Post Wyświetl pojedynczy post autor: binta » 20 maja 2010, 15:55
binta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Widzewiak1910 » 25 maja 2010, 21:38
Widzewiak1910
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 01 cze 2010, 20:16
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 cze 2010, 20:44
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 01 cze 2010, 21:30
Według mnie dobrze, że Legia podpisała ze Skorżą kontrakt na 3 lata. Nie będzie później wytłumaczenia w stylu mało czasu itp. Według mnie Legia z tym trenerem i tymi transferami może coś zacząć grać w lidze na przyzwoitym poziomie. Jeszcze pójść na rękę kibicom i wszystko wraca do normalności na Łazienkowskiej.Boromir pisze:Skorża trenerem Legii, niby wszystko było wiadomo już od dawna ale dzisiaj oficjalne potwierdzenie. To dobry trener, dużo lepszy od Białasa czy Urbana. Z Wisłą zdobył dwa tytuły, zobaczymy jak sobie poradzi na Łazienkowskiej.
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 cze 2010, 22:11
i tymi transferami może coś zacząć grać w lidze na przyzwoitym poziomie
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 cze 2010, 22:23
To kogo mieli zdaniem Ciebie kupić?Bienias pisze:Kupili obcokrajowcow, ktorych praktycznie nie zna zaden kibic polskiej pilki
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 01 cze 2010, 22:43
ten Włoch podobno nielepszy jest...Bienias pisze:Kolejna dobra wiadomoscia jest to ze w sztabie trenerskim nie bedzie Szula.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 cze 2010, 23:20
czy ja pisze ze to zle transfery? czy ja pisze ze to dobre transfery? Fakt jest taki ze te transfery mozna oceniac tylko przez pryzmat kasy. Jak graja i jaka klase prezentuja mozemy dowiedziec sie co najwyzej z YT. Mam nadzieje ze sie nie myla i beda to pilkarze ktorzy przywroca Legii blysk.cloner pisze:To kogo mieli zdaniem Ciebie kupić?Bienias pisze:Kupili obcokrajowcow, ktorych praktycznie nie zna zaden kibic polskiej pilki
kolejnych leniwych dupków z polskiej ekstraklasy
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 01 cze 2010, 23:30
Rozumiem, że Krivetsa znałeś doskonale zanim przyszedł do Lecha?Bienias pisze:Kupili obcokrajowcow, ktorych praktycznie nie zna zaden kibic polskiej pilki.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 cze 2010, 23:35
Nie. Praktycznie zadnego obcokrajowca ktory przychodzi do naszej ligi nigdy wczesniej nie widzialem na oczy. Na ich gre patrze przez pryzmat wystepow w naszej lidze i wtedy oceniam.Rozumiem, że Krivetsa znałeś doskonale zanim przyszedł do Lecha?
"Ile kosztował Vrdoljak? Nieważne, bo przyjdzie do Legii droższy zawodnik. Mogę tylko powiedzieć, że chodzi o napastnika z Ameryki Południowej" - mówi w rozmowie z Polska the Times Marek Jóźwiak. Zapowiada, że zawodnik ten może trafić na Łazienkowską już w grudniu.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 02 cze 2010, 12:44
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 11 cze 2010, 13:40
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: toporow » 24 cze 2010, 13:31
toporow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 14 lip 2010, 10:09
NoName1989
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin