Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 26 maja 2010, 22:04
AgaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 26 maja 2010, 22:11
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 26 maja 2010, 22:29
To jest jasne, że na ten moment nie ma najmniejszej możliwości, by Buffon trafił do Milanu. Ciekaw jednak jestem, co by zrobił Galliani, gdyby otrzymał wpłatę od Gazpromu.Wilmore, jeśli uważasz, że Buffon mógłby trafić do Milanu to zarówno przeceniasz swój klub
Pełna zgoda w tej kwestii.A Borriello w kontekście JUVE? W formie może i by się nadawał do pierwszego składu, ale w formie to i Iaquinta, Treze i Amauri się nadają. JUVE potrzebuje w ataku jakiegoś pewniaka, Marco pewniakiem nie jest, bo 2 sezony (i to z odstępem) u 27-latka to jednak niewiele.
I chwała bogu, może nareszcie zaprzestanie ogólnoforumowa histeria na cześć takiego piłkarza, to już przestało być zabawne jeszcze przed finałem.A jeśli chcesz traktować Milito za gracza odstającego od czołówki to twoja sprawa.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 26 maja 2010, 22:30
AgaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 26 maja 2010, 22:43
Nie Del Neri, a Marotta. A kogo? To jedna z miliona zagadek zbliżającego się mercato.Pytanie jednak - kogo wykombinuje Del Neri
Ja sam nie wiem co z Amaurim zrobić. Jeśli się znajdzie kupiec to sprzedać, ale jeśli znajdą się dobre skrzydła, to Amauri naprawdę jeszcze może trochę pokazać, bo głową gra świetnie, czego od dłuższego czasu nie ma szans pokazać. Del Neri zawsze grał skrzydłami i spodziewam się, że i w JUVE potrafiący grać na flankach zawodnicy się znajdą, wiec jeśli Amauri zostanie, ja rąk załamywać pewnie nie będę.Amauri z czasów Palermo niczym nie ustępuje Borriello, tylko czy wróci do takiej dyspozycji?
To, że nie oczekuje byś zmienił zdanie nie oznacza, że zaprzestanę gloryfikować MilitoI chwała bogu, może nareszcie zaprzestanie ogólnoforumowa histeria na cześć takiego piłkarza, to już przestało być zabawne jeszcze przed finałem.
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 26 maja 2010, 22:47
Fakt jedynie dobrego poziomu przez lata jest jedną z przyczyn jego niskiej oceny u wielu osób. Dodatkowo jednak Milito na razie jest potwornie skutecznym i dobrym w powietrzu silnym napastnikiem, jakich jest sporo, tyle że nie grali pod batutą Mourinho. Jest słabszy technicznie od piłkarzy z topu na swojej pozycji, miał jeden dobry sezon na wysokim poziomie, słowem - lepszy Derlei. Na razie nie pokazał nic, czego nie spodziewałbym się po co najmniej paru innych napastnikach mających pewien plac w Interze z tego sezonu.Swoją drogą Wilmore tak jestem ciekaw co ma zrobić Milito byś uznał go zawodnikiem klasowym?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 26 maja 2010, 22:55
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 26 maja 2010, 22:57
te w tym sezonie strzelił 22 gole w lidze, ale w zeszłym gdzie grał w Genoi, nie mając za trenera Mou i nie mając takich partnerów walnął 24 gole i to występując w zaledwie 31 meczach!! W słabiutkiej Saragossie gdzie już w ogóle nikt nie trzymał poziomu z wyjątkiem jego, też walił bardzo regularnie i też potrafił skończyć sezon z ponad 20 golami na koncie. Więc pisanie, że facet miał jeden sezon to nic innego jak bredniamiał jeden dobry sezon na wysokim poziomie, słowem - lepszy Derlei
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 26 maja 2010, 23:01
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 26 maja 2010, 23:05
Jose Mourinho pisze:Milito? Jak to jest możliwe, że taki zawodnik tak długo grał w Saragossie czy Genui?! Ten zawodnik zasługiwał od dawna na grę w wielkim klubie. My, trenerzy europejscy, byliśmy ślepi pozwalając tak długo trzymać go z dala od największych klubów.
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 26 maja 2010, 23:07
Nie... To nie ma sensu panowie, odpuśćmy sobie nawracanie Wilmore'a na właściwą drogę rozumowania. On chce żyć we własnym świecie więc uszanujmy jego wolę. Choćby go zalać setkami postów z tysiącami argumentów, on i tak będzie wiedział więcej i lepiej od nas.Wilmore pisze:Fakt jedynie dobrego poziomu przez lata jest jedną z przyczyn jego niskiej oceny u wielu osób. Dodatkowo jednak Milito na razie jest potwornie skutecznym i dobrym w powietrzu silnym napastnikiem, jakich jest sporo, tyle że nie grali pod batutą Mourinho. Jest słabszy technicznie od piłkarzy z topu na swojej pozycji, miał jeden dobry sezon na wysokim poziomie, słowem - lepszy Derlei. Na razie nie pokazał nic, czego nie spodziewałbym się po co najmniej paru innych napastnikach mających pewien plac w Interze z tego sezonu.
Napisałeś "wielu osób", choć na tym forum jesteś raczej jedynakiem w teorii "Milito jest przeciętny". Założyłeś antymilitowe forum czy takich Wimore'ów jak Ty jest więcej?Wilmore pisze:Fakt jedynie dobrego poziomu przez lata jest jedną z przyczyn jego niskiej oceny u wielu osób.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 26 maja 2010, 23:09
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 28 maja 2010, 17:23
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 maja 2010, 17:32
Wilmore
Boromir
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio