Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 mar 2010, 23:02
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 01 kwie 2010, 13:37
Marca była, jest i zawsze będzie za Real'em. W myśl przepisów jeżeli jest sytuacja bramkowa to powinna być czerwona kartka, a moim zdaniem była. Zresztą już nie ważne, ważne aby dzisiaj Villa dostał co najmniej żółtkoRealFan pisze:Naprawdę już nie wiem, jak skomentować domaganie się czerwa w tej sytuacji. W myśl przepisów należała się kartka żółta i podobnie to zinterpretowała Marca,
Zaprawdę powiadam Ci że nie frustruje mnie brak zwycięstwa w Derbach, już się chyba do tego przyzwyczaiłem. Real był lepszym zespołem i zasłużenie wygrał, jednak powinni kończyć mecze w 10.RealFan pisze:Ta frustracja ciągłym brakiem zwycięstwa w derbach źle Ci chyba robi. Strach się bać, co będzie po kolejnej porażce Atletico z Realem.
Za rok wygra AtleticoRealFan pisze:Strach się bać, co będzie po kolejnej porażce Atletico z Realem.
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 kwie 2010, 14:43
Tylko co z tego, skoro sędziów zawsze oceniają tak samo - obiektywnie.Asteniu pisze:Marca była, jest i zawsze będzie za Real'em.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 01 kwie 2010, 16:24
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 01 kwie 2010, 16:29
Puchar Europy : Real - Barca 9:3 wiec nie jest dziwne, że zazdrościsz imrkoeman pisze: ach jak ja wam zazdroszcze tego gracza i wynikow w europejskich pucharach
smurano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 01 kwie 2010, 16:59
chcesz moge Ci wrzucic na youtuba, tylko nie wiem ktora, bo strzelilem nim 3 wczoraj jak gralem w fiferkoeman pisze:ma ktos linka do wczorajszej bramki higuaina z meczu 1/4 LM? podobno niesamowity gol. ach jak ja wam zazdroszcze tego gracza i wynikow w europejskich pucharach
pasza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 kwie 2010, 17:58
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 01 kwie 2010, 18:01
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 01 kwie 2010, 23:38
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 02 kwie 2010, 8:36
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 02 kwie 2010, 13:35
Pelart pisze:To miało być Prima Aprilis. Ja też grałem w Fifę, strzeliłem Arsenalowi 2 bramki i wyszedłem z pokoju pozostawiając grę samej sobie. Niestety Arsenal zremisował.
Loker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 02 kwie 2010, 13:36
RealFan pisze:Naprawdę już nie wiem, jak skomentować domaganie się czerwa w tej sytuacji. W myśl przepisów należała się kartka żółta i podobnie to zinterpretowała Marca, a Asteniu dalej swoje. Ta frustracja ciągłym brakiem zwycięstwa w derbach źle Ci chyba robi. Strach się bać, co będzie po kolejnej porażce Atletico z Realem.
czy mnie to dziwi? nie. czemu? otoz jeszcze nigdy nie widzialem zeby kibic najlepszej druzyny pół wiecza przyznal ze sedzia popelnil blad na korzysc snieżnobiałych. co kolejke to samo. zeby daleko nie szukac, z van der vaartem tez dowodzili ze to nie byla reka, mimo iz sam zawodnik sie do tego przyznał. tego zarozumialstwa i braku odrobiny szacunku do rywali nie da sie wyplemic ot tak. jaki klub tacy kibice.Zawodnik musi być wykluczony z gry poprzez pokazanie mu czerwonej kartki, jeżeli popełnia jakiekolwiek z siedmiu następujących przewinień:
1. popełnia poważny, rażący faul,
2. zachowuje się gwałtownie, agresywnie,
3. pluje na przeciwnika lub inną osobę,
4. pozbawia drużynę przeciwną bramki lub realnej szansy zdobycia bramki, zagrywając piłkę ręką (nie dotyczy bramkarza we własnym polu karnym),
5. pozbawia realnej szansy zdobycia bramki przeciwnika poruszającego się w kierunku bramki tego zawodnika, popełniając przewinienie karane rzutem wolnym lub rzutem karnym,
6. używa ordynarnego, obelżywego, obraźliwego języka i (lub) gestów,
7. otrzymuje drugie napomnienie w tych samych zawodach.
Zawodnik, który został wykluczony z gry musi opuścić sąsiedztwo pola gry oraz strefę techniczną.
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 02 kwie 2010, 14:05
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 kwie 2010, 14:09
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 02 kwie 2010, 14:39
emdżej
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio