Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 05 maja 2010, 0:03
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 maja 2010, 0:30
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 05 maja 2010, 0:37
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 05 maja 2010, 8:50
pasza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 05 maja 2010, 9:44
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 maja 2010, 12:41
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 05 maja 2010, 12:44
pasza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 05 maja 2010, 13:46
carekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 maja 2010, 15:25
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 05 maja 2010, 15:56
Śmiej się śmiej a Inter śmieje się z wasale to tylko tak żeby pośmiać się z kibiców SerieA
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 05 maja 2010, 16:06
przychodzil jako najlepszy napastnik ligi wloskiej, jednej z trzech najsilniejszych na swiecie. jako najlepszy napastnik hegemona tej ligi. mysle ze mozna od niego wiecej oczekiwac niz pokazuje i nikt mi nie wmowi, ze wlasnie tyle mozna bylo sie po nim spodziewac.gilardino11 pisze:Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, ale często przy takich transferach oczekuje się od zawodnika bardzo dużo.W Serie A Ibra też często grał słabo w LM się ośmieszał.Miał wielkie sezony ale ile to on lat grał w ItalliW Hiszpani gra dopiero 1 sezon.A jak wyglądają jego statystyki
Bo wiem że w LM na pewno wyglądają lepiej niż gdy grał w Serie A a jak ma się jego dorobek bramkowy w lidze
pasza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 05 maja 2010, 16:09
Vieri? Zresztą w drugą stronę nie jest lepiej - Kily Gonzalez, Gaizka Mendeita, Farinosswoja droga jakies transfery z ligi wloskiej do hiszpanskiej byly udane?
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 maja 2010, 16:46
Śmiać się może nawet kibic Sieny, nie przeszkadza mi to, ważne, żeby miał ku temu argumenty, a wg. mnie brak ich.gilardino11 pisze: Śmiej się śmiej a Inter śmieje się z was
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 05 maja 2010, 17:25
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 05 maja 2010, 18:19
Kilka było. Ja tam mile wspominam Carboniego i Morettiego, Cannavaro chyba też aż tak źle nie grał. Killy Gonzalez zanim zaczął błyszczeć w Hiszpanii wcześniej grywał we Włoszech. Z napastnikami było troche gorzej Di Vaio niby coś tam grał ale Fiore czy Tavano to były kompletne niewypały, chyba Ibra narazie prezentuje się najlepiej.pasza pisze:swoja droga jakies transfery z ligi wloskiej do hiszpanskiej byly udane?
Inferno
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio