Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 10 kwie 2010, 22:53
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 10 kwie 2010, 22:53
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 10 kwie 2010, 22:54
Loker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 10 kwie 2010, 22:57
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strusiek » 10 kwie 2010, 23:00
Strusiek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 10 kwie 2010, 23:00
pozniej messi dostaje karte za zagranie ręką, za identyczne zagranie xabi nie dostaje nic.
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 kwie 2010, 23:01
Ja już wyczytałem na portalu Realu, ze Messi zagrał ręką, prawdę mówiąc oglądałem, a raczej realizator tyle razy poczęstował nas powtórką i nie widziałem tam zagrania ręką. Karny na Messim także był, bo Albiol zahaczył najpierw jedną nogą później już jadąc na dupie i drugą. Mam nadzieje, że Barca trochę opanuje sytuację, bo nie jest najlepiej i Real może i nie ma klarownych sytuacji, ale stwarza spore problemy. Alves i Pedro na bokach słabo, Keita także mi się nie podoba. Ogólnie brawa dla Leo i Xaviego, choć jeśli się nie opanują to dostaną drugie żółtko. Mejuto jest jaki jest i tego ich gwałtowne reakcje nie zmienią. Mam jeszcze coś o jednym z zawodników Realu ale powstrzymam się do końca spotkania bo zrobi mi na złość i strzeli Barcy bramkę/i.grzegorzfcb pisze:Swietne podanie Xaviego i świetne zachowanie Leo, piknie przyjęciem zgubił Albiola
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 10 kwie 2010, 23:03
Etus2 pisze:
Piłkarze Barcy wywracają się jak nasz CR9 , tylko że oni praktykują taki futbol całą 11 a u nas tylko Krystyna
Loker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 10 kwie 2010, 23:04
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 10 kwie 2010, 23:26
Premo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 10 kwie 2010, 23:32
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 kwie 2010, 23:33
Patrz a na taki Arsenal wystarczyło wyjść tylko na boisko i nawet tego nie trzeba było robić.Loker pisze:Barca tym zawsze się wyróżniała, dziwi Cię to?
To spotkanie daje Barcy przewagę, ale patrząc ile jest kolejek i jakie Real robi serie to sprawa i tak w razie wygranej nie jest jeszcze do końca przesądzona.Premo pisze:Jak Real mial wygrac jak zmarnowal taka sytuacje jaka mial VdV? Gratuluje zwycieskiego GD i mistrza La Liga
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strusiek » 10 kwie 2010, 23:41
To prawda,że jeszcze jest dużo kolejek ale Barca w tym sezonie też rzadko przegrywa więc raczej jest już pozamiatane. Oby nie było powtórki z poprzedniego sezonu i żeby Real nie odpuścił reszty spotkańJarzinho pisze:
To spotkanie daje Barcy przewagę, ale patrząc ile jest kolejek i jakie Real robi serie to sprawa i tak w razie wygranej nie jest jeszcze do końca przesądzona.
Strusiek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 10 kwie 2010, 23:46
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 10 kwie 2010, 23:53
Etus2
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio