Nie da się ukryćred85 pisze:Faktycznie, ujawniłem jak to bardzo jestem zdenerwowanyCzłowieku, rzuć w pierony ten towar...
Edit:
Nie sądziłem że Sunderland będzie aż tak się starał
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 02 maja 2010, 17:04
Nie da się ukryćred85 pisze:Faktycznie, ujawniłem jak to bardzo jestem zdenerwowanyCzłowieku, rzuć w pierony ten towar...
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 02 maja 2010, 23:35
Możesz mnie wyprowadzić z błędu jeśli się mylę ale chyba nie dysponujesz uprawnieniami, które pozwalają Ci mówić mi co i gdzie mam pisać.red85 pisze:Masz temat o CFC to możesz tam pisac. My zaraz gramy z Sunderlandem i na tym się skupmy.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 03 maja 2010, 3:01
smurano

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 03 maja 2010, 4:26
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 03 maja 2010, 12:24
A od kiedy potrzeba jakiś wyższych uprawnień, żeby komuś zwracać uwagę ? Pierwsze słyszęMożesz mnie wyprowadzić z błędu jeśli się mylę ale chyba nie dysponujesz uprawnieniami, które pozwalają Ci mówić mi co i gdzie mam pisać.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 05 maja 2010, 0:36
SexyBitch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 05 maja 2010, 7:45
Lukaku sam promuje siebie na nowego Drogbe w dodatku w którymś z wywiadów powiedział że nad łóżkiem ma plakat Chelsea a jego idole to Anelka i DrogbaSexyBitch pisze:Osobiscie zyczylbym sobie zeby to byl Lukaku.
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 05 maja 2010, 7:57
Mają to być trzej młodzi Belgowie. Nie spodziewałbym się znanych nazwisk.Nie wiem czy dobrze skumalem , ale podczas wywiadu chlapnal cos o tym ze United wzmocnia jego rodacyOsobiscie zyczylbym sobie zeby to byl Lukaku.
A ja liczyłem, że chłopaki docenią morderczy sezon w wykonaniu Evry : >Zawodnikiem sezonu oczywiscie Wayne . Tutaj nikogo innego nie przewidywalem.
A co to za konkrety ?Fergie podczas wywiadu zdradzil podobniez ze Diouf , Smalling i Hernandez lacznie kosztowali 20 mln funtow. Podobno ... bo to raczej nie w jego stylu mowienie o takich konkretach . Za Smallinga zaplacilismy 8mke , z tego co czytalem za groszka dalismy 6ke no i wychodzi na to ze czarna perla warta 4
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 05 maja 2010, 9:23
W tym roku 17 . Poza tym ty dobrze wiesz ze to nic nie znaczy . Ile razy sie slyszalo ze przychodzac do klubu pilkarz nagle zmienia upodobaniaLukaku sam promuje siebie na nowego Drogbe w dodatku w którymś z wywiadów powiedział że nad łóżkiem ma plakat Chelsea a jego idole to Anelka i Drogba Jego rodzice powiedzieli że do puki nie skończy szkoły (czyli gdy będzie miał 18, teraz ma 16) nie ma mowy żeby opuszczał Anderlecht.
Wiadome to bylo odnosnie Smallinga . W dodatku jebnalem sie w obliczeniach ... 8+6+4 = 20 ?A co to za konkrety ? Przecież wszystko raczej było wiadome.
"When you are challenging for four trophies it can have a draining effect. You have to be aware of that and spot the moment when it is time to freshen up one or two players."Nie ukrywał, że być może będzie zmuszony "odświeżyć" skład, co dla mnie jednoznacznie świadczy, że pozbędziemy się kilku piłkarzy, którzy do niedawna byli ważnymi elementami zespołu. Berbatov, Carrick i Foster/ Kuszczak. To pierwsze nazwiska, które przychodzą na myśl. Zresztą jeśli chcemy kupić kogoś powyżej 21-go roku życia to musimy zrobić trochę miejsca w kadrze.
SexyBitch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 05 maja 2010, 13:48
smurano

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 07 maja 2010, 0:12
innymi slowy, jade na mecz UnitedPHILADELPHIA (May 6, 2010) – The Philadelphia Eagles and Philadelphia Union announced today that they will welcome reigning English Premier League champion Manchester United to Lincoln Financial Field on Wednesday, July 21st, 2010. The match in Philadelphia is the second leg of Manchester United’s 2010 North American Tour, which also includes stops in Toronto, Kansas City and Houston. Philadelphia's match at Colorado has been moved to September 29th.
“We’re very excited to be a part of such an international event at a world class facility like Lincoln Financial Field,” said Philadelphia Union CEO & Operating Partner Nick Sakiewicz. “Manchester United is one of the most successful clubs in the world and to be able to compete against it as the home team on the heels of the World Cup is a truly special experience.”
Philadelphia Union Founding Members will receive an email detailing how they can take advantage of an exclusive pre-sale before tickets go on sale to the general public. To become a Union Founding Member and take advantage of the exclusive pre-sale, please call 877-21-UNION or CLICK HERE before the pre-sale ends this Sunday, May 9th at 5:00pm.
“This is yet another great opportunity to put Philadelphia on the world stage and tap into the success of soccer,” said Philadelphia Eagles President Joe Banner. “We are extremely pleased to once again welcome Manchester United to Philadelphia and to Lincoln Financial Field. We’ve had an overwhelming response from the region with Manchester United, with a sell out in 2003 and a near capacity sell out in 2004. We are excited about the opportunity to provide the highest quality accommodations and hospitality to soccer enthusiasts from the region and beyond. We have a great partnership with Philadelphia Union, Major League Soccer and Creative Artists Agency, and we look forward to an incredibly successful match in July.”
The tour begins on July 16th with Manchester United taking on Celtic F.C. in Toronto and includes games with the Union and the Kansas City Wizards before culminating in Houston as part of the 2010 AT&T MLS All-Star Game on July 28.
Magnum
SexyBitch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 09 maja 2010, 21:11
smurano

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rati » 10 maja 2010, 0:40
rati
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 10 maja 2010, 2:11
smurano
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio