Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 17 mar 2010, 22:41
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 17 mar 2010, 22:45
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 17 mar 2010, 22:46
Równie dobrze można powiedzieć dlaczego La Liga ma mieć cztery miejsca bo po co Real jak kaleczy od sześciu lat ?Szkoda słów.cru pisze:I co, Niemcy chca 4 druzyny w LM? Po co? Zeby poza Stuttgartem moglo tez pokaleczyc Schalke czy inny Leverkusen? Szkoda slow.
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 17 mar 2010, 22:47
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 mar 2010, 23:16
Inter juz zostal ustawiony w szyku wiec jest glownie MU. Potem Arsenal i Inter. Reszta spokojnie do ogrania. Oczywiscie forma dnia w glownej mierze bedzie decydowala o awansach. W kazdym razie oby ominac przedwczesny final MU-Barca bo kazdy inny przeciwnik jest do ogrania przez Barce nawet pod forma.MU i Inter to dla mnie najtrudniejsi rywale dla Barcelony.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 17 mar 2010, 23:21
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 17 mar 2010, 23:26
cru pisze:I co, Niemcy chca 4 druzyny w LM? Po co? Zeby poza Stuttgartem moglo tez pokaleczyc Schalke czy inny Leverkusen? Szkoda slow.

Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 17 mar 2010, 23:32
pasza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 17 mar 2010, 23:52
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 17 mar 2010, 23:54
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 18 mar 2010, 0:03
Ja wiem, ze od Ciebie mistyku wiele wymagac nie mozna, bo ograniczenie mysleniowemistyk pisze:Najlepiej to co sie dzialo na boisku wyraził pajac Lehmann grajac w 30 minucie i stanie 2:0 na czas![]()
Swietne spotkanie w naszym wykonaniu. Messi po raz kolejny pokazuje jak powinien grac najlepszy pilkarz na swiecie.
Visca!
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 18 mar 2010, 0:05
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 mar 2010, 0:16
Messi jest ewenementem i chyba wiadomo ze bez niego Barca gra gorzej. Takich zawodnikow nie da sie zastapic. Ale pisanie ze bez niego gra kupe to co powiedziec o grze np Juve- bo sraka padaka to zbyt duzy komplementJednak niewiele zaklamania jest w tym, ze Barca = Messi. Chcialbym zobaczyc ich gre bez Argentynczyka. Pff cofnij, nie raz widzialem co prawda wczesniej, ale wowczas byla zazwyczaj kupa.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 18 mar 2010, 0:17
Akarin pisze:Akurat nawiązania do czyjegoś domu są poniżej godności, ale po Tobie wiele się nie spodziewałem.
Możesz dyskutować dlaczego, po co, jakim prawem itp. tabela wygląda jak wygląda i mi się podoba to co tam widzę.
Stuttgart to ewenement, zawsze takim był. Jak dla mnie jedyny raz kiedy naprawdę zasługiwali na Lm to za czasów Magatha. Teraz Felix trenuje Schalke i naprawdę cuda z nimi wyprawia, choć ja ich tam w Lm nie chce. A niedawno Bayern pojechał ten Juventus jak chciał jeszcze jakiś czas temu zrobił to samo z Interem wygrywając nawet na San Siro 2:0 (nawet Podolski strzelił). Teraz zobaczymy co będzie, te drużyny się dobrze rozwijają. Takie HSV jest całkiem mądrze prowadzone, jakby tylko zatrudnili normalnego trenera jak Jol (był wcześniej w HSV) to by grali lepiej. Schalke mówię - ewenement. Wolfsburg to jednosezonowy wyskok, choć mają potencjał, ale zatrudnili najgorszego trenera jakiego mogli, czyli Veha. Raz udało mu sie zdobyć mistrza (bardziej Schalke je przegrało nić VFB wygrało) i tyle. No, ale w Wolfsburgu byli zachwyceni a Veh tak naprawdę to ciota. I to pokazał.
Poza tym jeśli dobrze pamiętam to Niemcy z Włochami w ostanich latach wygrywali. Z wszystkimi poza Milanem, bo ten zespół kocha moment w którym wylosuje Bayern.
Poza tym kiedyś niemieckie zespoły muszą się przełamać i dzieki 4 miejscom w Lm będzie do tego dobry moment. Leverkusen też w LM zwykle całkiem dobry poziom trzymało. No i niemieckie zespoły stawiają głównie od kilku dobrych lat na młodzież i utalentowanych zawodników, wiec kiedyś to musi zaowocować.
Szansa jest, jeśli nie ruszy się nic mimo wszystko to pech.
Nie moja wina, że ta super Serie A traci miejsce w LM, ale i tak mnie to cieszy
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 18 mar 2010, 0:18
arek_ahig
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio