Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 11 maja 2010, 20:59
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 11 maja 2010, 21:01
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 maja 2010, 21:06
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 11 maja 2010, 21:07
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 11 maja 2010, 21:13
Trza było kupić karnetJarzinho pisze:Lech jeśli tego nie wykorzysta to będą już frajerami przez kilka następnych lat. Zostało tylko i aż Zagłębie. Wisła gra z Odrą, więc łatwo także nie będą mieć. Szkoda, że dostanie się na mecz Kolejorza ostatnio graniczy z cudem.
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 11 maja 2010, 21:14
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 11 maja 2010, 21:18
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 11 maja 2010, 21:18
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 maja 2010, 21:20
Z jednej strony Wisłę ewidentnie oszukał sędzia przy bramce Głowackiego, z drugiej nikt nie zabraniał im biegać i walczyć, czego dziś zabrakło, a także nikt nie kazał Kasperczakowi chyba wystawiać Jopa na prawą stronę. Wisła przegrała ten tytuł na własne życzenie w dużej mierze, nawet ten błąd sędziego z tego meczu nie musiał ich tego kosztować, gdyby tylko grali jak rok temu.wydaje mi się, że Wisła przegrała mecz dość pechowo
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 maja 2010, 21:35
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 11 maja 2010, 21:49
dokładnie to issa ba miał jakoś szansę z 4 metrów i trafił w poprzeczkę... pechowo przegrany mecz i dodatkowo sędzia nas okradł... no ale co zrobić taka jest piłka okrutna powodzenia Lechowi w wojażach w LM, choć bez Lewego nie wierzę w nich za mocno, w LE się spotkamy i mam nadzieję nie skompromitujemy.Marco_Van_Basten pisze:Z tego co widziałem to Wisła w drugiej połowie miała jedną 300% akcję. Czarnoskóry piłkarz z Krakowa nie trafił na pustą bramkę z dwóch metrów. Nie wiem dokładnie jak to było, bo dzisiaj mieliśmy mix wszystkich spotkań na C+ Sport. Dogranie poszło chyba od Łobodzińskiego.
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 11 maja 2010, 21:50
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 11 maja 2010, 21:53
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 11 maja 2010, 21:55
Ja pomyślałem o Panathinaikosie w innym momenciepiwus pisze:Kiedy sędzia zabrał bramkę Głowackiego, od razu pomyślałem o Panathinaikosie. Nie wierzę.
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 maja 2010, 22:01
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio