Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 02 maja 2010, 23:11
Metal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 02 maja 2010, 23:14
Ja nigdy nie widziałem prawa, które pozwala na podkładania się i odpuszczanie meczy na rzecz innych zespołów.Metal pisze:Mają prawo się podłożyć
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lampi. » 02 maja 2010, 23:17
lampi.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 02 maja 2010, 23:19
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 02 maja 2010, 23:23
Oczywiście, że w żadnych przepisach tego nie ma, bo być nie może. Jednakże nie powiesz, że zespół nie może zagrać specjalnie gorzej, ani tego nie udowodnisz, rzecz jasna jak już napisałem zabija się ducha sportu, ale no cóż...EnJoy's pisze:Ja nigdy nie widziałem prawa, które pozwala na podkładania się i odpuszczanie meczy na rzecz innych zespołów.
Metal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 02 maja 2010, 23:26
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 03 maja 2010, 0:43
Internacjonalistyczny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 03 maja 2010, 1:26
A kuku !Wszystkim krzykaczom tak bardzo poruszonym zachowaniem Laziali, a w szczególności kibicom Interu, wszak opinie innych użytkowników mam tam gdzie plecy kończą swoją szlachetną nazwę (termin użyty nieprzypadkowo, bo Babel czuwa) polecam poniższy filmik :
Następnie radzę jeszcze raz przemyśleć twórczość wylaną, żeby nie powiedzieć wysraną w tym temacie.
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 03 maja 2010, 1:52
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr7 » 03 maja 2010, 11:48
Wiadomo Niemcy są bogatsi i bardziej wpływowi, nie dziwi więc że wyprzedzą Włochy. Wyprzedzą, ale na pewno nie wynikami z LM, w której prze 10 lat nie mogli osiągnąć nawet półfinałów, lecz LE, w której nikt nie chce grać (więcej zarabia się na fazie grupowej LM niż na zwycięstwie w LE). To jest dla mnie niepojęte, że taki turniej europejskich rezerw punktowany jest niemal na równi z Champions League, ale to już temat na inną dyskusje.MazurXIII pisze:Tylko kurczę to nie jest zabawne.Jakby Milan tak wygrał (a chyba w tym sezonie Galliani robi co może jeśli chodzi o karne...ehhh) to byłbym bardziej przybity niż zadowolony.Ten mecz nie wystawia najlepszej laurki lidze - nie oszukujmy się - Serie A jest już za Bundesligą nie tylko w takich kwestiach jak infrastruktura - było nie było jak na razie 3-ej na świecie.Gdyby nie Inter w LM to byłoby z mojego punktu widzenia na prawdę cienko - bo Milan w najbliższych 2-3 sezonach raczej będzie bił się o miejsca 3-4 za Juve i Interem...
W ogóle człowieka żal ogrania - jak zaczynało się kibicować danemu zespołowi i ogólnie Serie A to praktycznie największe gwiazdy światowej piłki grały na półwyspie Apenińskim (Batigol,cały przepakowany Milan,nawet słaby wtedy Inter miał się kim pochwalić - Zamorano to legenda,etc.) a teraz?Anglia i Hiszpania za bardzo uciekły do przodu,a Francja i Niemcy są praktycznie na równi...Poza tym we Włoszech nie ma już obecnie zawodnika,którego jednoznacznie można określić jako jeden z pięciu najlepszych na świecie...
Piotr7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 03 maja 2010, 12:12
Jeśli tyle mają na tę chwilę, to mają coś pomiędzy Serie B/C... Ich sprawa, płakał nie będę. Inter i tak by to wygrał. Z drugiej strony ciekawy jestem reakcji piłkarzy, bo fakt faktem to chyba niewielu chce grać w drużynie, której kibice przekładają dobro innej drużyny niż własnej. Chyba, że oni sami są kibicami Lazio.Babel pisze:Lazio zagrało tyle ile miało na te chwile
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 03 maja 2010, 12:22
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 03 maja 2010, 13:41
A może z łaski swojej podasz źródło tych rewelacji ? Bo jak wiemy ten kto nie wydaje ten się cofa, a wbrew temu co mówią co niektórzy użytkownicy tego forum wzmocnienia są niezbędne i nie rozwiąże ich jeden Kolarov.Podobno dostajemy 20 baniek na transfery na przyszly sezon
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 03 maja 2010, 13:53
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 03 maja 2010, 13:58
El-Polacco
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio