Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1172

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 mar 2010, 21:52

Ronaldo dzisiaj zejdzie albo z czerwoną kartką albo ze złamaną nogą. Mejuto dzisiaj robi wszystko na odwrót, jak jest ewidentny faul to ten puszcza grę, a później jakieś otarcia zawodników gwiżdże. Nivaldo podziurawił nogę Ronaldo a ten nic nie widział, później swoje błedy stara się naprawić gwiżdząc wymyślone faule, przez co robi się coraz ostrzej.

Strusiek
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strusiek » 14 mar 2010, 21:57

mecz niezły, piłkarze się nie oszczędzają. Sędzia nie ogarnia bałaganu, będą czerwa.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 14 mar 2010, 21:57

2:0 po bramce z wolnego CR9 i ukłuciu Igły (wyłączyłem relacje i nie widziałem bramki ;/)
meczu niestety nie dane mi oglądać bo buffor na poziomie 50-60, widziałem jednak sytuacje w których żółte kartki dostali Ramos i X.Alonso i według mnie oskara powinien dostać kapitan Valladolid :D gospodarze przy każdej okazji wyzywają sędziego za co zbierają żółte a także nie oszczędzają naszych piłkarzy a raczej ich kości...

PS. gdzie oglądacie ?

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 14 mar 2010, 22:04

Ja oglądam na Canal Plus.
Jarzinho dobrze mówi. Cristiano jeśli się nie wyluzuje w przerwie to albo dostanie czerwo, albo go złamią.
Po starciu z Nivaldo myślałem że jest już po nim, ale na szczęście to nic groźnego (aczkolwiek coś bardzo chamskiego)
Taki mecz jak sobie wyobrażałem, słabe boisko, przecinaki i do tego zachowanie na trybunach godne Alcorconu z pamiętnego meczu
Ważne aby nie stracić bramki. 3-0 mi pasuje
Hala

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 14 mar 2010, 22:27

Ronaldo sprawia wrażenie nieobecnego, ale swoje robi. Higuain tradycyjnie...w La Liga genialny...

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 14 mar 2010, 22:58

Szkoda gadać, normalnie bym się cieszył ale jakoś po środzie marne to pocieszenie. Xabi chyba się wykartkował.Nie wiem jak z tym u Ramosa było. Walczymy o LL bo nic nam nie pozostało. Lass dziś całkiem dobrze zagrał, dzięki Bogu nie było Kaki, połamaliby chłopaka.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 mar 2010, 23:12

Po pierwszej polowie wyszedlem z pubu chociaz chcialem isc po bramce CR. Przeciwnik z dupy wiec zwyciestwo latwe bez zadnego wysilku. Patrzac na kalendarz Real do GD nie powienien stracic lidera a wrecz moze zostac samodzielnym. Igla odkupil juz wam winy? :wink:

ED: Realfanie ironicznie pytalem :P
Ostatnio zmieniony 14 mar 2010, 23:23 przez Bienias, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2414
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 mar 2010, 23:20

Dobrej gry dzisiaj nie było, ale gracze Valladolid strasznie kosili, szczególnie w pierwszej połowie. Cud, że skończyli ten mecz w 11, bo nie powinni. Nivaldo [*]
http://www.marca.com/2010/03/14/futbol/ ... 00379.html

Mecz właściwie bez większej historii, wpadło kilka bramek i jedziemy dalej.

Dzisiaj Pipita i Cristiano swoim zachowaniem względem siebie pokazali, ile prawdy jest we wszystkich idiotycznych teoriach.
Bienias pisze:Igla odkupil juz wam winy?
Dla mnie nigdy nie był jedynym winnym odpadnięcia, nie wieszałem na nim psów po tym meczu, nawet go broniłem, więc nie miał czego odkupywać. Dziś udowodnił tylko po raz kolejny, że jest zajebisty :]

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 14 mar 2010, 23:37

Jeżeli Real gdzieś odda Higuaina za jakieś śmieszne kwoty to na miejscu kibiców Królewskich zastanowiłbym się nad przyszłością klubu :P Dla mnie Argentyńczyk z Lyonem zawalił kiedy trafił w słupek, to miał być gol i Real byłby dziś w 1/4. Pomylił się wtedy, wie to na pewno ale w lidze pokazuje klasę, mało zarabia a 19 bramek na koncie już ma. Jaki to jest rocznik ?

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 721

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 15 mar 2010, 6:42

Jaki to jest rocznik ?

87. Gonzalo ma wszystko by w przeciągu 2-3 lat być najlepszą "9" na świecie. Teraz ciekawe czy będzie to w Realu. Jedno jest pewne jak dla mnie. Na podwyżkę zasługuję. Patrząc na wpływ na wyniki powinien zarabiać więcej od Benzemy, od którego jest o wiele lepszy.

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 15 mar 2010, 8:19

Jestem przekonany , że Gonzalo podwyżkę dostanie, już dziś Valdano wypowiadał się w następujący sposób.

"He [Higuain] has made a tremendous reaction, because he is a high class player and character. He has suffered a lot this week because we have done him an injustice. He is accused of being selfish when a striker by definition is greedy. You can not be condemned for one moment after three impeccable years."

"We are talking with him, but we have much plenty of time, so we are calm. We would like not only that he would renew but to finish his career here."

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 15 mar 2010, 8:39

RealFan pisze:Dobrej gry dzisiaj nie było, ale gracze Valladolid strasznie kosili, szczególnie w pierwszej połowie. Cud, że skończyli ten mecz w 11, bo nie powinni. Nivaldo [*]
http://www.marca.com/2010/03/14/futbol/ ... 00379.html
no nie. kto jak kto ale kibic reaklu po tym co wyczynial mejuto powinien zamilczec i schowac glowe gleboko w piasek bo to już jest niesmaczne.
przede wszystkim gdzie czero dla ronaldo za kopniecie pilkarza valladolid bez pilki (i to bylo przed starciem z nivaldo - wiec starcia z nivaldo juz by nie bylo). gdzie druga zolta dla xabiego za reke minuta 30? gdzie dwa karne ramosa (4 minuta - tu mozna dyskutowac, ale sa tacy co gwizdzą i 53 reka w polu karnym - a tu claro dodatkowo w konsekwencji druga zolta i czerwo)
mejuto odstawil niezly cyrk i wspaniale przyczynil sie do sukcesu realu.

Awatar użytkownika
Carlos_7
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carlos_7 » 15 mar 2010, 8:53

Widziałeś tylko błędy na korzyść Realu? litości

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 15 mar 2010, 9:28

a teraz wytlumacz czemu nie napisales tego samego pod postem realfana.
moj komenatrz byl odpowiedzia na kolejne proby robienia z siebie ofiar przez kibicow klubu milionlecia.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 15 mar 2010, 10:16

miguel indurain
Chyba tylko Ty jesteś w stanie wierzyć w to, że Real mógł wczoraj przegrać ewentualnie stracić 2 ptk. Wynik powinien być wyższy. Sędziowanie w La Liga jest na żenującym poziomie, co pokazał wczorajszy mecz. Ja sam się dziwie, że Sergio nie wyleciał przedwcześnie, bo było kilka sytuacji w których był zagotowany. Co do karnych to jestem zdania, że 2 powinny zostać podyktowane, za rękę Sergio, i za kopniak w krocze...nie wiem kogo. Jednak sędzia był ślepy i puszczał grę, gdy powinien przerwać.

Igła potwierdza, że w La Liga jest kozakiem, gorzej w LM.

Ciekawe co Rafałek Stec napisze na swoim blogu...że Sneijder lepiej bije wolne i ucieka Ronaldo :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”