Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: Mentor » 08 kwie 2010, 14:27

Bienias pisze:Pedro jak ma zagrac dobry mecz to i tak zagra. Ja osobiscie wole go w pierwszym skladzie. No chyba ze Iniesta prezentuja dobra forme wyzsza niz przed kontuzja. Decyzja Pepa.
Myślę, że Iniesta bankowo wyjdzie w pierwszym składzie. Co by nie mówić o jego grze przed kontuzją to jest zajebistym piłkarzem. Pedro gra w porządku, ale nie aż tak zajebiście żeby wychodził na Gran Derby w pierwszym składzie kosztem Iniesty. Oczywiście zakładam, że Andresito jest w pełni gotów do gry.
Bienias pisze:Jestem przekonany(85%) ze w przypadku wygranej Real bedzie mistrzem. Barcelonie w adekwatnej sytuacji daje (70%).
Widzę to podobnie choć jakbym miał bawić się w procenty do dałbym odpowiednio 90% i 75%, ale to w gruncie rzeczy bez znaczenia. Wiadomo o co chodzi.
pasza pisze:proponuje wykosic ronando na poczatku, i do tego zadania desygnuje maxwella. mysle ze lepiej by nam sie gralo w 10 przeciw 11 realu bez ronaldo niz 11 na 11 z ronaldo. poza tym dodatkowe korzysci, to prawdopodobne pogubienie punktow prze real w pozostalych spotkaniach. takze wycinka musi byc dobra.
[']
pasza pisze:a powaznie
Ulżyło mi :]

Wróć do „Hiszpania”