Kandydaci na moderatora

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Kandydaci na moderatora

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 24 mar 2005, 2:16

Witam,
Ze względu na rozwój forum i wzrastającą aktywność użytkowników stanęliśmy przed koniecznością zwiększenia grupy moderatorskiej. Niedawno szeregi te zasilił Bellus, to jednak za mało na ilość pracy jaka spada na tą grupę osób. Dlatego też zwracamy się do wszystkich użytkowników tego forum o pomoc w znalezieniu właściwej osoby mogącej zasilić szeregi moderatorów. Od razu zaznaczam, że wbrew pozorom współpraca ta niekoniecznie musi być miłym zajęciem z różnych powodów ale może na pewno sprawiać przyjemność – w końcu wszyscy starami się coś robić dla innych.
W temacie tym prosilibyśmy wszystkich użytkowników o wskazanie potencjalnych kandydatów. Oczywiście nie chodzi o podnoszenie rąk i zgłaszanie się samemu – prosimy wyłącznie o posty z informacjami na temat tego kto Waszym zdaniem z pozostałych użytkowników powinien zostać moderatorem – krótko mówiąc zgłaszanie się samemu będzie ignorowane. Jak również ignorowane będą posty pisane przez użytkowników, których staż na forum budzi poważne zastrzeżenie (nowe konta by wskazywać na samego siebie). Ponadto prosimy o niekomentowanie kandydatur zgłaszanych przez użytkowników – odstępstwem od tego jest sytuacja kiedy to zgłoszony przez kogoś użytkownik stwierdzi że nie chce lub nie podoła tego zadaniu – wówczas proszę o informację tutaj lub w inny sposób.
Po zebraniu kandydatur (co potrawa około tygodnia) w gronie redakcyjnym wybierzemy jedną z tych osób i złożymy jej oficjalną propozycję. Nie jest to zatem głosowanie i proszę nie traktować tego w ten sposób. Warto byłoby uzasadnić składaną kandydaturę poza paroma słowami w stylu „bo się nadaje”,
Z góry dziękujemy za pomoc :)
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2005, 17:45 przez dzidzius, łącznie zmieniany 1 raz.

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 24 mar 2005, 7:26

Moim zdaniem moderatorem powinien być "BUNCH". Jest już długo na tym forum zna się na robieniu stron i sądzę, że moderować forum by umiał. Widzę, że ma sporo wolnego czasu no i moim zdaniem nadawal by on się na moderatora. Równiez może to byc mathasiek12, jednak bardziej BUNCH.

PS:Ja tez bym chciał być modem ;)

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 24 mar 2005, 8:23

moim zdaniem na moderatorów nadają się (niewiem czy jeszcze nimi nie są) :
- MLSoccer
- Chłopaczek
- Dorian
- w tym gronie widziałbym też Loczka tylko ostatni żadko bywa na forum :?

widać że gadają do rzeczy, są kompetentni(?) nie są to jakies dzieci co piszą głupoty, tylko mądrze się wypowiadają :wink: etc.

Awatar użytkownika
Zwibel
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zwibel » 24 mar 2005, 8:27

Dla mnie moderatorem może być Pasztet jest on długo na forum i widać że dość rozsądny z niego człowiek :wink:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 24 mar 2005, 8:56

Pasztet pisze:moim zdaniem na moderatorów nadają się (niewiem czy jeszcze nimi nie są) :
- MLSoccer
- Chłopaczek
- Dorian
- w tym gronie widziałbym też Loczka tylko ostatni żadko bywa na forum :?

widać że gadają do rzeczy, są kompetentni(?) nie są to jakies dzieci co piszą głupoty, tylko mądrze się wypowiadają :wink: etc.
jak najbardziej zgadzam sie z tymi kandydaturami ktore podal pasztet ale wiem juz ze jeden z nich odpadl, jezeli chodzi o doriana i loczka to jakos zadko ich widac na forum wiec chyba tez odpada :? jezeli chodzi o chlopaczka to jestem jak najbardziej za, jednak dodalbym do tego grona jeszcze zawdiego, pisze jak najbardziej z sensem, z pewnoscia obiektywnie wystawiałby bonusy, i jezeli by sie zgodzil to byloby dobrze :)

herdek pisze:Moim zdaniem moderatorem powinien być "BUNCH". Jest już długo na tym forum zna się na robieniu stron i sądzę, że moderować forum by umiał. Widzę, że ma sporo wolnego czasu no i moim zdaniem nadawal by on się na moderatora. Równiez może to byc mathasiek12, jednak bardziej BUNCH.
hmmm co do buncha -- troche chlopok sie raczej nie nadaje, powodow jest kilka np niektore jego wypowiedzi typu :A ADMINI NA CO CZEKAJĄ? MOŻE SIE UDZIELĄ W TYM TEMACIE?:, ktore pokazuja jego agresywne podejscie, wydaje mi sie ze nie bylby obiektywny

mathasiek12 -- co do niego to powiem tyle, na 90 % sie nie nadaje, powod zadko pisze post ktory z uwaga mozna wziasc i przeczytac tak zeby kogos zainteresowal, glownie pisze krotko, czasem bez sensu, czasem, a nawet dosc czesto nie na temat

wiec reasumujac wszystko moja kandydatura jest zawdi

ps.
siebie tez bym dal no ale to by nie bylo brane pod uwage :?

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3343

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 24 mar 2005, 9:06

Temat jeszcze sie nie rozwinal ale juz widze ze musze sie odniesc do mojej kandydatury.

Dzieki chlopaki ze uwazacie mnie za kogos kto nadaje sie na moda ale ja nim nie chce byc.Kiedys to powiedzialem i zdania nie zmienie (w najblizszej przewidywalnej przyszlosci).Jestem jednym z was prostym uzytkownikiem forum :wink:

Wiem ze praca moderatora to nie taka sielanka jak sie wydaje a ja jestem po prostu strasznie leniwy :)

Dzidzius prosil zeby nie komentowac zgloszonych uzytkownikow ale ja to zrobie.
Co do Doriana to on kiedys chcial byc moderatorem ale obecnie jego glowe zajmuja inne rzeczy i jak ktos tutaj zauwazyl stracil zainteresowanie forum.

Ja prosze tylko o jedno.Nie dawajcie jakiegos 12-14 latka chodzby nie wiadomo jaki byl rezolutny i rozwiniety emocjonalnie na swoj wiek.Chodzi nie tylko o kwestie autorytetu takiego kogos.Zreszta moja opinia na ten temat jest chyba powszechnie znana.

Takie pytanie z innej beczki.Gdzie sa Becks i Kostek?Jak ktos moze to niech mi odpowie na priva zeby tematu nie sprowadzac na inne tory.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 24 mar 2005, 9:11

Chlopaczek pisze:Temat jeszcze sie nie rozwinal ale juz widze ze musze sie odniesc do mojej kandydatury.

Dzieki chlopaki ze uwazacie mnie za kogos kto nadaje sie na moda ale ja nim nie chce byc.Kiedys to powiedzialem i zdania nie zmienie (w najblizszej przewidywalnej przyszlosci).Jestem jednym z was prostym uzytkownikiem forum :wink:

Wiem ze praca moderatora to nie taka sielanka jak sie wydaje a ja jestem po prostu strasznie leniwy :)

Co do Doriana to on kiedys chcial byc moderatorem ale obecnie jego glowe zajmuja inne rzeczy i jak ktos tutaj zauwazyl stracil zainteresowanie forum.

Ja prosze tylko o jedno.Nie dawajcie jakiegos 12-14 latka chodzby nie wiadomo jaki byl rezolutny i rozwiniety emocjonalnie na swoj wiek.Chodzi nie tylko o kwestie autorytetu takiego kogos.Zreszta moja opinia na ten temat jest chyba powszechnie znana.

Takie pytanie z innej beczki.Gdzie sa Becks i Kostek?Jak ktos moze to niech mi odpowie na priva zeby tematu nie sprowadzac na inne tory.

Pozdrawiam.
no to odpada kolejny sensowny kandydat :?

i wlasnie co dzieje sie z Kostkiem i Becksem ??

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 24 mar 2005, 9:13

Chlopaczek pisze: Ja prosze tylko o jedno.Nie dawajcie jakiegos 12-14 latka chodzby nie wiadomo jaki byl rezolutny i rozwiniety emocjonalnie na swoj wiek.Chodzi nie tylko o kwestie autorytetu takiego kogos.Zreszta moja opinia na ten temat jest chyba powszechnie znana.
Napewno nie wybierzemy kogoś w takim wieku
Chlopaczek pisze: Takie pytanie z innej beczki.Gdzie sa Becks i Kostek?.
Kostek wraca zarz po maturze, a becks był na jakimś turnieju tańca itp.

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 24 mar 2005, 9:18

Chlopaczek pisze:Takie pytanie z innej beczki.Gdzie sa Becks i Kostek?Jak ktos moze to niech mi odpowie na priva zeby tematu nie sprowadzac na inne tory.
Aby ogólnie wyjaśnić brak aktywności wspomnianej dwójki napiszę tutaj:
Kostek intensywnie przygotowuje się do matury i ograniczył swoją działalność w serwisie praktycznie do minimum na ten okres (ja nie wydarzy się nic nieprzewidzianego to raczej na pewno wróci do dawnej aktywności w okolicach wakacji). Beckhs natomiast wyjechał na kurs tańca a poza tym stracił komputer - spaliła się płyta główna i procesor najprawdopdobniej i w styczniu zapowiadał, że jego nieobecnosć tutaj moze sięgać kilkunastu nawet tygodni - do czasu pozyskania nowego komputera lub naprawienia spalonych części.

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 24 mar 2005, 9:34

ja mam 3 faworytów do pełnienia wspomnianej funkcji:
-MLSoccer
-Loczek
-zawdi
wwszyscy trzeja panowie udzielają mądrych wypowiedzi na dany temat i nie dają sobie dmuchać w kaszę, ich wiek również jest odpowiedni aby być Moderatorem; z racji że ostatnio pierwsi dwaj panowie rzadziej bywają na forum moja ostateczna propozycja to: zawdi

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 24 mar 2005, 10:11

qczak pisze:ja mam 3 faworytów do pełnienia wspomnianej funkcji:
-MLSoccer
-Loczek
-zawdi
wwszyscy trzeja panowie udzielają mądrych wypowiedzi na dany temat i nie dają sobie dmuchać w kaszę, ich wiek również jest odpowiedni aby być Moderatorem; z racji że ostatnio pierwsi dwaj panowie rzadziej bywają na forum moja ostateczna propozycja to: zawdi
Zdecydowanie popieram wypowiedź qczaka,najlepszym rozwiązaniem w tej sprawie byłoby "zatrudnienie" tych szanownych panów na stanowisku moderatorów.

Awatar użytkownika
KUBA
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 24 mar 2005, 10:12

loczek to najlepszy kandydat.jednak chce żeby wrócił kotek :twisted:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 24 mar 2005, 10:21

Biorąc pod uagę sensowne posty to byłby
:arrow: Pasztet
:arrow: ML Soccer
:arrow: Loczek ( chociaż podczas mojej zwiększonej bytności na forum zbyt wiele razy się ze sobą nie zetknęliśmy)
:arrow: zawdi

Jednak ze względu na czas poświęcony forum to raczej zostaje tylko zawdi, bo pozostałych oprócz Paszteta trudno utrafić, a zaletą moderatora jest dostępność :wink:. No i dobre banowanie :twisted:.

Ludu, player na moderatora :twisted:. Ten to by pobanował aż miło 8)

Nominacja na podstawie poniższego posta :twisted:.
Ostatnio zmieniony 24 mar 2005, 10:51 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
player
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 24 mar 2005, 10:34

smitu pisze:
Chlopaczek pisze:Temat jeszcze sie nie rozwinal ale juz widze ze musze sie odniesc do mojej kandydatury.

Pozdrawiam.
no to odpada kolejny sensowny kandydat :?

i wlasnie co dzieje sie z Kostkiem i Becksem ??
wiedziałem jak zobaczyłem temat o regulaminie. Juz tlumacze smitu zaczal pouczac ludzi jak nie normalny - napisalem ze sie pewnie chce podlizac modom. patrze temat o kandydacie na nowego moda - a tu co?? smitu zabiera glos mowiac ze odpadl kolejny kandydat - poco to mowisz przeciez kazdy widzi. Fakt napisales mnostwo postow ale jestes lizusem i lepiej by to wyglądało gdyby ktos zaproponowal Ciebie jako kandydata, a nie robisz wszystko zeby Cie zauwazyli. Nie bierzcie go - robcie to dla dobra forumowiczów, bo jak on zacznie ludzi pouczac to nie bedzie tego konca. Wszyscy tylko nie on. Oczywiscie zacytuje mnie teraz i powie ze nawet mu to do głowy nie przyszło, ale on nawet bez władzy wyrywa sie i poucza ludzi, co dopiero jak tą władze będzie miał :| Wezcie kazdego byle nie jego. Precz z lizusami !!

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 mar 2005, 11:03

Nie jestem na forum zbyt długo więc moja opinia może nie być dużo warta ale proponuje:
Zawdi
ML Soccer

Obaj panowie mają sporo do powiedzenia (w pozytywnym tego słowa znaczeniu), wypowiadają się sensownie i chyba poradziliby sobie z taką funkcją. Nie kierowali by się żadnymi sympatiami czy antypatiami. Chyba potrafiliby utrzymać porządek.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”