dałem kamilowi wp i sobie chyba też będę musiał dać ...pasza pisze:pewnie pisowi wzrosnie poparcie, moze to as z rekawa jaroslawa byl hehe.
jakim trzeba być tępym człowiekiem by takie coś pisać ?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 kwie 2010, 14:07
dałem kamilowi wp i sobie chyba też będę musiał dać ...pasza pisze:pewnie pisowi wzrosnie poparcie, moze to as z rekawa jaroslawa byl hehe.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 10 kwie 2010, 14:11
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 10 kwie 2010, 14:12
Pelart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 kwie 2010, 14:13
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 10 kwie 2010, 14:15
stary wyluzuj sie, troche dystansu do sytuacji, hehefieldy pisze:dałem kamilowi wp i sobie chyba też będę musiał dać ...pasza pisze:pewnie pisowi wzrosnie poparcie, moze to as z rekawa jaroslawa byl hehe.
jakim trzeba być tępym człowiekiem by takie coś pisać ?
pasza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 kwie 2010, 14:16
brak słówpasza pisze:stary wyluzuj sie, troche dystansu do sytuacji, hehe
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 10 kwie 2010, 14:18
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 10 kwie 2010, 14:25
siedem?!?!?!fieldy pisze:p.s. wp to są ostrzeżenia, masz ich 7, po 10 będzie ban.
pasza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 10 kwie 2010, 14:31
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 10 kwie 2010, 14:33
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 10 kwie 2010, 14:33
No staaary, faktycznie masz ogromny problem.pasza pisze:z ta katastrofa wiaze sie wiekszy problem. mozliwe ze w knajpach, pubach i klubach nie beda pokazywac dzisiejszego Meczu. mozliwe ze beda pozamykane. i co wtedy? nie mam c+, choc mozliwe, ze tez nie beda pokazywac w ogole w TV, a na streamie ogladac taki mecz to grzech ciezki
De mortuis nihil nisi bene - to prawda znana już w średniowieczu a Ty podobno jesteś cywilizowanym człowiekiem nie?pasza pisze:ale naprawde troche dystansu. oceniajcie te postaci takie jakie byly, a nie idealizujcie bo tragicznie zginely.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 10 kwie 2010, 14:41
wiele zrobili dla kraju? wiele to oni zrobili dla siebie. nie chce mi sie prowadzic wojenki politycznej w tym temacie, zreszta to jalowy i bezcelowy temat, zdazylem wyrosnac z tego, tak samo jak wojenki z kosciolem.kazdy z politykow pewnie ma na sumieniu jakies tragedie za ktore sam odpowiada swoja bezmyslnoscia, rzadza wladzy, pieniedzy, chamstwem czy zaniedbaniem lub niekompetencja
pasza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 10 kwie 2010, 14:42
Ale ty jestes popierdolonypasza pisze:z ta katastrofa wiaze sie wiekszy problem. mozliwe ze w knajpach, pubach i klubach nie beda pokazywac dzisiejszego Meczu. mozliwe ze beda pozamykane
Premo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 10 kwie 2010, 14:43
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 10 kwie 2010, 14:51
Ostatnie moje zdanie do Ciebie bo widzę, że chęć wyróżnienia się z ogółu jest jakąś chorą modą w tym narodzie od zawsze, widzisz różnicę pomiędzy:pasza pisze:wyswiechtany argument, ale w tej sytuacji pasuje jak ulal, na drogach ginie co dzien tyle a tyle ludzi, nie ma po nich zbiorowego placzu
Boromir
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio