Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 16 maja 2010, 3:59
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 maja 2010, 9:53
Dodatkowo jeszcze przez błędy sędziowskie. Parodia nowego mistrza Polski. Ja tylko mam nadzieje, że te błędy nie były załatwione/ kupione bo takich kurw nie cierpię, a ostatnie lata pokazały, że w Europie były tak pogwałcone zasady fair-play(pamiętasz, bo ostatnio Ci się pamięć wyczyściła).arek_ahig pisze:Cos Ci sie pomylilo, mistrzem Polski jest KS Amica Wronki, a nie zaden KKS Lech Poznan
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 maja 2010, 12:53
i tu jest problem. kto jest mistrzem? Chodza sluchy ze we Wronkach ostro swietowano mistrza tzw Kuchenkorza.arek_ahig pisze:Cos Ci sie pomylilo, mistrzem Polski jest KS Amica Wronki, a nie zaden KKS Lech Poznan
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 16 maja 2010, 13:21
Odstaw dragi i alkohol.MENDEZ pisze:Kto mistrzeem jest ?? kto mistrzem jest ?? oczywiście ze KKS !! niesamowigte !!! cos nje azamosiwtego!! KOLEJORZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOLEJORZ jeden jest MISTRZ POLSKI jednka k**** w Polce jest. Mistrsem jest Kolejorz a ta ........ wisła jest !! KOLEJORZ !! NIEZMIEMSKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No_Name

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 16 maja 2010, 13:34
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 maja 2010, 13:45
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 16 maja 2010, 13:48

Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 16 maja 2010, 14:20
W takim razie nie rozumiem Jarzinho jak możesz Lechowi kibicować. Może jestem monotematyczny, ale powtórzę to jeszcze raz, bo do niektórych to nie dociera. Lech Poznań ma udowodniony udział w procederze korupcyjnym tylko zręczna gra licencjami pozwala mu pozostać bez kary. Dołączam się również do gratulacji i szczerze gratuluje pierwszego mistrzostwa w historii klubu.Ja tylko mam nadzieje, że te błędy nie były załatwione/ kupione bo takich kurw nie cierpię
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 maja 2010, 16:19
Ja wiem kibic z Kielc pewnych rzeczy nie przyswoi, bo ciężko być czarną owcą. Mija 15, 16 lat od pojawienia się Amici we Wronkach, od podobnego okresu mówi się o korupcji. Mówi się mówi, frustrują się kibice ukaranych klubów. Wręcz się wkurwiają, kiedy mija kolejny rok, a nadal nie ma oskarżenia. To Amica była największym skupiskiem korupcji, to tam Fryzjer załatwiał w lesie z Janosikiem kolejne wygrane "czysto" spotkania. Lech został zakupiony przez Amice, Lech gra na licencji Amici. Dlaczego więc nie ma choćby jednego zarzutu, przecież Wyborcza by z tego zrobiła 20- stronicowy dodatek. Nie istniejący Lech także nigdy nie usłyszał zarzutu. Jaka tu następuje zabawa z licencjami, może głupki nie potrafią zrozumieć, że Lech gra na licencji Amici, ale wierz mi kibice wiedzą o tym w Wielkopolsce bardzo dobrze. Po przejęciu Lecha przez Rutkowskiego praktycznie wszystko zostało zmienione na nowe, została tylko historia.Marco_Van_Basten pisze:W takim razie nie rozumiem Jarzinho jak możesz Lechowi kibicować. Może jestem monotematyczny, ale powtórzę to jeszcze raz, bo do niektórych to nie dociera. Lech Poznań ma udowodniony udział w procederze korupcyjnym tylko zręczna gra licencjami pozwala mu pozostać bez kary. Dołączam się również do gratulacji i szczerze gratuluje pierwszego mistrzostwa w historii klubu.
Zrozum przyj.... może w Twoim środowisku ktoś nie pojmuje prostych rzeczy, nie musisz się tym chwalić. Lech ma z Amici tylko jej licencje i to co jej dotyczy. Historii Amici nie przygarnął. Jej nazwy także może to przyswoisz, jeśli nie Twój problem.Wilmore pisze:Tu nie ma specjalnie pola do popisów dla prawnika - prawnie jest to Amica w Poznaniu, tylko kibicom - skutecznie, jak widać - wciska się kit o tym, że to Lech
Żeby być oskarżonym, trzeba mieć przedstawione zarzuty. Wiem, że wielu kibicom się to nie podoba, ale Reiss był tylko przesłuchiwany i do dzisiaj nie zostały mu przedstawione żadne oskarżenia.lisek_chz pisze:Mazur, gówno się znasz bo Reiss był tylko oskarżony ale nic mu nie udowodnili i jest według polskiego prawa czysty jak łza.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 maja 2010, 17:14
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 16 maja 2010, 17:15
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 16 maja 2010, 17:37
Dokładnie emdżej ... Tyle że niektórym jak to mówią gula lata po trumfie Lecha i niestety tak to przez jakiś czas będzie wyglądałoemdżej pisze:Darujcie sobie to wrzucanie na korupcję bo jakby dobrze sprawdzić to trudno byłoby znaleźć jakiś czysty klub.
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 maja 2010, 17:58
W ostatnich 2 latach byłem jakieś 15 razy na Policji, składać zeznania jako świadek/oskarżony - to miało oznaczać, ze jestem winny.Bienias pisze:Mi sie bardzo podoba tlumaczenie kibicow Lecha nt Reissa typu nie ma oskarzenia czyli jest niewinny. Analogicznie caly czas przypominam mistrza z 93. hipokryzja zalezy od punktu siedzenia.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 16 maja 2010, 20:29
Każdy klub na pewno miał mniejszy lub większy udział w korupcji. Powód jest jasny. Nasz Polski Związek Piłki Nożnej jest skorumpowany, więc kluby piłkarskie też w tym siedziały. Jak nie sędzia pomógł, to zaś Amica, to korupcja i tyle. Niedługo będzie gadka, że to wina PZPN, ponieważ jakby ŁKS Łódź by dostał licencję, to by Cracovia Kraków byłaby w I lidze i by Wiśle Kraków w doliczonym czasie nie ukradła punktówemdżej pisze:Darujcie sobie to wrzucanie na korupcję bo jakby dobrze sprawdzić to trudno byłoby znaleźć jakiś czysty klub.
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Widzewiak1910 » 16 maja 2010, 21:45
Widzewiak1910
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio