Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 15 kwie 2010, 20:53
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 15 kwie 2010, 20:55
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 15 kwie 2010, 21:55
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 15 kwie 2010, 22:00
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 15 kwie 2010, 22:28
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 15 kwie 2010, 22:36
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 15 kwie 2010, 23:22
Chciałbym też być tego taki pewien. Czuję, że Real wygra wszystkie pozostałe spotkania i tylko od Barcy zależy kto zostanie mistrzem.Kwestia mistrzostwa jest już rozstrzygnięta.
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 15 kwie 2010, 23:47
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 kwie 2010, 9:13
http://www.marca.com/deporte/futbol/pri ... alendario/Magnum pisze:Mógłby ktos zarzucic terminarz pozostalych spotkan zeby porownac Barcelone i Real?
Dla mnie w żadnym wypadku nie, ale mając doświadczenia, jak zazwyczaj wygląda dyskusja o Casillas vs Valdes, nikomu nie polecam zaczynania tego wątku.BarcaQzYN pisze:W tym momencie Iker nawet w swojej normalnej, kapitalnej formie przegrałby dla mnie porównania z V.V.
Napisałem to już po GD i to się w moim odczuciu nie zmieniło. Nie widzę takiej możliwości, by Real wygrał wszystko do końca, a Barcelona straciła punkty dwukrotnie. Chciałbym się mylić, ale w moim odczuciu szanse są już tylko teoretyczne.BarcaQzYN pisze:Chciałbym też być tego taki pewien. Czuję, że Real wygra wszystkie pozostałe spotkania i tylko od Barcy zależy kto zostanie mistrzem.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 kwie 2010, 9:27
Można pisać, prosić itd. ale czy naprawdę myślicie że VV wygryzł by KAPITANA la Sellecion ?BarcaQzYN pisze:W tym momencie Iker nawet w swojej normalnej, kapitalnej formie przegrałby dla mnie porównania z V.V. To co ostatnio wyczynia bramkarz Barcelony przechodzi moje najśmielsze oczekiwania.
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 16 kwie 2010, 9:39
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 16 kwie 2010, 11:09
Ale ja nie mówię, że Valdés wygryzie ze składu reprezentacji Casillasa. Ja tylko mówię, że w tym momencie broni lepiej, bo naprawdę gra genialnie.kaczy pisze:Można pisać, prosić itd. ale czy naprawdę myślicie że VV wygryzł by KAPITANA la Sellecion ?
Nie ma mocnych w tej chwili na tak spektakularny ruch.
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 kwie 2010, 12:30
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 16 kwie 2010, 12:40
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 kwie 2010, 12:53
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio