Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 mar 2010, 22:24
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 19 mar 2010, 22:33
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 mar 2010, 23:21
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 mar 2010, 0:08
Nie odbieram klasy Maiconowi, ale czy to na pewno dobry moment na takie deklaracje?Z zestawu ferowanego przez „The Sun”: Fernando Torres, Sergio Aguero, Maicon i Bastian Schweinsteiger realny wydaje mi się tylko transfer tego pierwszego, którego da się wyłuskać z wypadniętego z Wielkiej Czwórki, a więc i Ligi Mistrzów L:iverpoolu. Fantastycznego Maicona (wreszcie zrozumiałem, dlaczego Dunga stawa w brazylijskiej reprze na niego zamiast Dani Alvesa) na pewno nie odda Mourinho.
Byłby to dla Was niewątpliwie handicap, ale pewnie dobrze wiesz, że nie można na to liczyćBabel pisze:W kontekscie tego polfinału nawet fajnie by było zeby Guardiola i jego podopieczni podeszli do spotkania jak tutejsi kibice Barcelony. Mielibysmy wieksze szanse.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 20 mar 2010, 0:16
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 20 mar 2010, 0:26
Co Wy czytacie?Pol
michal2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 20 mar 2010, 0:31
ależ Inter jest drużyną godną finału od co najmniej roku (nie mówię, że jest najslilniejszym zespołem, ale przy odpowiednich wiatrach jest w stanie ten finał wywalczyć, tak samo np. Arsenal, czy Bayern). W LM często decydują oprócz umiejętności epizody i szczęście. Sugerujesz, że odpadnięcie z np. Manchesterem czyni zespół Mourinho 'europejskimi nieudacznikami'red85 pisze:Widzę, że Inter szybko wyszedł z roli "europejskich nieudaczników" i z marszu przeistoczył się w "drużynę godną finału"
orzeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 20 mar 2010, 0:38
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 mar 2010, 0:41
Tyle to wiem i wcale nie dziwi mnie to, że częściej gra Maicon niż Alves, ale jak sam wspomniałeś - wątpię, aby przy okazji pojedynku Interu z Chelsea wpadł na to redaktor Pol.Maciek (interista) pisze:W kwestii Maicona to on pasuje dla Dungi bardziej niz Alves poniewaz jest silny fizycznie, a Dunga opiera swoja Brazylie w ogromnej mierze wlasnie na sile fizycznej, tylko, ze Polowi nie o to chodzilo
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 mar 2010, 0:43
Ligi Europejskiej?ależ Inter jest drużyną godną finału od co najmniej roku
Od obecnego Milanu to każdy ćwierćfinalista byłby w LM silniejszy.Niemcy sa niebywale nierowna ekipa, z mocno niepewna defensywa, nie jestem nawet przekonany czy sa silniejszy od obecnego Milanu.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 20 mar 2010, 8:21
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 20 mar 2010, 9:20
orzeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 20 mar 2010, 9:48
Nie ma za co. Ty z pewnością wiesz więcej i powiesz nam wszystkim kiedy Inter ostatnio grał przynajmniej w 1/2 LM, o finale już nie wspominając. To nie pech, to nie niuanse. To partactwo i po jednym dwumeczu wstrzymałbym się ze snuciem daleko idących wniosków. Zapewne wynika to z faktu, że Inter pokonał Chelsea, która przez niemal całą piłkarską Europę była mocno przeceniana - o czym mówiłem już kilka dobrych miesięcy temu.ależ Inter jest drużyną godną finału od co najmniej roku (nie mówię, że jest najslilniejszym zespołem, ale przy odpowiednich wiatrach jest w stanie ten finał wywalczyć, tak samo np. Arsenal, czy Bayern). W LM często decydują oprócz umiejętności epizody i szczęście. Sugerujesz, że odpadnięcie z np. Manchesterem czyni zespół Mourinho 'europejskimi nieudacznikami'? gratuluję wiedzy o futbolu.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 20 mar 2010, 10:02
orzeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 mar 2010, 12:39
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio