Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post autor: Morrow » 22 kwie 2010, 16:18

Ebi :beer:

Ja tam Bayernu nigdy nie lekceważyłem. Odkąd pamiętam grają w LM, raz lepiej, raz gorzej ale wygląda na to, że Van Gaal stworzył naprawdę mocną drużynę, która po kilku wzmocnieniach może w przyszłym roku już nie zaskakiwać a potwierdzać swoją wartość.

Ja mimo wszystko nie przekreślałbym Lyonu i szczególnie Barcelony. To wciąż najlepsza drużyna świata. Mourinho jako pierwszy wykorzystał w pełni to czego nie udało się nikomu wcześniej w tej edycji - słabszą grę Barcy na wyjeździe. Nie zapominajmy jednak, że to drużyna Camp Nou - tam dzielą i rządzą, poziom mobilizacji po przegranym pierwszym meczu będzie kosmiczny i nie zdziwię się jak po 30 minutach będzie 2 albo 3 do zera dla Dumy. Inter w tym sezonie jest świetny, Mou potrafił już przejść Chelsea na Stamford, które też było twierdzą ale w środę poprzeczka będzie jednak IMO zawieszona wyżej mimo dwubramkowej przewagi. Zapowiada się fenomenalne widowisko, liczyłem właśnie na to, że Inter postawi Barcelonę pod ścianą, dzięki temu rewanż powinien być wyborny.

W Lyonie też może być ciekawie, w Monachium OL nie istniał ale u siebie to inna drużyna. Bylebyśmy tylko nie mieli finału Barcelona - Lyon ...
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2010, 16:21 przez Morrow, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Puchary Europejskie”