Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 18 maja 2010, 11:45

Staram się nie popadać w nadmierny optymizm, ale te nazwiska bardzo, ale to bardzo mi odpowiadają i ewentualne transfery tych piłkarzy to by była zajebista sprawa. Fajnie, że zarówno obydwaj piłkarze jak i klub chcąc załatwić wszystko przed Mundialem a więc może uda się uniknąć przydługiej telenoweli. Oczywiście może wyjść tak, że jednak wielki plan nie wypali, ale jestem dobrej myśli i czekam na kolejne informacje. W tym tygodniu powinno się już sporo wyjaśnić.

Druga strona medalu jest taka, że podobno coraz bliższy odejścia jest Yaya Toure :/ [k****] strasznie tego nie chcę i mam nadzieję, że Yaya pogada sobie z Pepem na temat swojego miejsca w zespole po czym postanowi jednak pozostać w klubie. Oczywiście swoją osobą mógłby ułatwić transfer Cesca (pewnie Arsenal byłby zainteresowany Toure a sam zawodnik zapewne chętnie by się do Premiership przeniósł o czym kiedyś wspominał), ale wolałbym żebyśmy jednak zapłacili więcej, ale Yaya został w Barcelonie.

Tymczasem kataloński Sport opublikował film motywacyjny wyświetlony przez Pepa przed ostatnim spotkaniem w lidze: http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803

Podoba mi się :P

Tutaj z kolei wszystkie 47 (!) bramek Messiego z tego sezonu w jakości HD:

Wróć do „Hiszpania”