Używam napi-projekt i napisy nie są dobrze dopasowane, są wręcz fatalnie. Używam ten program już dość długo i nigdy nie miałem takiego problemu.ściągnij sobie napi-projekt i samo ci znajdzie dopasowane napisy.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 07 maja 2010, 11:20
Używam napi-projekt i napisy nie są dobrze dopasowane, są wręcz fatalnie. Używam ten program już dość długo i nigdy nie miałem takiego problemu.ściągnij sobie napi-projekt i samo ci znajdzie dopasowane napisy.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 07 maja 2010, 12:30
Chyba żartujesz?W większości wypadków (Legend of the Seeker,Pacific,Spartacus,24 - wszystko w wersji 720p) dopasowuje idealnie...jeśli masz problem ze znalezieniem do odpowiedniej wersji wejdź na hataka i tam poszukaj - często umieszczają napisy do 2-3 wersji.BTW - przy dzisiejszych łączach to chyba bardziej opłacalne czasowo jest najpierw ściągnąć napisy (jeśli potrzebujesz),a dopiero później jakiś odcinek serialu czy film...Używam napi-projekt i napisy nie są dobrze dopasowane, są wręcz fatalnie. Używam ten program już dość długo i nigdy nie miałem takiego problemu.
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 07 maja 2010, 13:35
Nie, nie żartuję. Mam wszystkie 13 odcinki w takiej kopii "HDTV.XviD-SYS" i tylko do 3 odcinka pobrało mi w miarę dopasowane napisy. Reszta to całkowicie zła synchronizacja. Miałem również pierwszy odcinek w wersji 720p i miałem ten sam problem. Tak jak już pisałem nigdy wcześniej nie miałem takiego problemu, a napi-projekt używam od dawna.Chyba żartujesz?
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 07 maja 2010, 14:27
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 07 maja 2010, 14:42
na początku jest naprawdę świetny, ale chyba serial miał kończyć się na 2 serii, bo na kilka odcinków przed końcem scenarzyści zaczęli takie głupoty produkować, że szkoda gadać. Trzecia seria to już w ogóle nieporozumienieChuck
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 maja 2010, 14:48
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 maja 2010, 14:54
Lost sie definitywnie konczy?do zakończenia Zagubionych
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 maja 2010, 14:57
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 maja 2010, 15:07
moze w programie, w którym odtwarzasz masz coś z edycją napisów poprzestawiane ? jeszcze mi się nie zdarzyło, by z napi-projekt ściągnęło źle dopasowane.mete pisze:Używam napi-projekt i napisy nie są dobrze dopasowane, są wręcz fatalnie. Używam ten program już dość długo i nigdy nie miałem takiego problemu.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 07 maja 2010, 15:12
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 maja 2010, 15:12
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 07 maja 2010, 15:19
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 07 maja 2010, 18:04
Dzięki. Okazało się, że wina odtwarzacza.Niemozliwe mete. Ja rowniez posiadam wszystkie odcinki Spartacusa w wersji "HDTV.XviD-SYS" i napisy dopasowane sa idealnie. Zresetuj ustawienia w playerze, w ktorym odtwarzasz film na domyslne, bo mozliwe ze przesuwales kiedys napisy i zapisales tamte ustawienia. Pokombinuj. Napisy sa w 100% sure dobre dle wersji, ktora posiadasz.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 maja 2010, 18:32
Słaby nie, ale po pierwszej serii wyraźnie odstawał jak dla mnie. Inna sprawa, że nie zraziło mnie to i nie żałuję.arek_ahig pisze:Drugi sezon to byl ten z Polakami? Az tak slaby nie byl.
Dobrze pamiętasz choć oczywiście motyw Carcettiego to tylko jeden wątek.arek_ahig pisze:Czwarty to chyba o tym mlodym burmistrzu wloskiego pochodzenia, cos w ten desen, o ile dobrze pamietam.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 07 maja 2010, 21:45
I jak wrażenia ? Bo ja się ''wkręciłem'' w ten serial i w zasadzie tylko to oglądam bo mimo, że powielone są schematy to same dyskusje, wypowiedzi House są świetne i bardzo fajnie się ogląda.Mentor pisze:Swoją drogą House'a też 'trochę' oglądam. Udało mi się ściągnąć wszystkie sezonu z wyjątkiem szóstego. Obecnie rozpoczynam czwarty
Enjo
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio