Opisz poprzednika - Strona 230

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Maximus_
Blaugrana
Reputacja: 0

Re: Opisz poprzednika

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maximus_ » 22 lip 2009, 19:53

franz

Jak dla mnie jedna z najbarwniejszych osób na forum. NIe pierd*** się, tylko pisze to co myśli. To jest w nim najlepsze.
Jeden z najbardziej aktywnych forumowiczów. Nie znam go zbytnio, ale widać że ma swoje mocne zdanie i niejednego sprowadził na ziemię :D

Dodatkowo chyba największy przeciwnik neokidów :D

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 05 sie 2009, 15:19

Maximus

Kibic Barcelony :spoko: i podkarpackiego futbolu . Na forum stosunkowo świeży tym nie mniej kilkoma postami kilku głupkom pokazywał miejsce w szeregu , co cieszy . Wielu zarzuca , że forum stopniowo schodzi na psy ze względu na napływ buców . Maximus natomiast jest jednym z tych nowych ludzi , z którymi warto dyskutować.
Od czasu do czasu trudni się handlem w postaci sportowych uniformów .
Ogólnie postać na + :)

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 05 sie 2009, 16:00

Killerbean - nie pamiętam go, więc zapewne nie wypowiadał się tak często w czasach, kiedy ja coś tam pisałem ;). Kibic Barcelony :roll: . 23-letni, więc już nie uda mu się przejść na jasną stronę. Fan Xaviego, szkoda że nie Xabiego ;). Jest z Poznania, więc pewnie kibicuje Lechowi. Więc po klubach które lubi, mogę spokojnie rzec, że dogadalibyśmy jak Jola z koniem.
Następnie fan serialu "Friends", czyli tego za którym ja nigdy nie przepadałem ;) No i generalnie tyle ;) ooo i jeszcze wczoraj miał 3 rocznicę pobytu na pilka.pl ;)

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 22 paź 2009, 14:31

sbQ

Człowiek z czteroletnim stażem na forum, a prawdę mówiąc niewiele o nim można napisać. Forumowicz raczej bezbarwny, z tego co kojarzę to sam tworzy sigi. Pewnie z kimś go pomyliłem za co wszystkich zainteresowanych przepraszam. Postów mało, zatem kolega sbQ raczej statystuje na forum niż udziela się aktywnie.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 22 paź 2009, 15:32

Takie tematy wykopujecie z czeluści forum :o

Marco_Van_Basten - jeden z ojców założycieli Twojej Starej (być może ostatni z żyjących). Mimo sromotnej porażki jego zespołu nadal jest wierny barwom klubowym co z jednej strony zasługuje na słowa uznania, a z drugiej oznacza, że porażka już zawsze będzie wypisana na jego twarzy :P Jego posty może nie liczą się w tysiącach, ale bez dwóch zdań to dość wyrazista postać na naszym starym forum.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 22 paź 2009, 16:13

Duch - forumowy wyga. Kibicuje Arsenalowi, co z góry stawia go na uprzywilejowanej pozycji :P . Poza piłką nożną interesuje się hokejem. Z zainteresowań pozasportowych nie można pominąć ogromnej fascynacji serialowymi 'Przyjaciółmi'. Jeżeli chodzi o gusta muzyczne, z tego co pamiętam, Ducha ulubioną kapelą są wiecznie żywi Beatlesi. Kiedyś należał do redakcji pilka.pl (i to nawet przez stosunkowo długi okres czasu), jednak z pewnych względów zrezygnował z tej funkcji. Miałem okazję poznać go osobiście (ba! nawet wódkę z nim piłem :P ) i śmiało mogę napisać, że Duch to... spoko koleś :beer: .

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2332
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 22 paź 2009, 21:12

RóżA - forumowy wyga, kibicuje Arsenalowi co stawia go na uprzywilejowanej pozycji :P Jest z nami od 2005 roku i napisał 2964 postów. Mimo że dużo interakcji z nim nie mam to jednak ma duzo plusów za fakt bycia goonerem ;)

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8412

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 22 paź 2009, 21:21

RóżA pisze:Jeżeli chodzi o gusta muzyczne, z tego co pamiętam, Ducha ulubioną kapelą są wiecznie żywi Beatlesi.
Jeśli to prawda, to szacunek wielki dla Ducha :D

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 24 paź 2009, 9:20

Magnum - młody człowiek (aż się przy nim czuję staro), mieszkający sobie za Oceanem w "juesej". Najbardziej aktywny w temacie "Kanonierów" i głównie z tym go kojarzę. Choć wydaje mi się, że udziela się także w temacie reprezentacji.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 25 lut 2010, 15:28

Emdżej - udziela się w wielu tematach ale osobiście kojarzę go z tych o bukmacherce i o angielskiej piłce. Dysponuje bardzo dużą wiedzą i jest zagorzałym kibicem Zagłębia Sosnowiec. Z tego co się orientuje to jest także wielkim kibicem hokeja. Facet jak najbardziej na plus i oby takich więcej ;)

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 01 maja 2010, 19:33

majer13 - na forum już prawie 4 lata więc w pełni doświadczony user, po avatarze zgaduje że interesuje się tenisem, choć i na piłce nożnej zna się bardzo dobrze, często typując mecze. Podejrzewam, że pochodzi z Poznania, a po "13" w nicku, że lubi tą cyfrę (tak przy okazji ja też jestem fanem numerologii i lubię cyfrę 8 :)) Kibic czerwonych diabłów.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 01 maja 2010, 20:38

Aker

Kibic Wisły Kraków :lol: Bardzo lubi konkursy bukmacherskie i ogólnie tą tematykę.
Postać pozytywna, wydaje się być wyrachowany i bezkonfliktowy. Jest z Torunia, więc ziomal Mistyka.
Nie wiem co oznacza jego avatar. Pozdro

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2332
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 01 maja 2010, 20:57

kaczy

Kibic Realu, na forum od długiego czasu, najwięcej uczestniczy w temacie o Realu i napinkach o Barcelonie :lol: czasem go widze w tematach angielskich, postać pozytywna jak dla mnie. Ma sygnature nie wiem skad ale pewnie sie dowiem :lol:

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 01 maja 2010, 21:04

Magnum

Całkiem pozytywny forumowicz. Jeszcze nie spotkałem się z agresją w jego wykonaniu lub z jakąś marną napinką. Fan Kanonierów i z tego co pamiętam jednego z zespołów MLS. Oczywiście warto wspomnieć, że forumowicz Magnum nie mieszka w naszym pięknym kraju, tylko w USA.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2288
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 01 maja 2010, 22:13

Marco_Van_Basten

Fan Korony Kielce, nie lubi strony demotywatory.pl, dość aktywny forumowicz, często udziela się w kwestiach Barcelony [ ale raczej nie jest ich fanem ], czasami potrafi w sposób dosadny wyrażać swoje poglądy, ogólnie pozytywna postać.Student.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”