nie da sie ukryc, ze barca nas rozpieszczala ostatnio i przyzwyczaila do sukcesow
tak jak mozna miec nadzieje na lepsza gre ibry, tak czygrynskiego spokojnie mozna spisac juz na straty i jak najszybciej o nim zapomniec
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 17 maja 2010, 17:51
pasza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 17 maja 2010, 20:38
Jarzinho pisze: Tak mnie zastanawia skład defensorów Blaugrany na przyszły sezon. Liga się skończyła, więc już można spekulować. Jest Dani, Carles, Pique, Milito, Abidal i Maxwell- ich jestem pewien, że pozostaną. Nie wiem jak będzie wyglądać sytuacja Rafy. Nie ma co ukrywać, ze Marquez gra jeden sezon dobry- następny tragiczny. Można wywnioskować, że kolejny będzie udany w jego wykonaniu, ale czy tak będzie....
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 17 maja 2010, 23:32
"jedno slowo dla mojej zony-daj kurtki bo dzieci marzna..."
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 18 maja 2010, 11:04
SexyBitch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 maja 2010, 11:45
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 18 maja 2010, 12:11
Można więc powiedzieć, że tranfer Cesca pozbawi Barcelonę yay. Nic przyjemnego.Mentor pisze:Druga strona medalu jest taka, że podobno coraz bliższy odejścia jest Yaya Toure
iceald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 maja 2010, 12:20
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 18 maja 2010, 13:28
Jak zneutralizować Messiego?Wystarczy 'tylko' nie dopuścić go w obręb pola karnego.Messi=InzaghiTutaj z kolei wszystkie 47 (!) bramek Messiego z tego sezonu w jakości HD:
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 maja 2010, 13:33
Nie od dziś wiadomo, że najprostsze rozwiązanie bywają zarazem najlepszeMazurXIII pisze:ak zneutralizować Messiego?Wystarczy 'tylko' nie dopuścić go w obręb pola karnego.Messi=Inzaghi
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 18 maja 2010, 15:59
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 18 maja 2010, 19:14
Co potwierdza? Na razie jedyne co jest tam napisane to to, że Laporta oficjalnie przyznał rozpoczęcie negocjacji z Valencią. To jest dla Ciebie to potwierdzenie o którym napisałeś czy coś przegapiłem na stronie?miguel indurain pisze:oficjalna potwierdza. wiec juz pozamiatane. villa blaugrana. pewnie dzis, moze jutro. mozna otwierac szampany.
iceald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 maja 2010, 19:26
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 18 maja 2010, 20:02
jesli oficjalna strona barcy pisze o rozmowach transferowych i cytuje prazydenta to znaczy ze sprawa jest praktycznie zamknieta. strony oficjalne w hiszpanii w przeciwienstwie np. do tych z anglii nie zajmuja sie spekulacjami.iceald pisze:Co potwierdza? Na razie jedyne co jest tam napisane to to, że Laporta oficjalnie przyznał rozpoczęcie negocjacji z Valencią. To jest dla Ciebie to potwierdzenie o którym napisałeś czy coś przegapiłem na stronie?miguel indurain pisze:oficjalna potwierdza. wiec juz pozamiatane. villa blaugrana. pewnie dzis, moze jutro. mozna otwierac szampany.
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 18 maja 2010, 20:12
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 maja 2010, 21:05
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio