Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
orzeu
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 449

Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post autor: orzeu » 20 mar 2010, 10:02

a to co - że dana drużyna w 1/2 finału grała przykładowo 6 czy 7 lat temu (Inter ostatnio był przy okazji półfinału z Milanem, dobrych kilka lat temu), ale mimo to zawsze grupę przechodziła i do tej 16-tki się kwalifikowała to czyni ją drużyną nieudaczników ? To ten zespół nie jest pretendentem do finału ? Idąc Waszym tokiem myślenia tylko ManU i Barca zasługuje na finał, bo są potencjalnie najlepsze, a pozostałe drużyny nie mają co stawać do walki bo i tak finał z góry ustalony to Manu vs Barcelona.

Poza tym to Wy próbujecie sobie wmówić, że fani Interu nagle z hurraoptymizmem mówią, że Inter awansuje do finału. Najprawdopodobniej przy hipotetycznym półfinale (i tu też nie jestem tego taki pewien, że akurat Inter bedzie w tym półfinale) Barca - Inter napisałem, że nie ma co liczyć na takie widowisko jak w grupowej rundzie i dodałem, że Barcelonie wcale może nie być tak łatwo, a to Wy od razu wyjeżdżacie z tym, że fani Interu twierdzą, że Inter pokona Barcelonę :lol: . I jeszcze w jednej kwestii - tak, Inter Mediolan (faktycznie, być może słabszy niż Hiddinka Chelsea) zagrałby w moim odczuciu podobnie jak wtedy Chelsea, a już z całą pewnością Mourinho przygotowałby zespół odpowiednio do takiego pojedynku.

Wróć do „Puchary Europejskie”