FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1107

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 07 maja 2010, 20:37

Barca nie wygra w ręczną, bo zarówno Ciudad jaki THW w normalnej formie są lepsze. Zresztą jak dla mnie to będzie hiszpański finał, a Ciudad ogra spokojnie raczej Barcelonę, tak jak to zrobił w lidze :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 maja 2010, 0:52

:twisted: :lol:

Awatar użytkownika
fejkenq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 08 maja 2010, 9:34

No to dzis decydujacy mecz o mistrzostwo.Wierze w Barce ze podtrzyma serie zwyeciestw i wygra z Sevilla,nie wazne jak czy w 93 strzeli ktos czy bedzie 0:4 :P,wazne zwyciezyc.Boje sie troche tego meczu,oby pep nic nie kombinowal i wystawil najmnocniejszy sklad jaki ma do dyspozycji.

Vamos :)

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 08 maja 2010, 10:03

Akarin pisze:Ciudad ogra spokojnie raczej Barcelonę, tak jak to zrobił w lidze :wink:
Ale w finale pucharu to Barca wygrała z Ciudad :wink: Wiem że są lepsi, tylko że Barcelona ma potencjał, aby sprawić niespodziankę.
Mentor pisze:
Mocne. W ogóle słaba dziennikarka, zamiast pojechać ze Zlatanem do jego domu i 'rozwikłać' sprawę to ona przegapiła taką okazję :lol:

A co do dzisiejszego finału, to ja jakoś dziwnie nie czuję żadnego podniecenia. Jakoś mam takie przeczucie, że będzie dobrze i dzisiaj praktycznie zapewnimy sobie 20. tytuł.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 maja 2010, 11:34

Ja tam zgodnie z przewidywaniami jestem poddenerwowany, ale tak jak pisałem wcześniej - bardziej stawką niż ewentualną skalą trudności. W żadnym razie nie lekceważę Sevilli, ale oczywiste jest, że stać nas na zwycięstwo i przy dobrej grze powinniśmy ten cel osiągnąć. Problem polega na tym, że nie ma tutaj marginesu błędu i jeżeli coś pójdzie nie tak to stracimy mistrzostwo. Takie myśli trochę paraliżują, ale mam nadzieję, że postawa piłkarzy mnie uspokoi.

Ciekaw jestem składu. Pique chyba nie będzie gotowy :/ Nie jestem pewien jak się ma Abidal. W ataku obstawiałbym Messiego, Zlatana i Bojana :] Pedro świetnie nadaje się na jokera. W pomocy chciałbym widzieć Busquetsa, Toure i Xaviego, ale pewnie będzie musiał zagrać Keita a więc Yaya na ławce :roll:

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 08 maja 2010, 12:15

ciudad real (ale nie real madyrt - bo juz i takie slyszalem rzeczy he) to najlepszy zespol 21 wieku w recznej, ale barcelona to najlepszy zespol w historii recznej.

ps. na poniedzialek(tylko cholera nie wiem ktory - ten czy nastepny) przewidywana jest konferencja sandro rosella, dziennikarze spekuluja o mozliwej bombie transferowej (pada nazwisko m.in. robbena :) )

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 08 maja 2010, 13:00

Nie widzę opcji, żeby Barca straciła w tym meczu punkty. Tak jak myślałem, GD zadecydowały i tyle, zresztą, nie trzeba być geniuszem by się domyśleć, że Barca punktó nie potraci, 1 porażka w sezonie.Gdyby zagrali lepiej z Espanyolem emocji by nie było wcale. Pique poprzytula się do swoich kolegów na ławce więc .ie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 08 maja 2010, 13:11

ja mam nadzieję na powtórkę sprzed 3 sezonów , może być nawet tak samo dramatyczna jak wtedy i mogą być bramki strzelone w ostatnie minucie.byle się powtórzyła

Despertado
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Despertado » 08 maja 2010, 14:06

ps. na poniedzialek(tylko cholera nie wiem ktory - ten czy nastepny) przewidywana jest konferencja sandro rosella, dziennikarze spekuluja o mozliwej bombie transferowej (pada nazwisko m.in. robbena :) )
Gdzie przeczytales o tym Robbenie? pierwszy raz w ogole slysze o nim w kontekscie transferu do nas, nawet jesli to jest wymysl jakiegos znudzonego dziennikarza

Dzisiaj wygramy. Innej ewentualnosci nie biore nawet pod uwage.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 08 maja 2010, 14:27

Robben jest nie do wyciągnięcia. Musielibyście chyba nam Messiego oddać, żeby Uli w ogóle zaczął myśleć o tym, że Robbena można oddać :P

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 maja 2010, 16:02

Akarin pisze:Robben jest nie do wyciągnięcia. Musielibyście chyba nam Messiego oddać, żeby Uli w ogóle zaczął myśleć o tym, że Robbena można oddać
Nie ma niemożliwych transferów. Robben by pasował do Barcy jak mało kto, ale ten zawodnik nie jest wymieniany w kontekście transferów do Katalonii, ciekawe ile by Bayern sobie za niego zażyczył. widać, że go naprawili i trzymają w dobrym stanie.

Dzisiaj bardzo ciężkie spotkanie, bo Sevilla wskoczyła na 4 miejsce i nie będzie chciała jego stracić. Jednak zawodnicy Barcelony wiedzą o jaką stawkę grają i wierzę, że wygrają na kolejnym ciężkim terenie. Ten sezon będzie udany jeśli Barca wygra La Ligę.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 maja 2010, 16:10

Robben? Wolne żarty. Poza tym wcale nie pasowałby tak idealnie. Nawet zakładając mało prawdopodobną opcję, że da się go wykupić to kosztowałby krocie a za krocie to można się rozejrzeć za kim innym.

Jeżeli zdobędziemy majstra to będzie nie tylko udany, ale i bardzo udany sezon. Spójrzcie na sytuację w tabeli, na ilość punktów. Nigdy w historii ligi nie było tak ciężko o ostateczny triumf.

Szykuje się znakomity mecz. Nie mogę się już doczekać. Na szczęście za nieco ponad 30 minut ruszam już w teren więc nerwy może nie będą mnie tak zjadać.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2410
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 maja 2010, 17:58

E tam. Po prostu Vamos Sevilla. Muszą puknąć Barcę. To jest praktycznie ostatnia szansa na tytuł dla Realu, a Sevilla ma o co grać. Wyeliminowali was z Copa de Rey i teraz pozbawią was pozycji lidera w lidze na kolejkę przed końcem. Oby. Oczywiście Real jeszcze musi wygrać swój mecz, ale od meczu na Sanchez Pizjuan zależy co najmniej równie dużo.

Awatar użytkownika
jordan20
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 08 maja 2010, 19:37

bez niespodzianek (moze brak ibry jest malutka)
Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Maxwell; Xavi, Sergio B., Keita; Messi, Bojan y Pedro
trojka maluchow w ataku
pique zacznie mimo bolu

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 08 maja 2010, 20:12

Co do zdjęć zawodników Barcelony. To też jest dobre ;)

http://www.calciomercato.it/imagenes/or ... 251809.jpg

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”