Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 25 mar 2005, 21:29
bobi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 25 mar 2005, 21:52
Nurni Flowenol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 25 mar 2005, 22:02
Nurni Flowenol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 25 mar 2005, 22:10
bobi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 26 mar 2005, 9:54
Liverpool
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakarott » 26 mar 2005, 10:47
kakarott

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 26 mar 2005, 23:48
Nurni Flowenol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 mar 2005, 0:18
Nie jestem 13-letnim fanem lecz 19-letnim kolesiem, który ogląda ten serial. Lubie ten serial bo w porówaniu do "Klanu", który widać Ciebie zaciekawił, na mnie nie robi wrażenia. Nie oglądam "M jak Miłość nałogowo, ale jak mam czas to przysiąde i pooglądam. Sam niewiem czemu się przyczepiłeś i czemu twierdzisz, że ten serial jest tylko dla staruszków?Tymon Jagła (Deco_10) pisze:bobi77 - a co będzie jak Maryśka zapali maryśkę i zgani ją za to Krzysiek? Może Rysiek ją obroni albo chociaż Małgosia zareaguje?
Posty na takim poziomie mnie jedynie rozbawiają. Dzieci w piaskownicy dyskutują na wyższym poziomie. Ten serial to nie kicz? Ostatnio były 'Telekamery' (jeśli nie przekręciłem nazwy), uosobienie kiczu i komercji. O ile dobrze pamiętam, najwięcej nagród otrzymało tam właśnie M jak Miłość. Głosują tam wszystkie babcie oglądające polskie seriale, znające się na grze aktorskiej, jak Rasiak na grze w piłce. Zwykła komercha. Oglądałem ten serial kilka razy i stwierdzam, że gra aktorska jest tam przeciętna, a fabuła też nie robi furory. Załapał się tam nawet ten cały Stefen <lol2>. Poziom "Na złe i na złe", serialu, który też robił furorę w 'Telekamerach'.
Teraz czekam na frustrackie wypowiedzi 13-letnich fanów tego serialu. Polecam także 'Luz Marię'.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 27 mar 2005, 7:15
yyyy... yakiś kompleX ???Tomusmc pisze:Nie jestem 13-letnim fanem lecz 19-letnim kolesiem, który ogląda ten serial. Lubie ten serial bo w porówaniu do "Klanu", który widać Ciebie zaciekawił, na mnie nie robi wrażenia. Nie oglądam "M jak Miłość nałogowo, ale jak mam czas to przysiąde i pooglądam. Sam niewiem czemu się przyczepiłeś i czemu twierdzisz, że ten serial jest tylko dla staruszków?Tymon Jagła (Deco_10) pisze:bobi77 - a co będzie jak Maryśka zapali maryśkę i zgani ją za to Krzysiek? Może Rysiek ją obroni albo chociaż Małgosia zareaguje?
Posty na takim poziomie mnie jedynie rozbawiają. Dzieci w piaskownicy dyskutują na wyższym poziomie. Ten serial to nie kicz? Ostatnio były 'Telekamery' (jeśli nie przekręciłem nazwy), uosobienie kiczu i komercji. O ile dobrze pamiętam, najwięcej nagród otrzymało tam właśnie M jak Miłość. Głosują tam wszystkie babcie oglądające polskie seriale, znające się na grze aktorskiej, jak Rasiak na grze w piłce. Zwykła komercha. Oglądałem ten serial kilka razy i stwierdzam, że gra aktorska jest tam przeciętna, a fabuła też nie robi furory. Załapał się tam nawet ten cały Stefen <lol2>. Poziom "Na złe i na złe", serialu, który też robił furorę w 'Telekamerach'.
Teraz czekam na frustrackie wypowiedzi 13-letnich fanów tego serialu. Polecam także 'Luz Marię'.
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: woocash » 27 mar 2005, 9:54
woocash
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 mar 2005, 12:14
Kompleks? chyba ci sie tematy pomyliły, no chyba, że o sobie pisałeśPasztet pisze:yyyy... yakiś kompleX ???Tomusmc pisze:Nie jestem 13-letnim fanem lecz 19-letnim kolesiem, który ogląda ten serial. Lubie ten serial bo w porówaniu do "Klanu", który widać Ciebie zaciekawił, na mnie nie robi wrażenia. Nie oglądam "M jak Miłość nałogowo, ale jak mam czas to przysiąde i pooglądam. Sam niewiem czemu się przyczepiłeś i czemu twierdzisz, że ten serial jest tylko dla staruszków?Tymon Jagła (Deco_10) pisze:bobi77 - a co będzie jak Maryśka zapali maryśkę i zgani ją za to Krzysiek? Może Rysiek ją obroni albo chociaż Małgosia zareaguje?
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 27 mar 2005, 12:26
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 mar 2005, 12:26
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 27 mar 2005, 12:36
To było do tymonaTomusmc pisze:Kompleks? chyba ci sie tematy pomyliły, no chyba, że o sobie pisałeśPasztet pisze:yyyy... yakiś kompleX ???Tomusmc pisze:
Nie jestem 13-letnim fanem lecz 19-letnim kolesiem, który ogląda ten serial. Lubie ten serial bo w porówaniu do "Klanu", który widać Ciebie zaciekawił, na mnie nie robi wrażenia. Nie oglądam "M jak Miłość nałogowo, ale jak mam czas to przysiąde i pooglądam. Sam niewiem czemu się przyczepiłeś i czemu twierdzisz, że ten serial jest tylko dla staruszków?
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 mar 2005, 12:42
Hehe to sorki zwracam honorPasztet pisze:To było do tymonaTomusmc pisze:Kompleks? chyba ci sie tematy pomyliły, no chyba, że o sobie pisałeśPasztet pisze:
yyyy... yakiś kompleX ???![]()
Tomusmc
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio