Ostrzeżenia - komentarze - Strona 36

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
mathiasek12
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 15 mar 2005, 19:18

_*For_zaza_Milan*_ pisze:Ohh dziekuje Wam drodzy koledzy forumowicze że martwicie sie o mój stan zdrowie :D Ale Schizorfemia to nie to :!: bardzie syndrom wypalanie :D za dużo :D

Tomusm mógł być zobaczyć (lub ktoś inny z redakcj) na uzytkownika który chyba naśpany i ma jazde to zalogował sie znów chyba pod podobnym loginem ! Terz ich idolem nie jest Ronaldo, Ronaldinho, Del Piero czy Henry tylko Zaza a wzasadzie zdanie Zazy czy nowy Mourinho :D INSEKTY I TYLE :1:
wlasnei ty jestes prawdziwy czy ten zaza co ma 80cos postow i 7 wp?tylko nie klam :twisted:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 15 mar 2005, 19:25

Uchi_UfFy pisze:No dobrze Zawdi, wyżyj się na mnie :).Może choć na chwilę zapomnisz o swoim życiu :wink:.Rozumiem, że przez neta łatwiej :).Postaraj się skontaktować z kimś kompetentym, bo widze czaty nie pomagają :). Pzdr :*

P.S. Ktoś się pytał Ciebie :P ?
Sam nabijasz sobie posty, pisząc takie bezsensowne tematy :).Może moje posty zbyt nie zrozumiałe dla Ciebie :).Popatrz, że mnie jakoś to nie obchodzi ile masz postów, jak piszesz, a widze, że raczej za mądrze tez nie prawisz.Mam nadzieje, że choć na jeden dzień zapomnisz o swoim przykrym żywocie :).
nie musze i nie chce zapominac o swoim zyciu. mnie tez nie obchodzi ile ty masz postow. widac nie czytales dokladnie, albo czytales i nie zrozumiales.

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 15 mar 2005, 19:35

Mathiasek12 - kłamac nie ma po co :!: Zaza jest jeden jeden prawdziwy ale widziesz są na stronie głównej insekty :D Na formu sie nie udzielaja bo wiedze maja zerową jak i klase typowe insekty ......

P.S - Jak Robben :D Wraca do na boisko. Jednak lekarze Milan dobrze działali. Słyszałem że przyszpieszyli jego powrót o jakieś 5 kolejek :D 5 kolejek w drodze po mistrza :twisted:

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 15 mar 2005, 22:00

zawdi pisze:
Uchi_UfFy pisze:No dobrze Zawdi, wyżyj się na mnie :).Może choć na chwilę zapomnisz o swoim życiu :wink:.Rozumiem, że przez neta łatwiej :).Postaraj się skontaktować z kimś kompetentym, bo widze czaty nie pomagają :). Pzdr :*

P.S. Ktoś się pytał Ciebie :P ?
Sam nabijasz sobie posty, pisząc takie bezsensowne tematy :).Może moje posty zbyt nie zrozumiałe dla Ciebie :).Popatrz, że mnie jakoś to nie obchodzi ile masz postów, jak piszesz, a widze, że raczej za mądrze tez nie prawisz.Mam nadzieje, że choć na jeden dzień zapomnisz o swoim przykrym żywocie :).
nie musze i nie chce zapominac o swoim zyciu. mnie tez nie obchodzi ile ty masz postow. widac nie czytales dokladnie, albo czytales i nie zrozumiales.

Dobra Zawdi, trochę mnie poniosło, zadziorny nie jestem <peace>, ale szczerze mówiąc możesz mnie nawet nazywać Papieżem, fanem Legii, hydraulikiem -> i tak to nie jest wiadomość która mnie zszokuje, gdyż każdy ma własny pogląd na wszystko.Szczerze mówiąc w d... to mam.Tylko dlaczego z tak śmiesznego powodu ze mnie zlewasz?Czy ja pisze bezsensownie?No oki, załóżmy masz rację, to niech skasują, Boże nie wiem, wystąp do sądu, karz mnie rozstrzelać, jakoś sobie ulżyj.Czy naprawdę to Cię tak bulwersuje?Dobra zapomnijmy...niech nastanie <peace>.Niech Ci będzie, nabijam posty, siedze na czatach, onanizuje się, mam trądzik, jestem nieśmiały. :D

Już oki ? :wink:

Pozdro :).

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 15 mar 2005, 22:20

Uchi_UfFy pisze:Dobra Zawdi, trochę mnie poniosło, zadziorny nie jestem <peace>, ale szczerze mówiąc możesz mnie nawet nazywać Papieżem, fanem Legii, hydraulikiem -> i tak to nie jest wiadomość która mnie zszokuje, gdyż każdy ma własny pogląd na wszystko.Szczerze mówiąc w d... to mam.Tylko dlaczego z tak śmiesznego powodu ze mnie zlewasz?Czy ja pisze bezsensownie?No oki, załóżmy masz rację, to niech skasują, Boże nie wiem, wystąp do sądu, karz mnie rozstrzelać, jakoś sobie ulżyj.Czy naprawdę to Cię tak bulwersuje?Dobra zapomnijmy...niech nastanie <peace>.Niech Ci będzie, nabijam posty, siedze na czatach, onanizuje się, mam trądzik, jestem nieśmiały. :D

Już oki ? :wink:

Pozdro :).
jedyne co napisalem na poczatku to to, ze uwazam cie za drugiego nabijacza na forum. to ty to wszystko zaczales, przeczytaj moj pierwszy post i swoj pierwszy post. to nie po mojej stronie lezy wina. nie zlewam z ciebie z powodu nabijania, tylko z powodu twojej odpowiedzi. nie moga usawac, tzn. moga, ale to sie mija z celem. forum jest dla wszystkich, mnie to nie interesuje czy ktos pisze bez sensu, to tylko jego sprawa. kazdy uzytkownik sobie wyrabia wlasne zdanie o innym na podstawie jego postow i ok. nie jestem szeryfem, bym mowil ty mozesz pisac, ty nie. pisz ile chcesz, co chcesz i gdzie chcesz, to nie moja sprawa. nie wkurza mnie ze ktos nabija, wkurzyl mnie twoj post. nie probuj ironizowac, bo to ty pierwszy uzyles tych zwrotow w moim kierunku!!!

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 mar 2005, 22:39

To jest temat od ostrzeżeń, a nie od problemów, które was trapią. Mówiłem już, że z takimi sprawami zapraszam na GG albo na priva. Powinienem was ukarać za pisanie nie na temat, ale znajcie moje dobre serce. Ostrzegam, że to poraz ostatni.

Zaza już dałem znać adminom i myślę, że postarają się oni jak najszybciej załagodzić sprawę. Jak coś będzie nie tak to pisać, ale nie o nabijaniu postów :?

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 20 mar 2005, 17:58

Dostałem ostrzeżenie za pisanie posta pod postem...innni pisza i jakoś niedostają :?: Jakie tu są zasady :?: Traktujcie wszystkich równo drodzy moderatorzy :!: :evil: :twisted:

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 25 mar 2005, 12:00

Nie przejmuj sie Figo11, ja tez dostałem ostrzeżenie praktycznie za nic złego. Za post na: http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... start=1245, mianowicie:
Ktoś napisał jeden post, że "Założyłem alias i nie wiem co dalej" - ani do tematu, ani do rozmowy, napisałem więc, iż cieszę sie razem z nim, a moderator dał mi ostrzeżenie, tu tak jest.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 mar 2005, 12:02

Figo11 pisze:Dostałem ostrzeżenie za pisanie posta pod postem...innni pisza i jakoś niedostają :?: Jakie tu są zasady :?: Traktujcie wszystkich równo drodzy moderatorzy :!: :evil: :twisted:
Tez kiedys dostalem ostrzezenie za cos podobnego :evil: Ale napisalem to co mysle i mi wykasowali to WP

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 25 mar 2005, 12:12

Wiecie co najlepsze że po tym jak napisałem że inni pisza posty pod postem w odstępie czasowym 5 min (przeciesz istnieje edit :? )to i tak inni nie dostają wp...ciekawe, dlaczego, moze modzi tak pieczołowice spr nasze forum...a moze przebija przez nich sympatia do kibiców danego klubu lub samego uzytkownika :wink:

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 25 mar 2005, 13:18

Figo11 pisze:a moze przebija przez nich sympatia do kibiców danego klubu lub samego uzytkownika :wink:
widocznie za malo smarujesz tak jak inni i Cie nie lubia.Posmaruj troche to bedzie dobrze :twisted:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 25 mar 2005, 15:27

Nigdy nie będe smarowal..tylko uważam ze jakiś regulamin tu ejst i dotyczny on wsyztskich...wiec traktujcie równo :evil: :twisted: :!:

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 25 mar 2005, 18:09

Wiem, no ale co zrobisz?

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 mar 2005, 18:13

Bunch mash mój głos w propozycjach na moderatora. Po prostu lubie czytać twoje wypowiedzi na temat :twisted:. A żebym ja dodatkowo nie rozmywał chciałbym zakablować, że niejaki piwus napisał dwa posty pod sobą w temacie o Wiśle Kraków 8).

A i dzięki Dorian za życzenia :lol:. Pomogą w wielkopostnych refleksjach :twisted:.
Ostatnio zmieniony 26 mar 2005, 18:03 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 26 mar 2005, 17:03

piwus pisze:Bunch mash mój głos w propozycjach na moderatora. Po prostu lubie czytać twoje wypowiedzi na temat :twisted:. A żebym ja dodatkowo nie rozmywał chciałbym zakablować, że niejaki piwus napisał dwa posty pod sobą w temacie o Wiśle Kraków 8).
Wypowiedz na temat,krzyz Ci na droge stary.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”