Bluesiak (czyt. Mikusiński) to napisał. Mam nadzieje, że jak jest w ciąży to dziecko się urodzi, a ona będzie miała komplikacje i Marta Mostowiak odejdzie z serialuserek408 pisze:Wazi z kad wzioles inforamacje ze Marta jest w ciazy?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 mar 2005, 17:04
Bluesiak (czyt. Mikusiński) to napisał. Mam nadzieje, że jak jest w ciąży to dziecko się urodzi, a ona będzie miała komplikacje i Marta Mostowiak odejdzie z serialuserek408 pisze:Wazi z kad wzioles inforamacje ze Marta jest w ciazy?
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 23 mar 2005, 17:24
bobi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 23 mar 2005, 18:05
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 23 mar 2005, 19:01
Pisalo to m.in w to&owo a poza tym pisalo to w jakies gazecie o gwiazdach mama mi z rezszta powiedziala tez. Tylko nie pamietam czy ona bedzie z Norbertem czy nieTomusmc pisze:Bluesiak (czyt. Mikusiński) to napisał. Mam nadzieje, że jak jest w ciąży to dziecko się urodzi, a ona będzie miała komplikacje i Marta Mostowiak odejdzie z serialuserek408 pisze:Wazi z kad wzioles inforamacje ze Marta jest w ciazy?jak już wyzej napisałem także jej nie trawie
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 23 mar 2005, 22:54
W kulisach M jak Milosc widzialem jak mama Ewy pracuje w recepcji. Pozna ona takze jakiegos starszego gostka z ktorym sie zaprzyjazni a moze i sie w nim zakocha - byla tam jakas mowa o milosci straszych osob. Co do Marty to nie mam pojecia czy wroci do Norberta czy nie.herdek pisze:Coś mi się wydaje, że Marta wróci do Norberta, z powodu dzieci i potem tak się do niego przywiąże, że nie bedzie chciala go opuścić i ich życie ułoży się tak jak kiedyś. Marysia będzie oferowała pracę w recepcji mamie Ewy, jednak nie wiadomo czy tak się zgodzi czy nie !
bobi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 24 mar 2005, 7:58
herdek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 24 mar 2005, 11:45
Liverpool
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 24 mar 2005, 20:53
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 mar 2005, 8:10
No to bedzie mial niespodziankebobi77 pisze:Kamil napewno zainteresuje sie Olka. Jakby do niej nie zaczal narywac to by to nie byl KamilW nastepnym odcinku Norbert poprosi Marte o reke, ciekawe czy sie Marta zgodzi czy nie, a podobno Rafal ma wrocic niespodziewanie .
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 25 mar 2005, 10:10
herdek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 25 mar 2005, 10:15
Kaczormistrz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BuBu » 25 mar 2005, 18:19
BuBu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 25 mar 2005, 20:33
Kuchar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 mar 2005, 20:41
Zgadzam sie. Nawet teraz Goska sama nie wie czego chce. Ta barmanka podbije serce Stefana i beda pewnie ze soba krecicKuchar pisze:Stefan i Małgosia nie będą życ szczęśliwie, bo to by było za piękne.
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 25 mar 2005, 20:46
Kuchar
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio