bo twój post bardziej mnie zirytował
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carlos_7 » 15 mar 2010, 12:15
Carlos_7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 15 mar 2010, 14:42
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FC Liverpool » 15 mar 2010, 14:58
FC Liverpool

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 15 mar 2010, 15:22
Ja pierdolemiguel indurain pisze: no nie. kto jak kto ale kibic reaklu po tym co wyczynial mejuto powinien zamilczec i schowac glowe gleboko w piasek bo to już jest niesmaczne.
przede wszystkim gdzie czero dla ronaldo za kopniecie pilkarza valladolid bez pilki (i to bylo przed starciem z nivaldo - wiec starcia z nivaldo juz by nie bylo). gdzie druga zolta dla xabiego za reke minuta 30? gdzie dwa karne ramosa (4 minuta - tu mozna dyskutowac, ale sa tacy co gwizdzą i 53 reka w polu karnym - a tu claro dodatkowo w konsekwencji druga zolta i czerwo)
mejuto odstawil niezly cyrk i wspaniale przyczynil sie do sukcesu realu.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 15 mar 2010, 15:31
nie wiem kto to byl Rivaldo, ale wiem kim byl i jest Rivaldo. (wiem uszczypliwy jestem ale chlopak dzieciak zaliczyl debiut miesiacFC Liverpool pisze:Mnie bierze żal, jak pseudokibice Barcelony, którzy pewnie nie pamiętają kto to był Rivaldo,y[
Taka sytuacja zawsze jest mozliwa. Jak dobrze pamietam jaskiniowcy szczekali dosc glosno nawet przy naszych wysokich wygranych. MI chyba pil w tym kierunku oraz do szczytu bezszczelnosci w strone sedziego.Toudinho pisze:miguel indurain
Chyba tylko Ty jesteś w stanie wierzyć w to, że Real mógł wczoraj przegrać ewentualnie stracić 2 ptk.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 15 mar 2010, 16:21
tyle ze ja nie pisze w kolko o bledach sedziowskich i nie podniecaja mnie one tak jak pana "bedziemy wygrywac dwucyfrowkami", ktory wszedzie widzi spisek przeciw krolewskiej niezkazitelnej bieli (w hiszpanii nazywa sie to: cieżki objaw "barcelonitis" - i widać dopało go to najwyrazniej).Carlos_7 pisze:Ciekawe czy na błędy popełnione na korzyść FCB też tak reagujesz nie sądze Valladolid nie było w stanie wygrać tego meczu, a nawet zremisować.
wnosze ze nierozumiesz pojecia pseudokibice.FC Liverpool pisze:pseudokibice Barcelony
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 15 mar 2010, 18:17
miguel indurain pisze:ktory wszedzie widzi spisek przeciw krolewskiej niezkazitelnej bieli
Madridistis nazywa się takie podpisy, jak Twój, najwięcej postów kibica Barcelony w temacie Realu, które mają właśnie taki charakter, jak Twoje, tego typu obrazki przy newsach o wyjeździe na mecz, jak na BO, oraz większą radość z każdej wpadki Realu, niż ze zwycięstw własnej drużyny - czyli tak, jak w Twoim przypadku.miguel indurain pisze:w hiszpanii nazywa sie to: cieżki objaw "barcelonitis" - i widać dopało go to najwyrazniej
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 15 mar 2010, 19:14
Kto nie pamięta czasów Rivaldo, Bienias czy Miguel?FC Liverpool pisze:Mnie bierze żal, jak pseudokibice Barcelony, którzy pewnie nie pamiętają kto to był Rivaldo, wszędzie opluwają gdzie mogą Real. Oglądaliście wczoraj mecz czy mówicie to co słyszeliście?
stary rupieć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 15 mar 2010, 19:58
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 mar 2010, 21:24
Debil.Etus2 pisze:pewnie zaraz wysnuje teorie że się podłożyli bo nie lubią Barcy
Chłopie jak cię żal bierze to się nie wypowiadaj i nie nadużywaj określeń, bo raczej z tego nie wybrniesz.FC Liverpool pisze:Mnie bierze żal, jak pseudokibice Barcelony, którzy pewnie nie pamiętają kto to był Rivaldo, wszędzie opluwają gdzie mogą Real. Oglądaliście wczoraj mecz czy mówicie to co słyszeliście?
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carlos_7 » 15 mar 2010, 21:51
czy nie można dyskutować na poziomie?Jarzinho pisze: Debil.
FC Liverpool raczej kierował to do miguela induraina, ale skoro tak go zaatakowałeś to może tyczy się to do CiebieChłopie jak cię żal bierze to się nie wypowiadaj i nie nadużywaj określeń, bo raczej z tego nie wybrniesz.
Ja wczoraj pisałem o sytuacji w której sędzia nie panuje nad tym co się dzieje na murawie, to chodziło o Ekstraklasę w Polsce. Tak było w tym spotkaniu. Pojebane decyzje Mejuto doprowadziły do koszenia, ostrych zagrań i braku rekcji ze strony sędziego. Gdyby utemperował Ronaldo to by nie było później takiego zagrania Nivaldo tyle. To jest proste. Cristiano kolejny raz zachował się jak idiota, jak kibice Realu chcą to usprawiedliwiać niech to robią, tylko do tego zagrania to zawodnicy Realu grali chamsko i nieczysto.
głupoty piszesz, po pierwsze Nivaldo to boiskowy cham, po drugie nie wiesz co by było gdybyGdyby utemperował Ronaldo to by nie było później takiego zagrania Nivaldo tyle
Carlos_7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 mar 2010, 22:09
Patrz co ja cytuję i to nie pierwszy raz... Jeśli można to przepraszam, ale wg. mnie nie z tym użytkownikiem.Carlos_7 pisze: czy nie można dyskutować na poziomie?
Dla mnie, atmosfera podgrzała się najmocniej w momencie kiedy Ronaldo kopnął przeciwnika, ja osobiście nie dał bym za to czerwień, ale sędzia nie zareagował i od tego momentu zaczęło się granie w łamanie kości Ronaldo. Sędzia na tym nie potrafił także zapanować. Nivaldo dla mnie automatyczna czerwona kartka i kilka spotkań zawieszenia, bo to co zrobił to jest kryminał... Ale jestem w stanie się założyć, że gdyby sędzia jakkolwiek zareagował na zagranie Cristiano to do tego by nie doszło. To jest wina sędziego, nie Ronaldo. Takiego sędziowania nie cierpię. I to pisałem po pierwszej połowie. To nie tylko psuje widowisko, ale doprowadza do sytuacji w których sędzia nie podejmuje decyzji w wyniku wcześniejszych błędów.Carlos_7 pisze:głupoty piszesz, po pierwsze Nivaldo to boiskowy cham, po drugie nie wiesz co by było gdyby
Zgadzam się z tym że decyzje Mejuto doprowadziły do agresywnej gry, jednak sędziowie w PD przyzwyczaili mnie do swojego niskiego poziomu.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carlos_7 » 15 mar 2010, 22:31
Carlos_7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 15 mar 2010, 22:52
Jeśli można to przepraszam, ale wg. mnie nie z tym użytkownikiem.
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 16 mar 2010, 22:45
cruel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio