Włochy - Transfery (zbiorczy) - Strona 4

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
Awatar użytkownika
KUBA
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 26 mar 2005, 14:36

gilardinho już przeszedł do milanu

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 26 mar 2005, 15:49

KUBA pisze:gilardinho już przeszedł do milanu
Juz przeszedl?Nie wiedzialem.

A nie wiesz czy zagra z Brescia w nastepnej kolejce Serie A?

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 26 mar 2005, 16:53

Heh dobrze zes to napisal Zaza :D

Co do Gilardino to poczekam na koniec sezonu bo juz niektorzy pisza ze jest w MIlanie i takie tam a ja wole uslyszec to od łysego wtedy uwierze.
Dzis beda go mogli zobaczyc na zywo kibice w Mediolanie i napewno bedzie obserwowany.
Marek hmm tak samo ja Gilardino jest niby juz po slowie ale czy napewno :roll: niewatpliwie przydali by sie bo to pilkarze ofensywni a Milan ostanio za duzo bramek nie strzela do obrony to oczywiscie trzeba mlodszego pilkarza ogranego we Włoszech zeby czuł juz gre Calcio choc wiadomo ze jeszcze padnie wiele nazwisk i nowych talentow tez przybedzie.
Mysle ze jak przyjdzie 3 gora 4 pilkarzy nowych do Milanu no i chyba szeregi Milanu oposci JDT szkoda bo go lubie ale z ta forma niestety Ciao no Simic tez nie sadze ze po kontuzji odnajdzie forme.

P.S.Wesołych Świat wszystkim

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 27 mar 2005, 21:11

Po wczorajszym wielkim laniu Azerów !!! Widziałem mecz Czechów z Filandią i obserwowałen cały czas Jaknulowskiego która grał w obronie na lewej flancej ...... a może nie grał tylko hasał :D I jest the best musimy go kupić !!!

Przed tym sezonem przychodził Stam i Coloccini i już był mały nadmiar bogactwe w defensywie !!! Teraz (zakałdam że przyjdze Jankulowski i Bonera) bedzie Ancelotti miał jeszcze wiekszy ""kłopot"" !! Co prawda odszedł Coloccini .... ale moze być max defensywa ??

Mój głupio-mądry kuzynak który ma jakieś pojecie o piłce kłuci sie wczoraj ze mnia że jak przyjdze wspomniana dwójka to z 3 graczy odejdzie na pewno z defensywy. Mówi że Milan nie weżmie na swoje barki płac 10 graczy z samej obrony .... --

Maldini, Nesta, Stam, Kaładze, Cafu, Billy, Pancaro, Simic, Jankulovski, Bonera, ... no i Esejas ale nie gra narzie w serie A i LM także nie biore go pod uwage ..........

Wyśmiałem do na początku a potem rozrysowałemu mu jakie pole manewru z obronie i wyszło doś takiego - ciekawie ....:D

Zastawianie nr. 1 :arrow: Cafu - Nesta -Stam - Maldini
:arrow: Cafu - Nesta - Maldini - Kaładze
:arrow: Cafu - Nesta - Stam - Jankulowski
:arrow: Simic - Billy - Maldini - Pancaro
:arrow: Stam - Nesta - Maldini - Jankulovski
:arrow: Cafu - Stam - Billy - Kaładze
:arrow: Bonera - Nesta - Stam - Jankulowski
:arrow: Bonera - Stam - Maldini - Kaładze
:arrow: Simic - Nesta - Stam - Pancaro
:arrow: Stam - Nesta - Maldini - Kaladze
:arrow: Stam - Nesta - Billy - Pancaro
:arrow: Bonera - Nesta - Maldini - Pancaro
:arrow: Cafu - Stam - Maldini - Pancaro
:arrow: Simic - Stam - Maldini - Billy
:arrow: Cafu - Nesta - Stam - Jankulovski.........

.........i pewnie jeszcze z 5 możliwości ....... A Jankulovski może grać w drugiej lini z powodzeniem ...

Co ciekawe na każdą pozycje jest 3 graczy :D JAK DLA MNIE COOL BO UWAŻAM ŻE ANCELOTTI TO SOBIE UŁOŻY I NIE BEDZIE PROBLEMU aaaaaa ale jak sie zastanowie to można troche przyznać głupio mądermu kuzynowi racje ... 10 a w zasadzie 11 gracy do dyspozycji w defensywie Cool graczy. Rotacja ?? to napewno Ancelottiemu wychodzi, liga ligą a LM to co innego jeszcze Coppa

Czy postawią na max kadre i bedzie rotacje i bedzie traktowanie zawodników jak ludzi a nie konie ...

Moga zdecydowac sie na odejdzie Simic [Colocini zrobił miejsce w kadrze] Brochciego i Tomassona jak pisaliśmy ale czuje że na następny sezon bedzie my mieli kadre marzenie w tym jest max a w nastepnym mega :D

Swoja droga już sie trąbi że Emre zawita na druga strone :roll: :D Pewnie za wcześnie klepac ale - KAKA - EMRA - choinkowe ustawianie :D A Costa ma juz swoje lata .......

Napiszcie co myślicie co robia ??:D Piście !!! POZDRO

**FORZA MILAN**

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 mar 2005, 2:53

Do mercato jeszcze daleko ale juz teraz mozna sobie pospekulowac pomarzyc i tak dalej :)

Przedstawie tutaj moja wizje Milanu po zakonczeniu letniego okna transferowego.
Zakladam ze Gilardino i Jankulovskiego juz mamy zaklepanych :)

W Milanie drazni mnie paru pilkarzy takich jak:
-Inzaghi-drewno i sep pola karnego nie lubie takich pilkarzy ale przynajmniej jeden taki typ zawodnika w druzynie musi byc a Milan ma jeszcze dwoch (Tomasson i Crespo) wiec Pippo out.Oczywiscie cenie jego zaslugi czyli bramki dla Milanu jednak jest to gracz drogi i kontuzjogenny.Pewnie jeszcze ma z 4 banki kontraktu i za co az tyle?
-Simic-na co po co on nam to chyba nigdy sie nie dowiem.Zajmuje tylko miejsce i pobiera kase out razy 15.
-Serginho-tak tak ulubieniec Slvio nie da sie go sprzatnac :lol: Moim zdaniem marnuje sie w Milanie (podobnie jak Rui ale o nim nizej) i niech spokojnie sobie odejdzie.Moze grac na obronie moze w pomocy a oficjalna strona Milanu podaje go jako napastnika.Czlowiek orkiestra.Ladnie sie miesza panuje nad pilka ale ma juz 34 lata.Ludzie nie mozemy trzymac takich staruchow na lawie.Nie lepiej zeby jego czesc lawki zajal jakis mlody gracz (ale juz ograny z 2-3 sezony w Serie A na przyklad)?Jak sie da to Serginho wyjdz.
-Rui Costa- mam duzy szacunek dla tego pilkarza i dlatego smutno mi ze grzeje tylko lawke u nas.Nie zasluguje na to (inna sprawa ze sie na to godzi).Niech odejdzie sobie do tej calej Benfiki albo niech wroci do Fiory a my zarobmy pare milionow euro.Wiadomo ze te 40 mil (jesli dobrze pamietam) wydane na niego sie nie zwroci.
-Abiatti-jesli ma kiedys bronic w druzynie narodowej to niech szybko ucieka z Milanu.Ma 28 lat to jeszcze nie tak zle jak na bramkarza.Moze sie przeniesc do innego klubu i tam spokojnie grac marzac o kadrze.Jest to pilkarz uznany mysle ze wiele klubow przyjmie go z otwartymi ramionami.

No wiec teraz jak pozbylismy sie tych 5 pilkarzy to mozemy kupowac :lol:

Zaczynamy od tylu bo tak lubie :lol:
Na bramke trzeba sprowadzic jakiegos mlodego wilczka.Moze Costanzo?Moim idealnym kandydatem i marzeniem zarazem jest Kameni z Espanyolu.

Obrona.Tutaj trzeba dzialac nie z mysla o nadchodzacym sezonie tylko jeszcze dalej.Maldini nie bedzie gral wiecznie :cry: a i Costacurta ma juz blizej do wiecznosci niz do lat swojej swietnosci.Cafu tez juz 35 lat.Jankulovskiego mamy ale ni to obronca ni to pomocnik.Pewnie Carlo go ustawi na boku obrony z zadaniami wlaczania sie do akcji ofensywnych (tez mi odkrycie kazda nowoczesna druzyna tak gra...).Jesli potwierdza sie pogloski o Bonerze to tez bedzie ok.Do tego wszystkiego przydalby sie Chivu z Romy albo Samuel ktory cieniuje w Realu (wierze ze po powrocie na ziemie wloska by sie odrodzil).Mozna jeszcze pomyslec o Maxwellu z Ajaxu (to chyba pozycja Cafu?) a marzy mi sie Heitinga (obnizyl loty ostatnio ale beda z niego ludzie) i Evra ale z lewej mamy dwoch pilkarzy. Wychodzi ze oprocz Jankulovskiego przynajmniej jeden obronca jeszcze musi byc.Mam nadzieje ze Lysy juz dziala w tym kierunku.

Pomoc.Nie ma Costy i Serginho a Brocchi (nie oszukujmy sie) nie jest graczem wielkiego formatu jednak widac ze zostawia na boisku duzo serca i to cieszy.O Xavim mozna zapomniec.Moze Sneijder z Ajaxu?Moze De Rossi (widac ze waleczny ale troche tepy bo duzo czerwonych karek zbiera)?Nie wiem czemu ale na miejsce Costy widze Valerona z Depor.O Tottim nie ma raczej co mowic.

Atak.Shevchenko Gilardino Tomasson (ktory pewnie odejdzie a Inzaghi zostanie :x ) zatrzymac Crespo i mozna grac.Marzenie to Torres.

Wiec ostatecznie to wyglada tak:

Dida (Costanzo, Kameni)

Maxwell(Cafu) Nesta(Bonera, Chivu)Maldini(Heitinga)Kaladze(Stam, Evra)

Gattuso (De Rossi) Pirlo(Valeron) Seedorf(Dhorasoo, Jankulovski)

Kaka (Sneijder)

Shevchenko (Torres, Crespo) Gilardino (Tomasson)

Nie wiem czy ich dobrze ustawilem ale wstepnie tak to wyglada.

Nie ma to jak sobie pomarzyc przed snem :lol:

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 28 mar 2005, 9:44

Do Milanu, napewno chyba przejdzie Alberto Gilardinio i Jankulovski. Z Milanu powinni w mercato odejść:
:arrow: Rui Costa-Mógłby jeszcze grac na najwyższym poziomie, ale grzeje ławę w Milanie.
:arrow: Abbiati-dobry bramkarz, powinien odejść do średniaka Serie A, a jest zmiennikiem Didy.
:arrow: Fillippo Inzaghi- wielkiego pożytku z niego Milan mieć nie będzie, piłkarz jest bardzo kontuzjogenny.
:arrow: Simic-kolejny zawodnik który marnuje swój talent w Milanie. Jest naprawdę dobrym obrońcą, a siedzi na ławie.
:arrow: Serginho-skuteczny pomocnik, zamiast grać, grzeje ławę. Lepiej żeby szybko zmienił klub.

Bonera jest już jedną nogą w Juventusie, Marka Jankulovskiego jeszcze korci Inter. Gilardinio negocjował z The Blues, ale w końcu chyba wybirze w czasie mercato Milan.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 28 mar 2005, 10:02

magus pisze:Do Milanu, napewno chyba przejdzie Alberto Gilardinio i Jankulovski. Z Milanu powinni w mercato odejść:
:arrow: Rui Costa-Mógłby jeszcze grac na najwyższym poziomie, ale grzeje ławę w Milanie.
:arrow: Abbiati-dobry bramkarz, powinien odejść do średniaka Serie A, a jest zmiennikiem Didy.
:arrow: Fillippo Inzaghi- wielkiego pożytku z niego Milan mieć nie będzie, piłkarz jest bardzo kontuzjogenny.
:arrow: Simic-kolejny zawodnik który marnuje swój talent w Milanie. Jest naprawdę dobrym obrońcą, a siedzi na ławie.
:arrow: Serginho-skuteczny pomocnik, zamiast grać, grzeje ławę. Lepiej żeby szybko zmienił klub.

Bonera jest już jedną nogą w Juventusie, Marka Jankulovskiego jeszcze korci Inter. Gilardinio negocjował z The Blues, ale w końcu chyba wybirze w czasie mercato Milan.
magus
Rui Costa,Inzaghi,Serghio oni długo już nie pograja są starzy...tak jak polowa gwardi Milanu...

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 28 mar 2005, 13:28

Wiek - wiek - wiek wiek - Wszyscy tylko wiek a klasa i wyszkolanie i doświatczenie nic nie warte ?? np. Pavon młody a kaleczniak jak nic ....

Magus chciał by sie napisać "Tak se tłumacz ......"

Bonera nie zaslili Juve !! Ide o zakład !! On kosztuje pieniadze... hehe i jest fane Milanu nawet ponoć na Curva Sud wizituje :D Ostatnio mówi sie że Milan zakupi Daniele i Alberto w pakiecie (oby) a jak byś nie wiedział że Milan na najlepsze układy z Parmą ?? Ilu tak jest ludzi zwiazanych z Milanem ?? nawet Ancelotti były trener :D -- ""A jedno nogą"" to Del Piero był w Palermo .. albo Jakulovski w Juve a jak on powiedział podpisał umowe z mistrzam Włoch. :D czyli Milanem .... Z reszta Ty teraz powinneś myśleć o osłabieniach a nie wzmocnieniach Bo sam wiesz kibice Juve mysla o Van Der Vaartcie czy Rosickim a Moggi na kase Romka może "polecieci" że hej i Zambrotta poczuje MOC FUNTA :D w transfer Buffona nie wieże ale to wie.... a jeszcze Mutu. -- Także Ty powinneć mieć inne troche wizje.... Pozdro - Ale Zambrotty nie powiniście sprzedawać !! o Buffonie nie wspomnie ......

Chłopaczek Takich "czystek" bym się nie spodziwał .... Odejdą bo musza zrobić miejsce ale czy Serginho?? i Rui Costa ?? to nie wiem ale bardzo możliwe.

Tak argumetacja jest trafna ale i jeden i drugi narazie sie sprawdzają. Jak to prawda że Emre sie postawi i żąda transferu to nie zdziwił bym sie jak by zasilił Milan. I sadze że Rui Costa był by wolny. Po tym co powiedział wystarczy oferte złużyć rossoneri kiedyś składali nawet 3. Teraz obraźił Inter i Morrato go wygoni. Licze na to :D

Zakupy też nie powinny być duże ! Duże to znaczy że 11 nowych ....:D

Milan ostatnio nie wydawał max kasy z wzmocnienia mimo wygrania LM i Scudetta. Za wcześniejszych trenerów Berlucsoni nie żałował siana na graczy który musza być. Ancelotti nie szastał ostatnio kasą na transfery choć wygrał tak dużo. Czyli teraz może znów zdecydować sie na wieksze wydatki tym bardziej że scudetto jest blisko a LM nadal możliwa. I swoje wygramy i jak to w dzisiajszej piłce zarobimi też....Zobaczymy ....

Moje wizja jest taka [choć jeszcze mało spaliłem i moga dojśc jakieś pomysły] :D

Simic może na wyspy jak Laursen,

Pancaro - tez powinni podziękowć jak zostanie Kahka bedzie Jankul i ewentualnie Paolo na lewą flanke ....

Brocchi bo powinień grać sobie reguralnie a nie tylko wchodzić i próbowac przekonać trenera.

Tomasson - No z całym szacunkiem ale jak Crespo i Gila bedą w ataku na następny sezon to Jon Dahl nie pogra ... Twarowski z C+ mówił kiedyś w czasie meczy Ligue 1 że OM bardzo chce mieć Duńczyka w składzie daje nawet 10 baniek.

No i Ewnetualnie Rui Costa jak z Interm sie dogadają.....

Co do wzmocnień to nie przewiduje max ilości transferów. Sadze że zasila Nas: Crespo definitywnie, Gila , Jankulovski. Bonera i Heitinga. coś mi mów że Łysy wyrwie Emre z Interu i był bym szczęśliwy. Tez mam przeczucie że Seitaridis zaurczył Łysego i tez go kąsnie a kasa w sumie mała. Kupuł bym jeszcze brazylijczyka Simplicio z Parmy wiedze go jako nastepce Sergio. Sadze że sprowadzą kogoś na pozycje Andrei ale nie wytupuje gracza bo jest tylu że ... Xavi nie wchodzi w gre bo nie .... a nawet kwote odstepnego wynosi 36 baniek na jego kontrackie z Barcą ...

Podliczymy !! :arrow: Sprzedarz: Simic np. Aston Villa = ok. 3 miliony Funtów. Tomasson np. OM = ok. 9 milionów euro. Brocchi i Pancaro np. Udinese ale cena ?? hmm .... Costa bo Benfica no może Viola ale jestem za Ojczyzna Manuela oczywiście jak Emre do Milanu.

Wydatki :D ? - Crespo = ok. 9 milinonów euro. Gila = ok. 15 no może wiecej :x . Bonera z 5 .... Jankulovski = 9 baniek. Heitinga = o.k 5 może taniej nawet bo tu nie kasa bedzie ważne a osoba Marco Van Bastena :D . Emre ?? Emer ?? :roll: = to co powie na temat Interu ale hmmmmm ?? z 6 baniek .... Seitaridis = 4. Simplico = 3 banki.

Pamietać też trzeba że na tamich graczy jak Borriello czy Dalla Bona czy Kutuzow chrapke mają co nie które "sredniaki".

A wiec podsumowując sezon nastepny zaczniemy (oby) z jeszcze wieksza i mocniejszą kadrą.To jest mozliwe bo jak napisałem Silvio nie wydawał w ostatnim czesie max siana. Pewnie zdają sobie spraw że młodzi że wniosa w drużyne cos od siebie.

Następny sezon z taką kazdą (oby): Dida, Abbiati, Cafu, Seitaridis, Bonera, Stam, Nesta, Maldini, Heitinga, Billy, Kaładze, Jankulowski, Pirlo, ...... ta osoba ....., Seedorf, Gattuso, Ambrosini, Dhorasoo, Simplico, Emre, Kaka, Sheva, Crespo Gila, Inzaghi.

Chłopaczek - Swoją drogą to by mogło byc ciekawie :D Teraz cionka z Rui Costa i Kaka a przed nimi Sheva prezenuje sie cool. A co sadzisz o choince Kaka- Emre a z przodu Sheva lub inny napastnik ??

**FORZA GRANDE MILAN** **CAMPIONE D`ITALIA**

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 29 mar 2005, 1:29

hehhe widze, że odmłodzić zespoł chcecie... fakt Gilarnino i Jankulowski juz praktycznie zaklepani ale co do Bonery to nie był bym taki pewny :p może jednak przejdzie do Juve... :p ale pamiętajcie, że Wy też macie jakieś ograniczenia finansowe... :p piękne plany zobaczymy co z tego bedzie... im bliżej mercato tym wiecej kart nam odsłaniają :D ale Milan chyba nigdy nie słyną z tak spektakularnych transferów (no z małymi wyjątkami)... Wy raczej piszecie o rewolucji, a takiej w Milanie nie trzeba na razie (również z małymi wyjątkami) :p...

swoją drogą... słyszałem, że Ze Roberto się kłuci z Maghatem i do serie a się wybiera... :roll:

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 29 mar 2005, 1:51

Ze Roberto ?? Chetni by sie znalazł na pewno .... A masz go na swojej liście ??:D

Maesrto nie zgodze sie co do jednego co do Spektakularnych transferów !??!!

Jakie to hity tym bardzie cenowe ?? Może Gila !! Ale reszta to nie spektakularne transfery tylko wzmocnienie - konkretne wzmocnienia ale nie spektakularne. ......

Jankulovski, Heitinga czy Emre w 17 bankach sie zamykamy :D Można sprzedać zawsze kogoś. Po zwyciestwi w LM i scudetto wydali chyba 30 baniek na transfery. Teraz jak by tak podliczyć moja liste na maxa to w 40 sie mieszczą. Z Parmą sadze że zrobia interes ale jeszcze dadzą im graczy Borrello może zastąpi Gilardnio :D

Kiedyś Silvio szastał sianem na transfery. Czasy Capello, Terima czy Zacheroniego ale Ancelotti ma inną wizje tego zespołu. Mnie osobiście cieszy że postawił na mocną kadre niż na max 11.

A spektakuralne transfery ?? Wiesz nikt nie mówi o tyl kosmicznych plotkach Ronaldinho za 40 baniek Beckham czy Totti.

A Bonera ?? wiesz mówi sie że chce go Milan, Juve, Inter, Viola. I każdy jest blisko. Jak Milan kupił Gliardino to sądze że zapłacił wiecej i wyciągną Bonere a jak prawdą jest że kibicował i kibicuje rossonerim to sądze że jest Nasz. Ale puki łysy nie powie lub sam gracz to jest graczem ale Parmy. Z reszta każdy z nich jest graczem swojego obecnago klubu...... Narazie :D

Letnie mercato bedzie pikantne ...... a czym się zakończy to zobaczymy :D

Pozdro

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 30 mar 2005, 0:09

hehe no i mamy kolejnego napastnika... za darmo!!!! :p ciekawe co teraz zrobimy... Nonda jest... ale pewnie pojdzie na wypożyczenie, bo 6 napastników to chyba za dużo... :D może gdzieś jeszcze Zalayete 'pogonią' :roll:

są też już na 99,99% Giannicheda i Kovac... i to narazie tyle... słyszy się o Van Bommelu, Essienie (jestem za!!) ale Moggi zawsze mowi jedno, a robi drugie... za tydzień wytrzaśnie jeszcze kogoś za dormo o kim nawet nie myśleliśmy... :D a większość z tych 'spekulacji' to brednie a la 'włoskie media' :D zobaczymy może coś się szykuje jeszcze większego :D

a Ronaldinho do Interu się wybiera... :roll: heh ................. :wink:

wzmocnoienia mówisz Zaza... Jankulovski, Gilardino, Bonera, to OGROMNE wzmocnienia!!! :D dwóch pierwszych juz macie raczej ale o Bonere to mam nadzieje, że jeszcze powalczymy :p
mówicie, że Rui Costa odejdzie... jest b. dobrym piłkarzem... no i z wolnych pięknie ładuje ale Kaka jest lepszy... może to i dobrze jak by odszedł, bo faktycznie szkoda go na ławe... :roll:
macie Kake więc Ederson jest Wam niepotrzebny :p :wink:

f*ck... dajcie nam jakiegoś obrońce!!!! my Wam damy napastnika... nawet dwóch :D :wink:

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 30 mar 2005, 0:56

Maestro ale ważne jest jeszcze jedna kwestia ...

Zakładając że Juve pozyskał za darmo 3 graczy to i tak musi im płacić ...

Jankulovski i Gilardino zasili Milan zakładając - czyli trzeba zapłacic kase gotówke - może ktoś jeszcze przyjdzie ??

No własnie z tym "ktoś jeszcze"" ja wymieniam np. Seitaridisa, Emre czy Bonere - teoretycznie to wyrwania od zaraz i znow kasa sieliczy ale nie za duże kasa :D za "grosze" Bo patrząc na transfer Alberto to bedą "grosze".

A Ty mówisz o Rosickim czy Essienie o którego bedą sie biły tuzy Europejskiej piłki a znimi jak cos Juve. Czyli MU, Real, Barca, Chelsea ....

Czyli nie jak zawsze w Serie A że ten jest na celowniku i chce go Milan, Juve, Inter, Roma .... sam wiesz zawsze 3 kluby serie A

Także w tym wypadku Juve czeka walka i tu sie liczy tylko kasa duża kasa ..... Chyba mam racje ??

Ja chcesz to odliczymy :D wydatki ??

Czytałeś Van Bommel i jego agent :D

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 30 mar 2005, 1:31

czytałem... jakże by inaczej :D zobaczymy... już teraz widać, że większość to brednie bo gdyby podliczyć to z kim nasze kluby rzekomo rozmawiają lub kogo by chciały to by niezły motyw wyszedł... ;)

piszą też, że Moratti oddałby Vieriego za Torresa... ale kto by chciał :p

no na pewno trza im płacić ale gaże Giannichedy czy Kovaca klubu nie zrujnują ;) Cassano to co innego :D

czytałem też, że Rosicki nie chce odejść z Borussi ale jeśli już to tylko Juve :p ale tak samo kiedyś mówił Lucio jak jeszcze grał w Bayerze... ale to prawda, że i o jednego, i o drugiego (Essiena) będą się bić wielkie kluby. a o Rosickiego jeszcze Inter się dopytuje... :?

Gilardinho i Jankulovski to też już wydatek niemały... Bonere do Violi przymierzają też ale on również dosyć drogi bedzie...

pozdro i dobranoc, bo coś mi się wydaje, że jutro zaśpie troszeczke :wink: :D

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 30 mar 2005, 2:31

No właśnie niestety tylko Kasa w chodzi w gre .....

Co to transferów Interu :roll: to sie nie wypowiadam bo nie rozumniem ich polityki. Torres na Vieriego aa to Ci news :roll: hehehe Ale wynika że Inter nas wszystkich przebije Viera - Torres - Ronaldinho - Veron - tylko zero obrońców znów sam Matrix w defensywie :D Nie no nie wieże w rewolucje u Morratiego ....

klubu nie zrujnują ?? No nie ale .... Kasa tylko kasa i ewentualnie paszporty UE liczą sie w czasie Mercato :D no i wizja zespołu ...

Widziałeś Milan oficjalnie niby pyta o Van Bommela było spotkanie i co z tego wynika ?? NIC !!

Ja teraz już licze tylko że potwierdzą sie 2 ploty a w sumnie 3 plotek który niby sa już pewne - Gila - Jankul i Crespo a co innego zrobi Galliani to bedzie dobrz. Ufam mu bo wie co mu grożi z mojej strony jak źle to rozwiąże :twisted:

Pewnie Ty też tak myślisz bo co mam do gadania ?? Nic !! Może spekulować bo od tego są ploty przez i w casie mercato ale jak to sie zakończy ?? SCUDETTO BEDZIE KLUCZEM DO TEJ ZAGADKI ......

Jak to pisałem kiedyś jak by Łysy chodzi po tym forum to być my taką kadre mieli że hej :D Albo klub z torbami puścili ja Ty słusznie zauważyłeć kiedyś.

Dobranoc - też mnie ścina bo nie potrzebnie łykłem drinka i oczy mie zamykają :D wiec trzymaj sie - Pozdro

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 31 mar 2005, 18:37

Włoski mnie zagieli dzisiaj ale Hiszpanie jeszcze bardziej ....

Jeden z Włoskich portali knuje że Kahka odejdzie do Chelsea za Hernana. Próbója tą teze uzasadnić transferem Janlulovskiego i ze bedzie grał w Milanie na lewym skrzydle defensywy. Ale ja czytałem ostatnio Ancelotti i działacze nie zgodził sie na sprzedaż Kakhy i mają zapłacić za Crespo gotówke w całości. Druga sprawa że Romek i Mourinho ma juz Cole z kieszeni niby. Także nie wierze i mam nadzieje że nie dojdzie do żadnych wymiań.

Pirlo namawia kolege z czasów U21 do przonosin a bardzie do tego by Milan działał. Baronio jest graczem Chievo ale wypożyczonym z Lazio jak sie nie myle. Moga go "kąsnąć" za stosunkowo małe pieniądze. A to pozycja Andrei i bdzie miał zmienika jak chceli by każdy miał alternatywe. Muszą tak zrobic do gra Ambro czy Rui Costy na tej pozycji nie jest rewelacyjna Vikasha móg bardzie próbować tam ....

Ciekawe jest też to że Cassati był by do pozystania. Jak pisali Włosi wczoraj Milan ma chrapke na niego i Juve ale że to Lecce i Zdenek i maja naszego Dalla Bone to można sie spodziwać że sie dogadaja. Cool gracz na prawą flanke - dobre wrzut i uderzenie długie piłki miodzić :D powolanie do kadry dostał ostatnio ... Ale jak by mieli działać to lepiej nadal wypożyczyc Samuela do Lecce i dopłacić bo Zdenek nie straci kluczowego gracza i zyske kaske :D lepiej tak niz zrobic wymiana do Dalla Bonna jeszcze młody ...

Ale ta plota jest max no w koncu Marca :D Marca:

Pirlo blisko Realu

Menedżer Andrei Pirlo na łamach hiszpańskiego dziennika „Marca” ujawnia, iż jego klient być może trafi latem do Realu Madryt!

Włoski pomocnik ostatnio jest w niebywałej formie. Po dwóch pięknych golach z rzutów wolnych w spotkaniu ze Szkocją, zawodnikiem zainteresowanych jest kilka europejskich klubów.

Podobno Hiszpanie już pytali o cenę Włocha, dlatego ostatnio tematem nr 1 na San Siro jest przedłużenie kontraktu z Pirlo. Piłkarz ma umowę do 2008 roku, ale działacze drużyny chcą, aby zawodnik zarabiał więcej i został u nich do 2010 roku

Aż mnie zadkało ze śmiechu.. Nic wiecej nie watro pisać ....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”