
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 09 mar 2010, 13:14
Moim zdaniem City jest najwiekszym faworytem na 4 miejsce. Niewiele mniejsze szanse dawałbym Tottenhamowi.(L)oczkerson pisze:a jak myślicie, kto ma największe szanse na 4 miejsce z grupy Tottenham, City, LFC, AV?
Bo na chwilę obecną wygląda to arcyciekawie. AV ma niewielką stratę parę meczy zaległych i większość trudnych pojedynków za sobą. City przy tych zaległych meczach może Liverpoolowi ładnie odskoczyć i to dla mnie chyba najpoważniejszy kandydat do 4 miejsca. Liverpool to niby w jakiej sytuacji każdy widzi, ale to zawsze Liverpool i tylko Tottenhamu sobie na 4 miejscu wyobrazić nie potrafię, bo oni za duże bęcki dostają od najmocniejszych.
Czarna Perła
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 mar 2010, 13:39
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 09 mar 2010, 17:58

Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 09 mar 2010, 18:59
Nie ma w tym żadnej paranoi. Dla Anglików ten gest jest równoznaczny z pokazaniem środkowego palca.Daaaamian pisze:
Sky Sport donosi, że za przedstawiony wyżej gest Gerrard może dostać od FA karę. Paranoja.
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 mar 2010, 19:03
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 09 mar 2010, 19:31
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 09 mar 2010, 23:01
Wiem, ale nie o sam gest mi chodzi. Marriner w raporcie nie wspomniał o zachowaniu Gerrarda, więc najprawdopodobniej nie odebrał tego gestu jako obraźliwy. Odnoszę wrażenie, że FA chce się na siłę przyczepić. Dziwne, chociaż jestem praktycznie przekonany, że Steven żadnej kary nie dostanie.maciek_88 pisze:Dla Anglików ten gest jest równoznaczny z pokazaniem środkowego palca.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 10 mar 2010, 17:53
Daaaamian
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio