Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 kwie 2010, 0:20
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 21 kwie 2010, 17:11
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 kwie 2010, 17:36
Na tej stronie, co podałeś są tylko 3 zdjęcia, a wszyscy na nich są ubrani na czarno.Bienias pisze:jak oni sie ubrali?
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 21 kwie 2010, 19:27
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 21 kwie 2010, 19:45
No tak bo lepiej przyczepić się do ubioru, a nie do tego co oni zrobili - brawo dla Ciebie.Bienias pisze:Poza tym nie pilem tylko do ubioru (ktory jest tragiczny)
To jest jakiś bandyta czy zrobił coś złego ? Pytam bo nie wiem.Bienias pisze:delegacji w skladzie ze Staruchem
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 kwie 2010, 19:59
Jeśli będzie chciał to tak przyjdzie.Bienias pisze:Cloner wnioskuje ze na twoim slubie swiadek bedzie w dresie z krawatem
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 21 kwie 2010, 20:57
chyba nigdy nie byles na pogrzebie w tzw konwencji. Takim przyjsciem nie przystosowali sie do chwili i powagi ostatniej drogi.No tak bo lepiej przyczepić się do ubioru, a nie do tego co oni zrobili - brawo dla Ciebie.
jednym slowem debil. Czlowiek ktory publicznie nie umial uszanowac smierci drugiej osoby.To jest jakiś bandyta czy zrobił coś złego ? Pytam bo nie wiem.
wlasnie tej wartosci w tym przypadku owa delegacja nie pokazala. trza sie godnie pokazac i oddac honor czlowiekowi ktory im pomagal. Ich stroj byl niegodny pogrzebu. I przestan pisac "Jeśli będzie chciał to tak przyjdzie" bo zakrawa to o smiesznoscBo ja nie dzielę ludzi na tych, którzy potrafią się ubrać i na tych, którzy nie mają w ogóle gustu. Dla mnie w życiu liczą się inne wartości.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 kwie 2010, 22:51
Tak się zastanawiam, czemu ty banów nie dostajesz, co chwilę wszystkich obrażasz, a i tak uchodzi Ci to na sucho.Bienias pisze:I przestan pisac "Jeśli będzie chciał to tak przyjdzie" bo zakrawa to o smiesznosc
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 21 kwie 2010, 23:04
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 kwie 2010, 9:09
gdzie cie obrazilem bo w cytowanym fragmencie nie ma obrazy, no chyba ze jestes obrazalskiTak się zastanawiam, czemu ty banów nie dostajesz, co chwilę wszystkich obrażasz, a i tak uchodzi Ci to na sucho.
nie przepraszaj tylko ich wiecej nie rob bo sensu nie maSorry za offtop.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 22 kwie 2010, 14:58
franz
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 04 maja 2010, 20:30

Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hamek84 » 08 maja 2010, 10:48
Hamek84
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 08 maja 2010, 10:54
napastnik (kupić) 1mln EURO - po sezonie będzie za darmo
SexyBitch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited