Jak już miał kartkę to nie powinien drwić z sędziego i wtedy już kartka była słuszna i tylko własnej głupocie zawdzięcza to ze wyleciał, ale pierwszej kartki być nie powinno.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 kwie 2010, 10:25
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 28 kwie 2010, 10:27
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 28 kwie 2010, 10:36
United nosa utarło również wiele innych ekip. Nie oznacza to jednak, że mam klękać przed nimi na kolana.Za mało cenisz Bayern, który utarł nosa Manchesterowi.
No widzisz. Ja tego tak nie widzę. Gdyby była taka świetna, to by w Bundeslidze - przy takiej marnej konkurencji - mistrz byłby zapewniony dawno. A tymczasem w wielu meczach zagraliście tak, że nie można było na to patrzeć. Wybacz, ale dla mnie wyznacznikiem klasy zespoły zawsze było tak jak prezentowała się tydzień w tydzień. Mówię to od lat.Ofensywę mamy świetną, po co tam wzmocnienia?
Pamiętam o Kroosie, ale niekoniecznie świetnie musi się ten chłopak odnaleźć w systemie Bayernu, bo jak dla mnie to gracz stworzony do 433.A pamiętaj o Kroosie, nie chę ryzykować, ale jak dla mnie najlepszy rozgrywający młodego pokolenia, choć to nadal subiektywne, wszystko wyjdzie w praniu.
Potęga United została zbudowana na wychowankach i na wzorowym zarządzaniu klubem. Jeśli ktoś twierdzi inaczej jest głupcem i inaczej do tej kwestii podejść się nie da. To co z ta potęgą teraz się robi to osobna kwestia.A jak w 2012 wprowadzą zasady, że kupujemy tylko za swoje, to jestem pewny, że Bawarczycy będę w stanie Europę zaskoczyć jeszcze bardziej, no chyba że znów wprowadzą jakieś głupie podpunkty, które umożliwią budowanie takich klubów jak Manchester, Real - a te kluby są budowane na długach.
Trochę przypomina mi to dyskusję co niektórych Kanonierów przed tym sezonem - ale po co się wzmacniać jak potrafiliśmy wygrać z United i z CFC? Nawiasem mówiąc w tym sezonie AFC na OT również nas zdominował, a na Emirates miał niewiele do powiedzenia. Nam w tym sezonie brakowało stabilizacji, ale to nie o nas temat, więc pora kończyć. Nie chce mi się już natomiast rozwodzić na temat walki w środku pola w ćwierćfinale, bo już tyle zostało o tych starciach napisane, że nie ma sensu do nich wracać. Kończywszy powiem, że uważam, że nasza druga linia zagrała żenująco (głównie w pierwszym meczu), a i tak przy odrobinie szczęścia mogliśmy zajść dalej.Skrzydła chyba najlepiej obsadzone na świecie, w środku Schweinsteiger, który naprawdę gra cudowny sezon - w ataku Olić, do tego van Bommel. W końcu w meczu z MU zdominowaliśmy drugą połowę u siebie jak i na OT - co pokazuje, że jednak środek zły nie jest.
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 28 kwie 2010, 10:50
Metal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 28 kwie 2010, 11:24
A w innych ligach to jak jest? Najlepszym nie ułatwia się strzelania bramek.Bundesliga jest ligą nieprzewidywalną, bo tam cały czas ktoś nowy doskakuje, ktoś nagle zawodzi, a jakbyś wiedział przeciwko Bayernowi prawie każdy muruje bramkę i ciężko się gra przeciwko takiemu Koeal, który ma ustawione dwie linie defensywy, gdzie jest po pięciu piłkarzy w każdej, a Robbena i Riberyego kryje po trzech graczy.
O braku klasy nigdy nie wspomniałem. Wspominałem to już dawno temu - dla mnie liczy się przede wszystkim to co pokazujesz co tydzień, a nie kilka razy w roku. To jest moja opinia, do której mam prawo.Wyznacznikiem klasy zespołu jest to jak gra w Europie z najlepszymi, w BL zawsze nam szło ciężko, a rok 2001? Ogrywaliśmy Real, ManU jak chcieliśmy, ale może powiesz, że zabrakło nam klasy bo wygraliśmy BL w 94 minucie 34 kolejki?Bo z tego tak wychodzi.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 28 kwie 2010, 11:26
Nie przecze . Zadziwiajace jest tylko to jak teraz wysoko glowe nosza bawarczycy . Ostatnie lata pod znakiem ssania pały , jeden sezon pyknal - Bayern to potegato FC Bayern - wielka firma
Tez to zauwazylem . Ciesze sie ze liga sie rozwija i jest coraz wiecej emocji , coraz wiecej druzyn wlacza sie o walke o mistrza. Co jednak nie zmienia faktu ze obecnie jest lata swietlne za angielska , a sam Bayern ze swoim potencjalem kadrowym powinien rozkurwiac ta lige od srodka , a nie "walczyc" o mistrza.Bundesliga jest ligą nieprzewidywalną, bo tam cały czas ktoś nowy doskakuje, ktoś nagle zawodzi
SexyBitch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 kwie 2010, 11:46
Na miano potęgi pracuje się latami i Bayern napewno na to miano zasługuję. Bayern nie gra pierwszego takiego sezonu w swojej historii.Nie przecze . Zadziwiajace jest tylko to jak teraz wysoko glowe nosza bawarczycy . Ostatnie lata pod znakiem ssania pały , jeden sezon pyknal - Bayern to potegaTroszke pokory .
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 28 kwie 2010, 11:52
Nawet nie pierwszy raz stajemy w obliczu możliwości zdobycia trzech trofeów w jednym sezonie - pierwsza taka okazja była w sezonie 98/99mete pisze:Bayern nie gra pierwszego takiego sezonu w swojej historii.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 28 kwie 2010, 11:53
mógłby ktoś podać te tapety do pobrania, bo nie mogę ich znaleźć?Akarin pisze:Z tego co wiem to była jednego fanklubu pod nazwą "12 man" czy jakoś tak.
Jakby nie patrzeć wygląda pięknie.
Na stronie Bayernu jest tapeta do pobrania z trochę innego ujęcia
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 28 kwie 2010, 11:56
http://www.fcbayern.t-home.de/de/aktuel ... /23151.phpAker pisze:mógłby ktoś podać te tapety do pobrania, bo nie mogę ich znaleźć?
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 28 kwie 2010, 12:06
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 28 kwie 2010, 12:12
Michał M pisze:http://www.fcbayern.t-home.de/de/aktuel ... /23151.phpAker pisze:mógłby ktoś podać te tapety do pobrania, bo nie mogę ich znaleźć?
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 28 kwie 2010, 12:13
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 28 kwie 2010, 12:21
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 28 kwie 2010, 12:33
Enjo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio