Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 20 mar 2010, 22:53
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kubaokocim » 21 mar 2010, 11:31
kubaokocim

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 21 mar 2010, 12:05
To jest takie głupie gadanie.Chciałbym zauważyć że Milan tracił w tym sezonie głownie punkty z teoretycznie chłopcami do bicia.Livorno( 2 razy remis) Bologna, Atalanta.Uważam że Milan musi po prostu grać.Milan to Milan i nawet jak pojedziemy do Genoy czy Palermo to obowiązkiem zawodników jest wyjść i zdobyć 3 punkty.Wszystko zależy od formy zawodników i podejścia do meczu.Jestem pewny że Inter w czasie meczów LM będzie wtapiał raz za razem.Milan gdy grał długo w LM miał tak samo i Inter tego nie zmieni.Chyba że faktycznie Mou będzie w stanie na drużynie która myśli chyba tylko o LM po wygraniu kilku razy pod rząd Scudetto wymusić dobrą grę w Serie A.A jeszcze zobaczycie że znając Inter to pojedzie na Olimpico i puknie 2,3-0 Rome a wtopi przed meczem z CSKA np. z Chievo bo myślami będą już przy Lidze Mistrzów.Wracając do walki o mistrzostwo to patrząc na kalendarz Milan czekają jeszcze mecze na wyjazdach z Parmą, Cagliari, Sampdoria, Palermo, Genoa i u siebie z Juve i Fiorentiną, więc napenwo pkt pogubią i to napewno będzie ich sporo.
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 21 mar 2010, 12:17
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 21 mar 2010, 20:09
Teoretycznie Cambiasso był w składzie Realu w czasach gdy Królewscy zdobywali dwa razy LM (2000 i 2002), ale wydaje mi się, że w tym czasie był gdzieś wypożyczony i dopiero w sezonie 2002/03 na dobre znalazł się w drużynie. Mógłbym jeszcze wspomnieć o Mourinho, ale zapewne ktoś mi zaraz wyjedzie o czytaniu ze zrozumieniemgilardino11 pisze:A jeszcze mam pytanie.Czy ktoś po za Eto i Mottą z zawodników Interu wygrał LMjak tak to kto.
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kubaokocim » 21 mar 2010, 20:20
kubaokocim
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 21 mar 2010, 20:53
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 mar 2010, 21:15
Insua jest lewym obrońcą i dopiero zaczyna kariere, talent ma, ale dzis np Valencia z nim jeździł jak z juniorem.kubaokocim pisze:Co do proponowanych przeze mnie prawych obrońców to widziałbym w Interze Sagne z Arsenalu, Insue z Liverpoolu
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kubaokocim » 22 mar 2010, 8:27
Wydawało mi się że w ostatnim meczu jaki oglądałem z Liverpoolem w roli głównej zagrał na prawej stronie, bodajże z Lille w LE. Mój błąd widocznie.fieldy pisze:Insua jest lewym obrońcą
kubaokocim

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 22 mar 2010, 10:31
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 22 mar 2010, 11:07
jednakże ze względu na swoją Interowską przeszłość najbardziej realny. Najchetniej zobaczyłbym ich obu i nie zdziwię się jak obaj przyjdą. Maicona natomiast nie można sprzedać - co jak co, ale nadal bardzo duża ilość akcji zaczyna się właśnie od niego i o ile Ibra był do zastąpienia moim zdaniem Maicon, mimo słabszych momentów jest po prostu nie do zastąpienia. Poza tym nie sądzę, aby jego słabsza gra była spowodowana chęcią odejścia.-Kolarov
-Bonucci
Ten drugi jednak na pierwszy sklad jest poki co za slaby.
Pandev to ogółem ostatnio z meczu na mecz coraz słabiej, dlatego też w sobotę zamiast niego więcej IMO zdziałałby Quaresma.Słabo też Pandev,
orzeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 22 mar 2010, 11:26
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 22 mar 2010, 11:37
na ile ? na rok ? i co dalej ?Zanetti na prawa, a za kase kupic młodziutkiego i fantastycznego Jovetica (najlepiej w pakiecie z Montolivo).
orzeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 22 mar 2010, 11:41
Mialem sobie zostawic ten temat na koniec sezonu, ale skoro jest okazja. Uwazam, ze latem celem numer jeden jest wzmocnienie ofensywy. Mozna to zrobic w naszym przypadku na dwa sposoby - albo skrzydlowy/boczny napastnik albo ofensywny pomocnik. Ze wszystkich potencjalnych pilkarzy: Hamsik, Aguero, Gourcuff, Di Maria to wlasnie Kuna i Jovetica uwazam za najzdolniejszych. Cenowo Czarnogorzec na pewno nie wypada tutaj najgorzej, ma tez ta przewage, ze jest ogramy we Wloszech i z bardzo dobrej strony pokazal sie juz w LM. Na skrzydle go nie widzialem, ale za napastnikami jak najbardziej mozna go ustawic. Jest jeden problem - jakos nikt go z Interem nie laczy. Najbardziej sie obawiam, ze uprzemy sie na Hamsika, ktory strasznie mi nie lezy, a bedzie piekielnie drogi.fantastycznego Jovetica
Tutaj juz niekoniecznie sie zgodzenajlepiej w pakiecie z Montolivo
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 22 mar 2010, 11:50
Po roku zakupienie nowego Maiconaorzeu pisze:na ile ? na rok ? i co dalej ?
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio