Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 mar 2010, 12:50
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 mar 2010, 13:06
to mówił wczoraj, ja mam info z dzisiajMagnum pisze:Wenger mówił, że może zaryzykować, więc zobaczymy jak to się potoczy
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 mar 2010, 13:13
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 mar 2010, 13:27
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 mar 2010, 15:06
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 mar 2010, 16:57
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: .MgM. » 08 mar 2010, 19:47
.MgM.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 mar 2010, 20:20
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 mar 2010, 20:40
Mam nadzieję, że do tego jednak nie dojdzie. Eboue gra ostatnio naprawdę dobrze i nie widzę powodów, dla których Wenger miałby postawić na Sagne, który jest totalnie pod formą. W klubie słabo, na kadrze słabo i do tego te wrzutki.Magnum pisze:natomiast przed meczem z Burnley jako powod pauzy Bacaryego bylo "rested" wiec wydaje mi sie, ze go jutro ujrzymy, a nie Eboue
Kutwa, tylko niech grają mu piłki na głowę. Po ostatnim meczu presja na Nicklasie wzrosła jeszcze bardziej, więc warto by się odblokował raz a porządnie.Magnum pisze:Tak czy inaczej, jesli jutro polowe sytuacji z soboty a Bendtner strzeli w polowie tych sytuacji, to o wynik mozemy byc spokojni
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 mar 2010, 11:53
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 09 mar 2010, 12:32
Ale właśnie, że oni są świadomi i dlatego chcą się zabezpieczyć co najmniej dwuletnim kontraktem, dzięki czemu mają pewne pieniądze. A tak facet dostanie roczny kontrakt, forma pójdzie gdzieś hen i po roku zostanie na lodzie. Oczywiście taki piłkarz jak Gallas ze znalezieniem klubu nie powinien mieć problemu. Ale nie wiadomo, czy nie będzie musiał za rok liczyć się z obniżką płacy u nowego pracodawcy. Nie każdy lubi ryzykować, niektórzy wolą pewne pieniądze. Zwłaszcza, gdy one są wysokie.fieldy pisze:Jak to jest, że Bergkamp co rok mógł przedłużać o 1 sezon i grał tak długo, a ci wszyscy 30 latkowie nie chcą się na to godzić ? Będzie grał dobrze, to będzie grał. Czyżby nie byli świadomi swojej formy ? .
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 09 mar 2010, 12:43
Ponoć to ma wyglądać tak, że Wenger da mu dwuletni kontrakt, ale zarobki obniży o połowę, tak żeby bilans finansowy wyszedł jak na rocznej umowie. Czyli William z 80 tysięcy musiałby zejść na 40 tysięcy. Ciekawe co z tego będziefieldy pisze:Mówi się też o obniżeniu zarobków Gallasa.
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 09 mar 2010, 21:35
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 09 mar 2010, 21:40
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 mar 2010, 21:41
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio