Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: smurano » 04 kwie 2010, 1:57

Ja mam inne zdanie na temat Carricka. Naprawde jeden jedyny mecz w którym mi zaimponował to ten pamietny z Romą gdzie razem z Fletcherem zabili Włochów. Chciałbym żeby MC tak ważne mecze jak tamten wygrywał nam częściej. Ale prawda jest taka, że na dzień dzisiejszy nie mamy lidera w środku pola. W przyszłym sezonie trudne mecze zapewne znowu bedziemy grali 4-3-3 z dwoma silnymi i wybieganymi skrzydłowymi i Roo w ataku. Druga linia natomiast bedzie odsadzona Fletchem i Hargo (oby) oraz ktoś konkretny przed nimi. Ktoś konkretny mam na myśli ofensywnego środkowego pomocnika z prawdziwego zdarzenia, a jakoś nie widze w tej roli Majkela. Ten Majk z meczu z Romą już raczej nam sie nie pojawi. Zresztą sami zobaczycie, że Ferguson kogoś sprowadzi.

Co do weteranów to przeciez pisałem, że powinni grać wtedy gdy bedą potrzebni żeby kogoś zastąpić. To co dziś robi Gary. Ale już na przykład Giggs grał kosztem Naniego, który napewno jest w lepszej formie od Ryana. Za rok młodsi nie bedą dlatego pisze żeby ich gra ograniczała się do minimum.

Ostatnia kwestia to rewanż z Bayernem. Znowu w plecy? Nie no poprostu nie wierze, że przegramy trzeci mecz z zrzędu i drugi na OT. To się nie mieści w moich przekonaniach :)

Wróć do „Anglia”