o najnizszy wymiar kary :dfieldy pisze: o co więc powalczy na Camp Nou ?
krkic wczoraj bardzo ladnie, jak bedzie w takiej formie, to nie ma co plakac, ze nie ma zlatana. ale na real wolabym zlatana mimo wszystko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 04 kwie 2010, 14:00
o najnizszy wymiar kary :dfieldy pisze: o co więc powalczy na Camp Nou ?
pasza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 04 kwie 2010, 15:24
Nie cytowalbym gdyby nie to, że to BendtnerKanonierzy są w stanie sprawić Barcelonie wiele kłopotów na Camp Nou i awansować do półfinału Ligi Mistrzów. Takie słowa przed meczem rewanżowym z mistrzem Hiszpanii padły z ust znajdującego się ostatnio w świetnej formie napastnika Kanonierów - Nicklasa Bendtnera.
W związku z tym, że starcie Kanonierów z Blaugraną w pierwszym meczu ćwierćfinałowym zakończyło się remisem 2:2, drużynę prowadzoną przez Arsene Wengera w stolicy Katalonii czeka nie lada przeprawa i może się wydawać, że wywalczenie awansu na Camp Nou jest rzeczą niemożliwą.
Bendtner, który we wczorajszym meczu angielskiej ekstraklasy z Wolverhampton Wanderers w ostatnich minutach spotkania zapewnił Kanonierom trzy punkty, jest pozytywnie nastawiony przed wylotem do Hiszpanii.
- W środę na The Emirates pokazaliśmy charakter i wiarę w nasze możliwości, walczyliśmy do samego końca tego starcia. Wywalczenie awansu na Camp Nou będzie niesamowitym dokonaniem. Myślę, że mamy spore szanse na przejście do następnej rundy, ponieważ w tej edycji Ligi Mistrzów w Barcelonie wygrała drużyna, która jest od nas o wiele słabsza - Rubin Kazań. Poza tym, w składzie Barcelony zabraknie Gerarda Pique i Carlesa Puyola - powiedział Bendtner dla Sky Sports.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 04 kwie 2010, 15:25
Co bawisz się w Ronaldo i spółkę ?? "u nas będzie pogrom bla bla bla"pasza pisze:o najnizszy wymiar kary :dfieldy pisze: o co więc powalczy na Camp Nou ?
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 04 kwie 2010, 15:38
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 kwie 2010, 16:00
Ja wolałbym, żeby Arsenal przyjechał do Barcy z Gallasem, Robinem, Arshavinem i kogo tam jeszcze ma kontuzjowanego w swojej kadrze. Nie byłoby rozmowy jaki to jest osłabiony i zawodnicy Blaugrany podeszliby na 101% skoncentrowani. Tak zawsze coś w głowach może się im narodzić. Ostatnio dość często kiedy wynik jest już dobry a do końca mało zostaje Barca traci bramkę czy bramki. Tak było z Saragossą, Athletic czy właśnie Kanonierami.pasza pisze:o najnizszy wymiar kary :d
krkic wczoraj bardzo ladnie, jak bedzie w takiej formie, to nie ma co plakac, ze nie ma zlatana. ale na real wolabym zlatana mimo wszystko
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 04 kwie 2010, 16:11
no wal po ksywie, co to za "niektorzy fani Barcelony"Magnum pisze:Tak sie zastanawiam.. czy fani Barcelony pokazuja jakis szacunek innym zespolom? Nie mowie o wszystkich ale niektorzy na tym forum zachowuja sie jakby nikt z Blaugrana nie byl w stanie wygrac i arogancko to ukazuja.. nie to zebym zaczynal napinki tylko tak mowie
Ja rozumiem ze jak wejde na fcbarca.com pelno tam idiotow.. (ba na kanonierzy.com tez).. ale mialem nadzieje ze na pilka.pl poziom sie zachowa... a tu jednak chyba nie...
pasza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 04 kwie 2010, 16:52
za dużo twoich postow nie czytalem zeby rzucac ksywami.. po prostu widze trend i tyle.. że rzuciles post taki to po prostu napisalem w tej chwili i tyle. nie bierz tego do siebie.no wal po ksywie, co to za "niektorzy fani Barcelony"![]()
do Gallasa przyznal ze bylo to ryzyko ktoro sie nie oplacilo. Fabregas bylby ok gdyby nie starcie z Puyolem. (chociaz i tak na 100% cholera go wie)i przy okazji na moje bledy popelnil wenger, ze wystawil gallasa i fabregasa. nie wiem czy byli wyleczeni na 100%, czy mogli grac na spoko caly mecz, czy nie ryzykowal. a jak ryzykowal ich zdrowiem, tzn kontuzjami, to jeszcze jak bardzo ryzykowal, czy to bylo duze czy male ryzyko. jak duze, to wedlug mnie postapil zle
Widzisz problem mamy taki ze w pilce mozna gdybac. Gdyby Fabregas nie gral od pierwszej minuty i powiedzmy przegrywamy to bysmy psioczyli ze "gdyby gral.." jakby gral i nie mial kontuzji to byloby spoko. a ze akurat wyszlo jak wyszlo.. .to mamy sytuacje taka jaka mamy. Gallasa zaryzykowal.. i ja w 100% rozumiem. Patrz jakie mamy alternatywy. Teraz w obronie zagra pewnie Song z Verminatorem a na DM Denilson. Denilson to juz taki nasz Silvestre, wszyscy sie boja, jak grawe wtorek fabregas by nie zagral, ale w srode zagral od pierwszej minuty. jak wy, kibice arsenalu postrzegacie te decyzje wengera?
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 04 kwie 2010, 17:05
Barcelona have been rocked by the news that Andres Iniesta will miss Tuesday's meeting with Arsenal.
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 04 kwie 2010, 17:21
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 04 kwie 2010, 17:25
pasza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 04 kwie 2010, 17:47
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 04 kwie 2010, 17:51

Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 04 kwie 2010, 18:02
sam piszesz glupoty. to jest wielki sport, nie gra na podworku, tu sie gra o najwyzsze tytuly, tu sie liczy wszystko, trening, chrypka, odzywianie, silownia, murawa, szerokosc boiska, pogoda, terminarz, intensywnosc, kondycja. i sie kalkuluje, a kalkuluje sie po to, zeby zmaxymalizowac zyski.emdżej pisze:pasza - ale głupoty piszesz. Gra się zawsze o zwycięstwo, a nie kalkuluje jakie ma się szanse i czy się opłaca wystawić najlepszy skład. To jest sport i tu wszystko jest możliwe, a myślenie, że ma się małe szanse to po co ryzykować to jest dla mnie idiotyczne.
pasza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 04 kwie 2010, 18:08
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 kwie 2010, 18:17
3 gości wraca po urazach?? Arshavin chyba także coś tam leczył przed pierwszym spotkaniem. 3 tych samych gości się łamie. Organizm zawsze źle reaguje na takie sprawy. Ryzyko ryzykiem, ale to obrazuje jak budowany jest Arsenal, Arsene poświęcił 3 zawodników. To jest normalneemdżej pisze:Jak już porównujesz krajowe puchary z ćwierćfinałem Ligi Mistrzów, a piłkę z maratonem to ja rezygnuję z dyskusji.
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio