Opisz poprzednika - Strona 231

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Inferno
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 63

Re: Opisz poprzednika

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 02 maja 2010, 3:04

Użytkownik z dość długim stażem aczkolwiek rzadko zabierający głos ( takich cenię najbardziej - najprawdopodobniej śledzą wszystkie tematy ale odzywają się tylko gdy mają coś mądrego do powiedzenia). Zagorzały fan AC Milan, sporo wiedzący o Bundeslidze (nie kojarzę czy kibicuje jakiemuś konkretnemu zespołowi). Posiada sporą wiedzę o piłce nożnej, co widać dzięki postom w tematach "pytania piłkarskie", buk-macherce i ogółem. Rozpoznawalny przez większość aktywniejszych userów.

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 02 maja 2010, 10:25

Infermo

Na forum 3 lata,na świecie od 23 lat,student, fan Valencii, udziela się w zróżnicowanych tematach, ogólnie bezkonfliktowy User na +

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2335
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 31 maja 2010, 22:02

Nikt nie pisze to pociągnie :P

Hyypia123

na forum od dość niedawna (2/3 roku :P), udziela sie glownie w grach forumowych :lol: i formule 1. nie przypadl do gustu moderatorom o czym swiadczy jego sygnatura :P kibic spursow wiec zostawie to bez komentarza :P

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8797
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 maja 2010, 22:12

Magnum - jakiś młodociany amerykanin rodem z "ville", gdzieś na wiosce w USA. Zapewne jakiś jebany zarobas :haha: A tak poważnie to jak na swój wiek pisze całkiem w porządku posty. Niestety jego rówieśnicy w Polsce są o wiele głupsi, nie wspominając już o tych troszkę młodszych. Sympatyzuje z Arsenalem, choć na mecze chodzi kibicować niejakiej Philadelphii Union, której trenerem jest chyba prawdziwy już Polak, Nowak. Od pewnego czasu zaczynam mieć awersję do tego nazwiska, ehhhhh, wszędzie jakieś Nowaki :lol: No i nick ma jak najlepsze lody z mojego dzieciństwa, więc użytkownik na plus :ok:

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 31 maja 2010, 22:12

Hm. Mangum - razem z guru i MLS jeden z gangsterskich userów zza Atlantyku. Fan Arsenalu, cieszy się, że w amerykańskiej telewizji zobaczy zajebisty mecz Dania - Kamerun. Chwali się zawsze tym kto ma przyjść do jego zespołu (Pires, Cannavaro). Jest smutny z powodu małego zainteresowania Amerykanów piłką nożną, ale na mecz jego zespołu (Philadephia Union przychodzi dosyć dużo ludzi). Bramkarz jego zespołu popełnia dziwne błędy co nie umknęło jego uwadze. Nie wiem w jakim jest wieku ale na pewno nie jest tak stary jak niektórzy z forum :lol: Dołączył dawno choć jakoś z początków jego forumowej kariery go nie kojarzę ;) Jako, że mieszka w USA to bardzo dobrze włada językiem obcym co na forum się chwali

Wiadomo, kto mnie musiał wyprzedzić :|

cloner - zabijaka z Bytomia, wielki fan miejscowej Polonii, dobrze, że na forum mamy kogoś tak ważnego w klubie ze Śląska. Jest bardzo hm, kontrowersyjny i agresywny. Nie stroni od przekleństw jak na prawdziwego kibola przystało. Wyraża swoją opinię w sposób zdecydowany i arogancki. Mieszka w bloku. Kiedyś był bohaterem najbardziej znanej, forumowej fotoszopki

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 31 maja 2010, 22:19

Opiszę clonera, bo był pierwszy.

cloner

Nie ukrywam, że jestem fanem twórczości clonera. Cloner w szalonych czasach potrafił swoimi ripostami i postami rozbawić dosłownie całe forum. Człowiek ten niewątpliwie miał wielką moc w klawiaturze swego czasu. W ostatnich miesiącach czy też nawet latach obserwuje niestety regres formy tego użytkownika. Wygląda na to, że cloner ustatkował się emocjonalnie i nie piszę już pod wpływem skrajnych emocji. Mimo tego czasami można zaobserwować dawny blask w postach clonera. Oprócz tego cloner jest fanem 21423432432 zespołów co jest wiadome każdemu forumowiczowi. Pozdrawiam clonera z tego miejsca.

Liska tez opisze, żeby nie czuł się pokrzywdzony :)

lisek
Pamiętam, że z tego użytkownika było dużo śmiechu na początku jego kariery forumowej. Teraz z tego co widzę koleżka wyrobił się i piszę nawet sensowne posty. To jest dobry przykład udanej metamorfozy czy też mówiąc prostym językiem - proces dojrzewania emocjonalnego i intelektualnego u tego użytkownika zakończył się sukcesem.

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 02 cze 2010, 18:22

Magnum pisze:Nikt nie pisze to pociągnie :P

Hyypia123

nie przypadl do gustu moderatorom o czym swiadczy jego sygnatura :P
W gwoli ścisłości, podpis wstawiłem z własnej woli, a czy przypadłem do gustu moderatorom, to ich sprawa :wink:

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 02 cze 2010, 18:35

kaczy pisze:Aker

Nie wiem co oznacza jego avatar. Pozdro
no to i ja rozjaśnie umysły co niektórym, wtedy jak się nie mylę miałem na avaterze Fabregasa, Cesc to jest po prostu mój ulubiony piłkarz, czasem oglądam mecze Arsenalu razem z kolegą (fanem The Gunners) to zawsze je oglądam głównie po to by popatrzeć na fantastyczne zagrania tego zawodnika. Za czasów grania w piłkę również miałem pozycję ofensywnego pomocnika i zawsze bardziej uwagę zwracałem na dobrą asystę nież dobrego gola. Efektowne podania sprawiały mi więcej satysfakcji :) Taki Cesc i Xavi są mistrzami ostatnich podań. Z tą różnicą, że Cesc ma jeszcze bdb strzał.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 02 cze 2010, 19:06

Marco_Van_Basten

Forumowy wyga. Na pilka.pl od niepamiętnych czasów. Oddany kibic Korony i Twojej Starej, której był jednym z założycieli. Po tym jak zaginął słuch o Piotrku, ich organizacja nie działa już tak prężnie. Cały czas liczę, że kiedyś dojdzie do wielkiego starcia TW i pilka.pl. Marco strasznie nie lubi jak ktoś robi na forum jakieś korupcyjne aluzję do swojego klubu i jest gotowy walczyć o prawdę do ostatniej kropli krwi. Ogólnie rzecz biorąc, jedna z pozytywnych postaci.

Awatar użytkownika
SexyBitch
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 02 cze 2010, 19:13

Duch

Kibic Kanonierow , mimo tego milo sie czyta jego wypowiedzi . Swego czasu bardziej aktywniejszy . Nie napina sie , pisze sensownie , ma kogos dziwnego w avku :|

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 02 cze 2010, 19:23

SexyBitch

Kibic ManU, fan Jaapa Stama, oryginalny nick. Na forum od pół roku, z tego co zauważyłem pisze w miare sensownie, ale lubi się ponapinać :) Pozytywnie ;)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 cze 2010, 19:27

:shock: otwarli temat i Bonso z kapelusza wyskoczył :o

Bonso, zdaje się, że kiedyś kręcił z Joaquinem, choć mogę się mylić, bo to stare dzieje. Dawno go nie było, ale nie ma się co dziwić, jak Real nawet do 1/4 LM nie dochodzi, też bym siedział cicho :P cholera, nawet nie pamiętam, czy się lubił napinać, pewnie nie, skoro go dawno nie było. Na pewno pozytywna postać.

A sexy bitch wcale nie ma oryginalnego nicka :smile2:

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 02 cze 2010, 19:29

SexyBitch pisze:ma kogos dziwnego w avku
No przeca to Gallagher :o

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 cze 2010, 21:35

fieldy... brzydal jakich malo :!: Po raz pierwszy dal o sobie znac na forum dawien dawno... a zaslynal romansem z futbolowa :lol: ehhh to juz tak dawno bylo, ze nie oamietam nawet jej imienia. Poczatkowo chyba z smitem sie trzymal, pozniej doszlo do nieporozumien (jezeli juz mowa o smicie ... pamietacie jego rekordy postow? badz tez inicjacje seksualna - przezyjmy razem czy cos w desen). Zaczynal jak kazdy, pozniej jego kareira poszla do przodu w zawrotnym tempie... po kolei wspolmoderator dzialu bukmacherka a pozniej juz globalny mod... a teraz to juz awet mod modow :lol2: przejal ode mnie BPU... znaczy przejal, odkad zadeklarowal pomoc w tym turnieju to cala robote musial sam wykonywac :lol: :lol: :lol: :lol: Lubi spacery w damskim gronie po kurnikowym parku... tylko mu komary przeszkadzaja aby zapewnic niewiascie odpowiedni nastroj. Jego nalewki i sosy slynne na cale forum
Ma brata blizniaka i starego wartburga :!: Az dziw bierze, ze kornik potrafi takich dwoch gagadkow pomiescic. co do Wartburga, klasyka :!:

Awatar użytkownika
SexyBitch
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 02 cze 2010, 22:16

czeher

Zwanych przez niektorych czesławem . Kibic Violi , hejter Bayernu i z tego co pamietam rowniez Arsenalu :D . Człowiek bukmacherka - i w ril lajfie i na forum . Forumowicz z chyba najdluzej utrzymujaca sie sygnatura i avatarem (jednoczesnie !:P)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”