Druga zla decyzja to sciagniecie wg mnie Olicia, ktory ma wielkie jaja
LYON tego nie wypusci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 kwie 2010, 21:53
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 21 kwie 2010, 22:04
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 kwie 2010, 22:41
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 21 kwie 2010, 22:44
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 21 kwie 2010, 22:46
Hehe, myślisz, że będą umawiać się na dupy ;> ?Łukasz_ pisze:Ciekawe czy zamieni dzis parę słów z Sidnejem
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 21 kwie 2010, 22:58
Kajdanowicz miał rację. Tymoszczuk właśnie tyle mniej więcej kosztował.EnJoy's pisze:Btw. nie pamiętam teraz dokładnie, ale Tymo do Bayernu przyszedł za darmo, nie ? Bo Kajdanowicz podał sumę 11 mln E i tyle kosztował Ukrainiec.
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 21 kwie 2010, 22:59
Było włączyć ogólno dostępny Polsat.Ostatnio 15 minut oglądałem na Sat1 bo tych ciuli z eNki się nie da, szczególnie tego Chodorkiewicza czy jak się tam nazywa, tak stronniczy, że szkoda słów.
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 21 kwie 2010, 23:09
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 21 kwie 2010, 23:24
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 21 kwie 2010, 23:50
A co to? Kibice Bayernu to jełopy jakieś? Akurat ten klub nigdy nie słynął z interntowych frustratów na forach czy dziecinady, bo nie odnosił ostatnio znaczących sukcesów a przy okazji to Niemcycru pisze:Bardzo madry tekst jak na kibica Bayernu, 100% racji. Ja sam rowniez nie potrafie zrozumiec jak taki Real czy Chelsea, mocniejszy od Bayernu na kazdej pozycji poza skrzydlami, mogl odpasc w 1/8, a Bawarczycy graja dalej i z duzymi szansami na final. No ale taka jest pilka, moze i dobrze - i faktycznie, uklon w strone Van Gaala, bo to chyba jego zasluga. Lyon raczej ma juz po ptokach, kwestia na kogo Bayern trafi w finale - z Barca raczej poplyna i to wyraznie, bo nie maja czym i jak bronic. Z Interem juz taki pewien nie jestem.
Osobny akapit nt Robbena oczywiscie - faktycznie, 3 strzal na wage awansu. Czemu grajac w Realu takich nie strzelal, czy to w meczach z Roma czy Liverpoolem, tego oczywiscie nie wiem i sie nie dowiem. Podobnie Sneijder, ktory kopal sie po czole po kontuzji od Diabego, a po odejsciu do Interu gra fantastycznie. Magia Madrytu dziala i pewnie jeszcze dlugo dzialac bedzie, och tak.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 22 kwie 2010, 1:02
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 22 kwie 2010, 7:42
z tym to już chyba pojechałeś, tradycji się nie zmienia pozostają takie same.cru pisze: Ja sam rowniez nie potrafie zrozumiec jak taki Real czy Chelsea, mocniejszy od Bayernu na kazdej pozycji poza skrzydlami, mogl odpasc w 1/8,
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 22 kwie 2010, 8:14
no tak, i pewnie w związku z tym "czym innym" dość nieźle brylował przed tą głupią sytuacją z 37 min.czeher pisze:W sumie van Gall mogl sobie darowac sytuacje z wystawieniem Riberego, duze prawdopodobienstwo bylo ze ma w glowie co innego.
Jak zwykle miałeś racjęczeher pisze:LYON tego nie wypusci
I słusznie, bo nawet taka gwiazda nie może sobie pozwalać na takie zachowanie. Decyzja o zmianie też był słuszna, van Gaal zobaczył, że Robben przestał już się cofać do wsparcia Lahma, co groziło kontrą lewą stroną Lyonu. Altintop w tym momencie był rozsądniejszą opcją. Lepszy wróbel w garści (1:0) niż gołąb na dachu w takiej sytuacji (a już co gorsza wynik 1:1).emdżej pisze: Choć i tak dostał pokazowy opieprz przed kamerami za zachowanie przy zejściu z boiska.
Bo piłka nożna to sport drużynowy a nie indywidualnycru pisze:Ja sam rowniez nie potrafie zrozumiec jak taki Real czy Chelsea, mocniejszy od Bayernu na kazdej pozycji poza skrzydlami, mogl odpasc w 1/8, a Bawarczycy graja dalej i z duzymi szansami na final.
W Madrycie nie potrafili zadbać należycie o jego zdrowie, w Monachium to się powiodło. I teraz mamy efekt - trudno wymienić tak od ręki wszystkie kluczowe bramki zdobyte przez Holendra w 2 rundzie tego sezonu, ale czynił to na wszystkich frontach (dzięki czemu Bayern ciągle się liczy we wszystkich możliwych rozgrywkach, co oprócz nam udaje się na razie jedynie Interowi).cru pisze: Arjena juz nie bylo, ew sie łamał chwile wczesniej.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 22 kwie 2010, 10:43
Wystarczy wspomnieć o tym, że strzelił po jednym golu w ostatnich czterech meczach Ligi Mistrzów, w których zagrał. I zapewnił swoim golem awans do finału Pucharu Niemiec. O czternastu bramkach w lidze już nie mówię nawet.Michał M pisze:trudno wymienić tak od ręki wszystkie kluczowe bramki zdobyte przez Holendra w 2 rundzie tego sezonu, ale czynił to na wszystkich frontach
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 22 kwie 2010, 10:59
Ja pierdu! Można tak pisać i pisać, a rzeczywstości i tak się nie zakłamie. Nani, Gibson, Carrick - jeśli to nie było "pół sytuacji" (nie mówiąc już o strzaleRewanż z Manu - niemal cała druga połowa to hokejowy zamek na Angolach a po golu na 3-1 to także gospodarze nie stworzyli pół sytuacji, tak ładnie kontrowali mecz. Wiem, wiem że grali w ziesiątkę, ale mieli 1 minut na gonienie wyniku a nie oddali nawet strzału.
red85
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio